- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.401
Gözün aydın canım, şimdi en azından rahat rahat hesaplamanı yaparsın. Papatya çayı iç tavsiyem, regl ağrılarını hafifletiyor.Günaydın kızlar adet oldumoh be sonunda ilaca gerek kalmadan oldum. Ama inanılmaz bir ağrım var zor duruyorumm mide bulantısı falan isteyim 1-2 saate kadar eve gidicem fenalardayim
Git canım benim ihmal etme sakın.Prenses bende yarın doktora gidicem canım çok ağrım var bu defa büyük ihtimal kist oluştu enim ondan bu kadar ağrılı geçiyo
Prenses bende yarın doktora gidicem canım çok ağrım var bu defa büyük ihtimal kist oluştu enim ondan bu kadar ağrılı geçiyo
hımm keçiboynuzu suyu kürü içir canım eşine. saraçoğlu söylemişti10-12-13 degerlendırdık ama bızım bıraz harekette sıkıntı varo yüzden ıyı bır hesap yapmam lazım bu ay için.
dr a gıdıyor daha net bişey demedı ama belkı ılac fılan verır
ıcırmıstım gecen ay 1 hafta. sımdı yıne basladım. ya aslında sayı 128 mılyon morfolojı %63 ama ılerı hareket %26hımm keçiboynuzu suyu kürü içir canım eşine. saraçoğlu söylemişti
Amin canım inşallah gögüslerimin iç tarafları acırdı hep bu defa yanlarıda acıyo nadiren belime ağrı giriyo umut işteHadi bakalim ins hayirli sonuclarin olur
Bizim sayı 116 milyon ileri hızlı %17 ileri yavaş %52 toplam %69 kruger %16 dr iyi dedi bende hiç anlamıyorum bilgin varsa yorumlar mısın canımıcırmıstım gecen ay 1 hafta. sımdı yıne basladım. ya aslında sayı 128 mılyon morfolojı %63 ama ılerı hareket %26
neresi kötü bende anlamadım. ( özet gectım )toplamı hareket 43 oluyor yerınde ıle 63 oluyor. çözemedim bakalım hafta sonu dr ne dicek. merakla bekliyorum
valla canım arastırdım ben ıntte. kötu grubuna gırmıyor. ama esım dun dr a gıtmıstı. bıraz yavas demıs. %26 yavassa o zaman 17 de bıraz yavasBizim sayı 116 milyon ileri hızlı %17 ileri yavaş %52 toplam %69 kruger %16 dr iyi dedi bende hiç anlamıyorum bilgin varsa yorumlar mısın canım
testleri bilmiyorumcanim ama keçiboynuzu nu birhafta sbh aksam sonra 2ay sadece aksamlari icerek devam etmeliymis.biz deniyoruz bakalimıcırmıstım gecen ay 1 hafta. sımdı yıne basladım. ya aslında sayı 128 mılyon morfolojı %63 ama ılerı hareket %26
neresi kötü bende anlamadım. ( özet gectım )toplamı hareket 43 oluyor yerınde ıle 63 oluyor. çözemedim bakalım hafta sonu dr ne dicek. merakla bekliyorum
her yolu denıyoruz vallatestleri bilmiyorumcanim ama keçiboynuzu nu birhafta sbh aksam sonra 2ay sadece aksamlari icerek devam etmeliymis.biz deniyoruz bakalim
Gözün aydın canım, şimdi en azından rahat rahat hesaplamanı yaparsın. Papatya çayı iç tavsiyem, regl ağrılarını hafifletiyor.
Git canım benim ihmal etme sakın.
her yolu denıyoruz valla
aynen canım öle yapıyorum . ama cok yapamadım ben . gecen ay 4-5 gun yapmıstım. bu ay da dün başladım.Canım bu Keçiboynuzu kuru pekmez şeklinde değil. Kurusunu Alıp suyunu falan kaynatiyomussun. Sen nasıl yapiyosun
aynen canım öle yapıyorum . ama cok yapamadım ben . gecen ay 4-5 gun yapmıstım. bu ay da dün başladım.
havuc suyuna da basladımctesi ultrason çekilecek dr istemiş. bakalım belkı hareket ıcın ılac verır. baska bısey cıkmazsa ınsallah varikosel filan
valla bilmiyorum varikosel için galiba. ben de anlamadım değerler o kadar mı kötü :) umarım önlem amaçlı yapıyorlardır.ultrason ne içinn çekilcek canım ?
ya ben havuc suyu ıcmıstım ya o mı kist yaptı acaba bende ilk defa boyle olducuma gidicem doktora kist gitmişmi diye bakıcak.
canım seni üzmek istemem ama belkide kişiden kişiye değişirdir bilemiyorum ama kendimden yola cıkarak bişi söylemek istedim benimde böyle oluyodu ara sıra bazan birazdaha net gibi ama sanırım kaliteli bi şekilde yumurtlamıyorduk bu ay klomen kullandım çift çizginin alasını gördüm neredeyse t deki çizgi c yi geçmiş bi şekildeydi yumrta takibine de gittim doktora kocaman bi yumurtam vardı doktor cok güzel yumurtan dedi demekki bundan önceki aylarda kaliteli yumurtam olmuyodu bende burda takip ediyordum herkesin ovulasyon testinde belirgin çizgiler olurdu şaşırırdım bende niye olmuyo diye lh seviyem mi düşük acaba diye ama bu ay oldu yinede sonuçlarını yorumlamak gerekirse 15. günde olgun bi yumurtan var 16. gün çatlamış gibi gözüküyor (sıvı alımına dikkat ediyor musun en az 4 saat sıvı tüketmeden yap testleri hep aynı saatte olsunlar,) bide geceden ve sabah idrarıyla test yapmaEki Görüntüle 1516924 Eki Görüntüle 1516924 Eki Görüntüle 1516926 kizlaaarr yardimci olur musunuz..ya benim ovulasyon testlerimde tamkoyu czgiyi yakalayamadm sanki bugun ki testim siliklesmeye basladi..sizce 15.gün yumurtlamis olabilir miyim..kasik agrim dunden beri var..bi bakarmsnz yaa
bız de hep taktik değiştiriyoruz . :) bu 4. ay olacak adet bıtınce ne 3-5-2 uygulucamKızlar selamlar :) kaç gündür sizleri takip ediyorum ovu testi yapıyorum 2. çizgi 6. günden beri belirgin ama bugün belirginliği artmaya başlamış sanırım yarın yada öteki gün ovulasyon olacak :) bu ay çok çok heyecanlıyım nedense 2 gündür çalışıyoruz sanırım yumurta çatlayana kadar her gün çalışma olacak . Çünkü biz 3 aydır denemelerdenyumurtlama günlerinde çok çalışmadık 2 -3 gün arayla ya denk getiremedik ya da tutmadı birde 2 ay yumurta çatladıktan sonra oldu o da işe yaramadı her ay farklı yöntem eşime geçen aydan beri keçiboynuzu özü yediriyorum kürünü yapmadık daha ama bu soğuk pres pekmez gibi değil bende tarçın-bal-çörekotu yedim ovu tam zamanında olacak inşallah :) soldan soldan geliyor yumurtam hissediyorum bugün orası hassaslaştı ve sızlıyor inşallah kuzucum olur yumurtamı bile seviyorum yahuuu
Aaa hadi yaa canm yaa 4 saat beklemedim ve her gun ayni saatte yapmadm maalesefcanım seni üzmek istemem ama belkide kişiden kişiye değişirdir bilemiyorum ama kendimden yola cıkarak bişi söylemek istedim benimde böyle oluyodu ara sıra bazan birazdaha net gibi ama sanırım kaliteli bi şekilde yumurtlamıyorduk bu ay klomen kullandım çift çizginin alasını gördüm neredeyse t deki çizgi c yi geçmiş bi şekildeydi yumrta takibine de gittim doktora kocaman bi yumurtam vardı doktor cok güzel yumurtan dedi demekki bundan önceki aylarda kaliteli yumurtam olmuyodu bende burda takip ediyordum herkesin ovulasyon testinde belirgin çizgiler olurdu şaşırırdım bende niye olmuyo diye lh seviyem mi düşük acaba diye ama bu ay oldu yinede sonuçlarını yorumlamak gerekirse 15. günde olgun bi yumurtan var 16. gün çatlamış gibi gözüküyor (sıvı alımına dikkat ediyor musun en az 4 saat sıvı tüketmeden yap testleri hep aynı saatte olsunlar,) bide geceden ve sabah idrarıyla test yapma
Ben 15 gün önde gidiyorumbız de hep taktik değiştiriyoruz . :) bu 4. ay olacak adet bıtınce ne 3-5-2 uygulucam
off bılmıyorum valla. yumurtta takıbıne gıdıcektım dr a . sımdı sperm testı yaptırmıstık onun sonucuyla ugrasıyoruz. ordan net bısey gelsın o zamana kadar cozerım herhalde :)Ben 15 gün önde gidiyorum4. deneme bakalım hangi taktikte tutacak değiştir değiştir nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?