- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.381
Canım 15.gün benceEki Görüntüle 1516924 Eki Görüntüle 1516924 Eki Görüntüle 1516926 kizlaaarr yardimci olur musunuz..ya benim ovulasyon testlerimde tamkoyu czgiyi yakalayamadm sanki bugun ki testim siliklesmeye basladi..sizce 15.gün yumurtlamis olabilir miyim..kasik agrim dunden beri var..bi bakarmsnz yaa
Tatlim benim koyulugu yakaladigim gun ve iki gun sonra iliski denemem olmustu tutmustu ama dusuk yaptim.iki günde bir kaliteyi yukseltiyo canim bide iliskiden once esine aci turk kahvesi icirtKızlar 13.gün yumurtam 16mm idi. Dr 15.gün çatlamasını umuyorum dedi.14.gün koyuydu testim 13 14 15 günler ilişki oldu. hangi gün ilişki olması gerektiği konusunda herkes bişey diyo. Ovulasyonla hamile kalanlar hangi gün ilişki oldu?
Bende üniversitede iken iki sene flan yapmistim arkadaslarla diledigim hersey olmustu cok ilginc..ama kagidi gomdukten sonra dua etmistim :) gül agaci kagit gelenek sembolAynen canım bizde yaparız her sene gecen sene koca dilemiştim senesine evlendim
peki benimkinde.hangi gun onemliydi :)) 11. 12. 13 mu :)Tatlim benim koyulugu yakaladigim gun ve iki gun sonra iliski denemem olmustu tutmustu ama dusuk yaptim.iki günde bir kaliteyi yukseltiyo canim bide iliskiden once esine aci turk kahvesi icirt
Selam canm .Öncelikle hayrli ve saglikli bir sekilde bebisini dünya ya getirirsin insallah :) canm sana bse sormak istiyorum.ovulasyonda koyulugu yakaladiktan süpheli iliskiden sonra gebelige dair belirtilerin olmusmuydu ..Muhtemelen canım
Edacm senin 12.gun ve sonrasi bence siliklesmeye basladigi zamanlarpeki benimkinde.hangi gun onemliydi :)) 11. 12. 13 mu :)
Canim kan testin negatfse hic bekleme derim iki ay once bende ayni durumu yasadm..umut ettim olabilir mi diyerek basit folikul kisti cikti sonra sokturucu kullandm adet oldum..iyiki kullanmisim kistim buyuyebilirdiBen hala olmadım kızlar ağrım var olucak gibiyim ama gelen giden yok 10.gunum cuma gunu kan tahlili yaptircam yine . Durumun gidişâtına göre sokturucuyu icerim artık
12 13. De calismistikda olmadi. Su an adetimEdacm senin 12.gun ve sonrasi bence siliklesmeye basladigi zamanlar
Bilmiyorumki canm benim batta 19 mayisBenim bat 14 mayıs, nereye ekleniyo liste falan mı var, beni de ekleyin :)
Canim zaten yumurta catlada bile gebe kalma sansi %25 flanmis..demekki daha zamani gelmemis bebisin..insallah bu son olur öbür aya bekletmez minik :)12 13. De calismistikda olmadi. Su an adetim
Bn bu sekilde yakalamistim.iki gun koyuydu.10.gun ve 12.gun gibi olanlarda calismistik.busekilde zaten 11.gun icin bile sperm hazir oluyo.israfa gerek yok hergunpeki benimkinde.hangi gun onemliydi :)) 11. 12. 13 mu :)
11 ve 13 dicektimpeki benimkinde.hangi gun onemliydi :)) 11. 12. 13 mu :)
Bu ay olmazsa diğer ay günaşırı denicem canım tamam içiricem bizim 13 14 15 17 ilişki oldu bu ay 13 gün 16mm idi dr 15te çatlar dediTatlim benim koyulugu yakaladigim gun ve iki gun sonra iliski denemem olmustu tutmustu ama dusuk yaptim.iki günde bir kaliteyi yukseltiyo canim bide iliskiden once esine aci turk kahvesi icirt
Çok teşekkür ederim canım, darısı hepinize inşallah. Yumurtlamanın 12. günü gebeliğimi öğrendim. 10. günden sonra sık idrara çıkma ve uyku hali vardı sadece.Selam canm .Öncelikle hayrli ve saglikli bir sekilde bebisini dünya ya getirirsin insallah :) canm sana bse sormak istiyorum.ovulasyonda koyulugu yakaladiktan süpheli iliskiden sonra gebelige dair belirtilerin olmusmuydu ..
Hadi bakalim ins hayirli sonuclarin olurBu ay olmazsa diğer ay günaşırı denicem canım tamam içiricem bizim 13 14 15 17 ilişki oldu bu ay 13 gün 16mm idi dr 15te çatlar dedi
10-12-13 degerlendırdık ama bızım bıraz harekette sıkıntı var11 ve 13 dicektim
Prenses bende yarın doktora gidicem canım çok ağrım var bu defa büyük ihtimal kist oluştu enim ondan bu kadar ağrılı geçiyoGünaydın kızlar adet oldumoh be sonunda ilaca gerek kalmadan oldum. Ama inanılmaz bir ağrım var zor duruyorumm mide bulantısı falan isteyim 1-2 saate kadar eve gidicem fenalardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?