Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Tatlim benim koyulugu yakaladigim gun ve iki gun sonra iliski denemem olmustu tutmustu ama dusuk yaptim.iki günde bir kaliteyi yukseltiyo canim bide iliskiden once esine aci turk kahvesi icirt

Tatlim benim koyulugu yakaladigim gun ve iki gun sonra iliski denemem olmustu tutmustu ama dusuk yaptim.iki günde bir kaliteyi yukseltiyo canim bide iliskiden once esine aci turk kahvesi icirt
peki benimkinde.hangi gun onemliydi :)) 11. 12. 13 mu :)

Eklentiler

• 2015-04-22 10.54.42.jpg
    476,6 KB · Görüntüleme: 113
Ben hala olmadım kızlar ağrım var olucak gibiyim ama gelen giden yok 10.gunum cuma gunu kan tahlili yaptircam yine . Durumun gidişâtına göre sokturucuyu icerim artık
Canim kan testin negatfse hic bekleme derim iki ay once bende ayni durumu yasadm..umut ettim olabilir mi diyerek basit folikul kisti cikti sonra sokturucu kullandm adet oldum..iyiki kullanmisim kistim buyuyebilirdi

Bu ay olmazsa diğer ay günaşırı denicem canım tamam içiricem bizim 13 14 15 17 ilişki oldu bu ay 13 gün 16mm idi dr 15te çatlar dedi

Selam canm .Öncelikle hayrli ve saglikli bir sekilde bebisini dünya ya getirirsin insallah :) canm sana bse sormak istiyorum.ovulasyonda koyulugu yakaladiktan süpheli iliskiden sonra gebelige dair belirtilerin olmusmuydu ..
Çok teşekkür ederim canım, darısı hepinize inşallah. Yumurtlamanın 12. günü gebeliğimi öğrendim. 10. günden sonra sık idrara çıkma ve uyku hali vardı sadece.

Günaydın herkesee, mrvsena gibi ben de hamile kalanlarin şüpheli ilişkiden kaç gün sonra belirti hissetmeye başladıklarını merak ediyorum. Hamileler yazarsa sevinirim.

Günaydın kızlar adet oldum oh be sonunda ilaca gerek kalmadan oldum. Ama inanılmaz bir ağrım var zor duruyorumm mide bulantısı falan isteyim 1-2 saate kadar eve gidicem fenalardayim
Prenses bende yarın doktora gidicem canım çok ağrım var bu defa büyük ihtimal kist oluştu enim ondan bu kadar ağrılı geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…