Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın canlar ben bu sabah son kez tekrar gebelik testi yaptım ama yine tek çizgi göğüslerim acıyo şistiler kasıklarım yumurtlama olduğu günden beri ağrıyo nie gelmiyo bu adet yaa

canım biraz takmamaya çalış.valla ne kadar doğru bilmiyorum.annem gelmeyen adetin olursa at bi aspirin derdi. hakikaten hemen adet gelirdi.kanı sulandırdığı için galiba. yumurtlamanı biliyrsundur. üzerinden çok geçtiyse adetinin gelmemesi stres olabilir

ya gıtsene dr a kıst mıst olmasın yıne. gıttın mı ya da dun pek gırememıstım okuyamadım geneli ?

Misafirlerim var ya gidemiyorum ki edacım acaba T Tugbas24 arkadaşın dediği gibi bi tane aspirin mi içsem adet olayım die
tatlım istersen aspirinden çekiniyorsan ada çayı yada aslan pençesi de içebilirsin.hem bu iki çay rahme iyi geliyor. maydanoz suyu da iyi geli.maydanozun söktürücü etkisi vardır. ama hamilelikten süpheleniyorsan maydanoz ve ada çayı içme.tercih senin

hadi yaa ben kacirdim mi şimdi ovulasyonu yaa
Canım 4 sa idrar tutup en az 2 sa sivi almaman lazim, böyle yapmadan once ben de yakalayamamistim koyu cizgiyi, eger bunlara cok dikkat etmediysen 15. gun yumurtlama gunun gibi görünüyo, diger gunlere gore daha koyu, hakkında hayırlısı olsun, inşallah kavusuruz bebeklerimize.

Amin canm insallah..az once dedigin gbi yaptim sabah 8 bucukta kahvaltidan sonra bse yiyip icmedim test yaptim 1 de silik cikmis galiba ayin 15 i yumurtlama gunum beklicem bakalm..senin bat nezaman

Amin canm insallah..az once dedigin gbi yaptim sabah 8 bucukta kahvaltidan sonra bse yiyip icmedim test yaptim 1 de silik cikmis galiba ayin 15 i yumurtlama gunum beklicem bakalm..senin bat nezaman
Benim bat 14 mayıs, nereye ekleniyo liste falan mı var, beni de ekleyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…