Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar ovulasyon testlerim bitti de hangi marka alayım sizce bu sefer
labaquik hem ucuz hemde iyi bnce canım. ben ovula da kullandım oda iyiydi sanki.ben bu zararını görmedim sadece ovulanın ortasından yatay bi çizgi çıkıyo bazen ama yanlış göstermiyo. laba dan daha ucuz

kizlaaarr yardimci olur musunuz..ya benim ovulasyon testlerimde tamkoyu czgiyi yakalayamadm sanki bugun ki testim siliklesmeye basladi..sizce 15.gün yumurtlamis olabilir miyim..kasik agrim dunden beri var..bi bakarmsnz yaa

canım çook geçmiş olsun, üzülme demenin bir faydası yok ama iyi ki hamile değilsin şu hastalığı atlat bakalım, taze kök zencefil, bir tutam nane, 4 tane karanfil ve 1/4 limon 5 dk kaynat , iç inşallah şifa olur

prensinin_prensesi beni hamiş diye ekleyen ellerini yerim Rabbim isteyene nasip etsin :) beklemediğiniz anda oluyo dedikleri doğru bu ay kesin yok dedim ama süpriz yaptı sanırım bugün Dr gittim ama çok küçük kendisi umarım perşembe değerler yükselir dualarınizi bekliyorum Rabbim isteyen herkesin kucağına bebekleri konuşun inşallah öpüyorum hepinizi bu arada desteği için teşekkürler arkadaşım blueflower

Saol canm ya öle oldu bu ay üzüldm ama alıştım artık olmadıgı fikrine inşallah önümüzdeki ay gelir bebiş

Canım tebrik ederim inşallah sorunsz bi hamilelik ve sorunsz bi doğum yaşarsın sağlıkla bebeğine kavuşursun,bizler için dua et taze anne

Canm yaa iki saat zor tutuyorum idrarimi cok svi tuketmedim bardak icmisimdir
Iki saat degil 4 saat icmesen iyi olur.2saat pek tutmuyo.ben kahvaltida cayimi filan icerek su ihtiyacimi sustutduktan sonra kitap filan okuyorum tv izliyorum öğle yemegime kadar suyu unutuyorum saat 1 gibi test yapıyorum.

Canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin senin duan kabul olur bizede dua et canım

Canım benimmm, sağlıkla doğsun yeğenimiz

kızlar sentenin ovi testinde hiç çizgi yakalayamadım.ama laboqick in ovisinde adet zamanıma yakın silikte çizgi yakaladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…