- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.321
ay acaba sonradan o küçüklerde büyüyor mu ki
labaquik hem ucuz hemde iyi bnce canım. ben ovula da kullandım oda iyiydi sanki.ben bu zararını görmedim sadece ovulanın ortasından yatay bi çizgi çıkıyo bazen ama yanlış göstermiyo. laba dan daha ucuzKızlar ovulasyon testlerim bitti de hangi marka alayım sizce bu sefer
Benim stres yaptigimi gorunce istersen gel demisti gitmemistm 1 ay daha deneyeym diye :) denedim.olmadi malum. Bugun Oldum adet. Benim sormak istedigimde o gecen ay 11 gece ya da 12 sabah catladi. simdi ben 10 gunu gidiceksem iliski ne zaman olsun. Dr mu solicek gittikten snra. ?[/Q
merhaba , acaba ovülasyon ile yumurta takibini kaç aydır yapıyorsunuz? yeni deniyorum ovülasyon testini bu ay sizinkine benzer zamanlarda yumurtam çatladı , 10. günde çatladı açıkçası şaşırdım bu kadar erken beklemiyordum çatlamasını hep 14. gün sanıyordum
canım çook geçmiş olsun, üzülme demenin bir faydası yok ama iyi ki hamile değilsin şu hastalığı atlat bakalım, taze kök zencefil, bir tutam nane, 4 tane karanfil ve 1/4 limon 5 dk kaynat , iç inşallah şifa olurSaol canm öyle diorm artk ama üzülüo insanbi de hastalıgn verdiği bi duygusallık var ya daha cok üzülüorm o yüzden sanrm ilaç ve iğne kullandm ya dr onlarda bosa oldu artk bu ay dedi zor tuttm dr karsısnda kendimi
canım su alımına kesin dikkat ettinmi. ettiysen bekle biraz daha. benımkisi ilk 16 ün bembeyazken 17 ve 18.gunde pat diye çift koyu çizgi olmuştuYardmci olabilecek kimse yok mu arkadaslar yaa
Canm yaa iki saat zor tutuyorum idrarimi cok svi tuketmedim bardak ictysem icmisimdircanım su alımına kesin dikkat ettinmi. ettiysen bekle biraz daha. benımkisi ilk 16 ün bembeyazken 17 ve 18.gunde pat diye çift koyu çizgi olmuştu
Saol canm yacanım çook geçmiş olsun, üzülme demenin bir faydası yok ama iyi ki hamile değilsin şu hastalığı atlat bakalım, taze kök zencefil, bir tutam nane, 4 tane karanfil ve 1/4 limon 5 dk kaynat , iç inşallah şifa olur
Canım tebrik ederim inşallah sorunsz bi hamilelik ve sorunsz bi doğum yaşarsınprensinin_prensesi beni hamiş diye ekleyen ellerini yerim Rabbim isteyene nasip etsin :) beklemediğiniz anda oluyo dedikleri doğru bu ay kesin yok dedim ama süpriz yaptı sanırım bugün Dr gittim ama çok küçük kendisi umarım perşembe değerler yükselir dualarınizi bekliyorum Rabbim isteyen herkesin kucağına bebekleri konuşun inşallah öpüyorum hepinizi bu arada desteği için teşekkürler arkadaşım blueflower
Iki saat degil 4 saat icmesen iyi olur.2saat pek tutmuyo.ben kahvaltida cayimi filan icerek su ihtiyacimi sustutduktan sonra kitap filan okuyorum tv izliyorum öğle yemegime kadar suyu unutuyorum saat 1 gibi test yapıyorum.Canm yaa iki saat zor tutuyorum idrarimi cok svi tuketmedim bardak icmisimdir
Canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin senin duan kabul olur bizede dua et canımprensinin_prensesi beni hamiş diye ekleyen ellerini yerim Rabbim isteyene nasip etsin :) beklemediğiniz anda oluyo dedikleri doğru bu ay kesin yok dedim ama süpriz yaptı sanırım bugün Dr gittim ama çok küçük kendisi umarım perşembe değerler yükselir dualarınizi bekliyorum Rabbim isteyen herkesin kucağına bebekleri konuşun inşallah öpüyorum hepinizi bu arada desteği için teşekkürler arkadaşım blueflower
Canım benimmm, sağlıkla doğsun yeğenimizprensinin_prensesi beni hamiş diye ekleyen ellerini yerim Rabbim isteyene nasip etsin :) beklemediğiniz anda oluyo dedikleri doğru bu ay kesin yok dedim ama süpriz yaptı sanırım bugün Dr gittim ama çok küçük kendisi umarım perşembe değerler yükselir dualarınizi bekliyorum Rabbim isteyen herkesin kucağına bebekleri konuşun inşallah öpüyorum hepinizi bu arada desteği için teşekkürler arkadaşım blueflower
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?