- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.301
Saol canm öyle diorm artk ama üzülüo insanCanımm geçmiş olsun senin sağlıgın yerinde olsun iyi olda bebeiş önümüzdeki ayda olur ama önce sağlık
İnşallah canm tüm bekleyenler sırayla güzel haberler veririz önümüzdeki ay ama benm bat tarihme bile cok var dahaolsun canım inşallah önümüzde ki ay olur
Yaptım prenses negatif bugün 6. Günüm sen adet oldunmuCanım test yaptın mı bugunde ? kac gun gecıkmıs oldu sımıdı senın
yok canım olmadım bende üzerimde inanılmaz bi rahatlık var nedenseYaptım prenses negatif bugün 6. Günüm sen adet oldunmu
Yok canım valla ben artık adeti bekliyorum bu ay siz önümüzdeki ayda biz veririz güzel haberleriKızlar nasılsınızz? Bu ay da olmadı galiba benim adet belirtilerim başladı. Çok tanıdık bi akıntı var adetin hemen öncesi olan:) prenses gbcc hala regl gelmemis günleriniz baya gecmis insallah sonu bebis olur:)
Yok canım valla ben artık adeti bekliyorum bu ay siz önümüzdeki ayda biz veririz güzel haberleri
Hadi inşallah canm geç döllenmedir belkiYok kuzum bekliyorum hala arada adet ağrılarım kasık ağrılarım oluyo ama gelen giden yok bide göğüslerim cok ağrıyo komple
ıyı yaptın hadı bakalım bol şans. hazır derken catlamıs gıbı ovuya gore ya da catlayacak mı ? anlayamadım orayıKızlar doktor dan geliyorum çok güzel yumurtan hazır dedi bu gece ve gün aşırı ilişki olsun dedi....ovulasyon testi de yaptım atım resmini fikir olur belkiEki Görüntüle 1516799
Çatlamamışsa bile eli kulağında galibaıyı yaptın hadı bakalım bol şans. hazır derken catlamıs gıbı ovuya gore ya da catlayacak mı ? anlayamadım orayı
Acaba tam silindiginde mi oluyo o zaman bak simdi kafam karistiÇatlamamışsa bile eli kulağında galiba
E peki sana.solemediki dr catladin veya su zaman catlar diye.Kızlar doktor dan geliyorum çok güzel yumurtan hazır dedi bu gece ve gün aşırı ilişki olsun dedi....ovulasyon testi de yaptım atım resmini fikir olur belkiEki Görüntüle 1516799
Yakaladin beni :)) hadi bakalim bu aydir ins nasip.Bende kirmizi karti yedim.aa cok mutluyum.erken geldi.yani erken denemelere baslicz.bu ay bende testciyim kizlar
yoo sadece bu gece ve gün aşırı ilişki dedi o kadar bende gördüm yumurtayı kocaman dı yine vardı 2-3 tane daha onlar henüz küçüktüE peki sana.solemediki dr catladin veya su zaman catlar diye.
ay acaba sonradan o küçüklerde büyüyor mu kiyoo sadece bu gece ve gün aşırı ilişki dedi o kadar bende gördüm yumurtayı kocaman dı yine vardı 2-3 tane daha onlar henüz küçüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?