- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.281
Akıntı canım gebeliğe de regle de işaret. Bekle bakalım 1-2 gün daha.Aminn inşAllah canım yaa bugün belim çok ağrıyo ya dayanılmıcak gibi bi ağrı gelen gidende yok çoook fazlada akıntım var canım
Artık hiiiç umudum kalmadı canım ya bugün test yaptım ya 0.100 çıktı artık adeti bekliyorumAkıntı canım gebeliğe de regle de işaret. Bekle bakalım 1-2 gün daha.
Artık hiiiç umudum kalmadı canım ya bugün test yaptım ya 0.100 çıktı artık adeti bekliyorum
Canım hayırlısı olsun tabii, ama yine de bekle geç döllenme de olabilir. Küçücük de olsa regl olmadıktan sonra her zaman umut var.Artık hiiiç umudum kalmadı canım ya bugün test yaptım ya 0.100 çıktı artık adeti bekliyorum
Ben de aksam adet oldum....aynıydı bat lar.. 4 mayis ı da beklemez sevimsiz seyyyCanim ben bu sabah adet oldum. . Benim genel olarak habersiz gelir agrim olmuyo cok minik oluyo onuda anlamiyorum bile..olduktan sonra agrim oluyo. Sabahtan beri yatiyorum mesela karnim belim agriyo. Ama onceden haber vrrmez sevimsiz sey
yıne beraberız o zaman =)Ben de aksam adet oldum....aynıydı bat lar.. 4 mayis ı da beklemez sevimsiz seyyy
canım benim de gecen ay erkenden geldi bu ay da bebiş geldi insallah rahim kendini hazırlıyodur senindeCanim ben bu sabah adet oldum. . Benim genel olarak habersiz gelir agrim olmuyo cok minik oluyo onuda anlamiyorum bile..olduktan sonra agrim oluyo. Sabahtan beri yatiyorum mesela karnim belim agriyo. Ama onceden haber vrrmez sevimsiz sey
günaydın canım. aslında yumurtlamaya göre normal oldu. erken yumurtlamıştım bu ay :) ınsallah dedıgın gıbı olur tabiGünaydın kızlarr
canım benim de gecen ay erkenden geldi bu ay da bebiş geldi insallah rahim kendini hazırlıyodur seninde
en yakın zamanda bebişleriniz göbişlerinize gelsin insallah
başka işin yok mu ehtiyar diyeydingunaydın kızlar..bat 29 mayıs :)
canlarım adetimin 5 . günü ve bu ay 6. ayımız olacak. ama üzülmüyorum rabbim hayırlısından versin. sağlıklı versin, hamileliğimiz güzel geçsin, doğumumuz sıkıntısız geçsin. Dualrımızı düzgün yapalım kızlar. sadece bebek ısteyıp ona odaklanmayın. Biliyorumkii Rabbim bu sevinci bizlerede yaşatacak. eda, prensess, ve şuan aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımm. üzülmek yok. sabredip dua edeceğiz. bu arada tanıdıklarımın hamile haberlerini alıyorum insan seviniyor ve imreniyorr. ama bizimde olacak allahın izniyle sağlıklısından
Hafta sonu k.v ile düğüne gittik. karşı masadan yaşlı bi teyze ile görüşüyordu k.v sonra kadın benle selamlaştı hiç tanımıyorum k.v ilede samimiyeti yok taa ordan bebek varmı diyork.v ile aynen boyle olduk
niye hemen sorarlarkii. var yada yok sanane allah allahh komik yaa
hahahahaaabaşka işin yok mu ehtiyar diyeydin
Kızlarr nasılsınız benim kör olasıca adet hala gelmedi yaa
Günaydınn kızlarrr,nasılsnz kırmızıları gelenlrr üzülmeyn lütfen yeni ay yeni umutlar
ben de 3 gündür ateşle uğraşıyorum mahvoldum acilde serum yemektenenfeksiyon varms kanda bi hafta raporluyum ama sanrm bu atese bebişde olmaz olduysada tutunamamstr bu aydan ümidimi kestim 3 gündür aglıorm ama elden bişey gelmıo
Saol canm ya Bilmıorm ki canm tam yumurtlama dönemimdi zaten hastalktan ilşki de olmadı ateşten gözümü açamadm kigeçmiş olsun coookdur bakalım hemen bellı olmaz umudunu kesme canım yaa
Canımm geçmiş olsun senin sağlıgın yerinde olsun iyi olda bebeiş önümüzdeki ayda olur ama önce sağlıkSaol canm ya Bilmıorm ki canm tam yumurtlama dönemimdi zaten hastalktan ilşki de olmadı ateşten gözümü açamadm kive ilaç da kullanıorm antibiyotik falan
Saol canm ya Bilmıorm ki canm tam yumurtlama dönemimdi zaten hastalktan ilşki de olmadı ateşten gözümü açamadm kive ilaç da kullanıorm antibiyotik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?