Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canim ben bu sabah adet oldum. . Benim genel olarak habersiz gelir agrim olmuyo cok minik oluyo onuda anlamiyorum bile.. olduktan sonra agrim oluyo. Sabahtan beri yatiyorum mesela karnim belim agriyo. Ama onceden haber vrrmez sevimsiz sey
Ben de aksam adet oldum....aynıydı bat lar.. 4 mayis ı da beklemez sevimsiz seyyy

Günaydın kızlarr
Canim ben bu sabah adet oldum. . Benim genel olarak habersiz gelir agrim olmuyo cok minik oluyo onuda anlamiyorum bile.. olduktan sonra agrim oluyo. Sabahtan beri yatiyorum mesela karnim belim agriyo. Ama onceden haber vrrmez sevimsiz sey
canım benim de gecen ay erkenden geldi bu ay da bebiş geldi insallah rahim kendini hazırlıyodur seninde
en yakın zamanda bebişleriniz göbişlerinize gelsin insallah

Günaydın kızlarr

canım benim de gecen ay erkenden geldi bu ay da bebiş geldi insallah rahim kendini hazırlıyodur seninde
en yakın zamanda bebişleriniz göbişlerinize gelsin insallah
günaydın canım. aslında yumurtlamaya göre normal oldu. erken yumurtlamıştım bu ay :) ınsallah dedıgın gıbı olur tabi

gunaydın kızlar.. bat 29 mayıs :)
canlarım adetimin 5 . günü ve bu ay 6. ayımız olacak. ama üzülmüyorum rabbim hayırlısından versin. sağlıklı versin, hamileliğimiz güzel geçsin, doğumumuz sıkıntısız geçsin. Dualrımızı düzgün yapalım kızlar. sadece bebek ısteyıp ona odaklanmayın. Biliyorumkii Rabbim bu sevinci bizlerede yaşatacak. eda, prensess, ve şuan aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımm. üzülmek yok. sabredip dua edeceğiz. bu arada tanıdıklarımın hamile haberlerini alıyorum insan seviniyor ve imreniyorr. ama bizimde olacak allahın izniyle sağlıklısından

Hafta sonu k.v ile düğüne gittik. karşı masadan yaşlı bi teyze ile görüşüyordu k.v sonra kadın benle selamlaştı hiç tanımıyorum k.v ilede samimiyeti yok taa ordan bebek varmı diyor k.v ile aynen boyle olduk
niye hemen sorarlarkii. var yada yok sanane allah allahh komik yaa

başka işin yok mu ehtiyar diyeydin

Günaydınn kızlarrr,nasılsnz kırmızıları gelenlrr üzülmeyn lütfen yeni ay yeni umutlar
ben de 3 gündür ateşle uğraşıyorum mahvoldum acilde serum yemekten enfeksiyon varms kanda bi hafta raporluyum ama sanrm bu atese bebişde olmaz olduysada tutunamamstr bu aydan ümidimi kestim 3 gündür aglıorm ama elden bişey gelmıo

geçmiş olsun coook dur bakalım hemen bellı olmaz umudunu kesme canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…