- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.261
Heh tamda ben ymrt takibi isini soruyodum :) fotograf eklememissin ama yakinsa catlamasi bence iliski olmasin cnm. spermlerde biraz sorun vardi yanlis hatirlamiyosambugünkü testim de bu işaretli olanda ilişki oldu yarın doktora gidecem yumurta takibi için acaba bu gece ilişki olsun mu yoksa sprem kalitesi için bekleyelimmi .....acaba 2. yumurta mı bu klomen kullanıyorum ya
sanırım canım çünkü adetin 3. günü klomene başladım 5 gün de klomen sürdü aradım doktoru dediki klomen bitince 5 gün sonra gel yumurtaya bakalım buda 13. güne denk geliyo eğer doktor gel demişse gitKizlar ben yumurta takibi yaptirmak istiyorum bu ay. Nasil oluyo.10. Gun gitsem mesela. (Gecen ay cagirmisti gitmemistimde) yani 10..gune kadar calismamis mi olcaZ. Iliskiyi dr mu solicek.. biz zaten calisiyoruz.o gunlerde. Farkli.bisey ollmicaksa gitmekte yarar var mi ?
evet canım sprem hareketsizliği var eşimde bence gereksiz bir tedaviydi beni fazlaca yumurtlatmak ama doktor söyleyincede yapmadan olmuyo rahat etmiyo iinsanın içi yumurta ne kadar olursa olsun dölleyecek hızlı bi sperm olmayınca ne işe yarar boşuna ilaç kulllanıyorumHeh tamda ben ymrt takibi isini soruyodum :) fotograf eklememissin ama yakinsa catlamasi bence iliski olmasin cnm. spermlerde biraz sorun vardi yanlis hatirlamiyosam
Benim stres yaptigimi gorunce istersen gel demisti gitmemistm 1 ay daha deneyeym diye :) denedim.olmadi malum. Bugun Oldum adet. Benim sormak istedigimde o gecen ay 11 gece ya da 12 sabah catladi. simdi ben 10 gunu gidiceksem iliski ne zaman olsun. Dr mu solicek gittikten snra. ?sanırım canım çünkü adetin 3. günü klomene başladım 5 gün de klomen sürdü aradım doktoru dediki klomen bitince 5 gün sonra gel yumurtaya bakalım buda 13. güne denk geliyo eğer doktor gel demişse git
yumurtanın boyutuna bakıp ilişki takvimi önerecek diye biliyorum ama ayrıntı olarak yarın gittikten sonra yazarım sanaBenim stres yaptigimi gorunce istersen gel demisti gitmemistm 1 ay daha deneyeym diye :) denedim.olmadi malum. Bugun Oldum adet. Benim sormak istedigimde o gecen ay 11 gece ya da 12 sabah catladi. simdi ben 10 gunu gidiceksem iliski ne zaman olsun. Dr mu solicek gittikten snra. ?
Tmm canim iyi olur. Bide ole deniyim.bari :) hic takip ettirenide bilmorum. Azcik arastrdm ama net bisey bulamadimyumurtanın boyutuna bakıp ilişki takvimi önerecek diye biliyorum ama ayrıntı olarak yarın gittikten sonra yazarım sana
Bugün 5. Gün olduBi doktora mi gitsen canım kac gun gecikti
Evet yaa her geciken gün umutlanıyo insan çookkBeklemekte kotu. Hemen olsaniz bari. Yeniden baslamak icin. Benimde uzuntum azaldi. Elden bisey gelmiyor tabi.yeni umutlar beslemekten baska
Benim hep erken oluyo ymrtlamaya gore hesap ediyorum. 12. Ya da 13. Gun adet oluyorum. Acaba o dami anormal :) anlamadim yahuu.Benimki de gecikecek gibi. 2gun vr ama hal belirti yok.hatta iyice otomatige baglamisim korunmus olmmiza ragmen acaba hmilemiyim diyorum
Canim adetin geciktiyse eger hamile de olmazsanda belki rahim kendini tamizliyo.bu iyi bisiBenim hep erken oluyo ymrtlamaya gore hesap ediyorum. 12. Ya da 13. Gun adet oluyorum. Acaba o dami anormal :) anlamadim yahuu.
ya seninde adet olacak gibi mi.gidiyorum bakiyorum yok bisi ama kasiklar hareketli benimBenim hep erken oluyo ymrtlamaya gore hesap ediyorum. 12. Ya da 13. Gun adet oluyorum. Acaba o dami anormal :) anlamadim yahuu.
Canim ben bu sabah adet oldum. . Benim genel olarak habersiz gelir agrim olmuyo cok minik oluyo onuda anlamiyorum bile..Canim adetin geciktiyse eger hamile de olmazsanda belki rahim kendini tamizliyo.bu iyi bisi
ya seninde adet olacak gibi mi.gidiyorum bakiyorum yok bisi ama kasiklar hareketli benim
Himm benimde ayni senin gibidir.ama kac gundur gelecekgibi agrivar.ama kendisi yokCanim ben bu sabah adet oldum. . Benim genel olarak habersiz gelir agrim olmuyo cok minik oluyo onuda anlamiyorum bile..olduktan sonra agrim oluyo. Sabahtan beri yatiyorum mesela karnim belim agriyo. Ama onceden haber vrrmez sevimsiz sey
Aman gelmesin. Ama sen korunuyomussun. BilemedimHimm benimde ayni senin gibidir.ama kac gundur gelecekgibi agrivar.ama kendisi yok
Ist diyorum ya kafyi siyirdim galiba.bu sefer ya aradan sperm kcip hamile kalmissam diyorum.cocuk istiyorum düşük yaptigim icin korunlim dedikAman gelmesin. Ama sen korunuyomussun. Bilemedim
Ayy ne güzel yaa hayırlısı olsun inşAllah bizde böyle haberler veririzKızlarBEBEGIMMMMMM hamileee 1-2 gün vardı batına. Evdeki testi silik çıkmıştı kan vermeye gitti 131 çıkmış Darısı hepinize inşallah
İnşallah canımm benimm hepinize nasip olsunAyy ne güzel yaa hayırlısı olsun inşAllah bizde böyle haberler veririz
Aminn inşAllah canım yaa bugün belim çok ağrıyo ya dayanılmıcak gibi bi ağrı gelen gidende yok çoook fazlada akıntım var canımİnşallah canımm benimm hepinize nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?