- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.081
Canm bende menemendeim bende çınarlıya gidiorm ama gebelk olmadıgı için daha cok umursamamştm doktoru :) benm de güngör beyilk gittigimde onun saati uygundu iyi gibi şimdilk ama hamilelk sürecinde nasl biri bilmıorm eger bigün bende hamiş olursam deiştiririm belki reşat beye bende :)Canım çınarlıya başladım reşat beye. Çok çok memnun kaldım. Sen ne taraftaydın unuttum ki benTavsiye ederim dr umu.
Canım güngör beyi imnternetten araştırmıştım ne kadar doğru bilmiyorum ama 1-2 tane yanlış teşhisi varmış. Okumuştum bir yerlerde. Ama görünüş olarak iyi birisine benziyor. Reşat bey için hep iyi şeyler duydum. Annem konak doğumdan emekli ebe-hemşire. O da tanıyor dru. O yüzden güvenerek gittim, içim de ısındı açıkçası. O zaman karşılaşırız belki hastanedeCanm bende menemendeim bende çınarlıya gidiorm ama gebelk olmadıgı için daha cok umursamamştm doktoru :) benm de güngör beyilk gittigimde onun saati uygundu iyi gibi şimdilk ama hamilelk sürecinde nasl biri bilmıorm eger bigün bende hamiş olursam deiştiririm belki reşat beye bende :)
Ayy bende hamiş olursam değişririm o zamanCanım güngör beyi imnternetten araştırmıştım ne kadar doğru bilmiyorum ama 1-2 tane yanlış teşhisi varmış. Okumuştum bir yerlerde. Ama görünüş olarak iyi birisine benziyor. Reşat bey için hep iyi şeyler duydum. Annem konak doğumdan emekli ebe-hemşire. O da tanıyor dru. O yüzden güvenerek gittim, içim de ısındı açıkçası. O zaman karşılaşırız belki hastanede
İnş. canımcımAyy bende hamiş olursam değişririm o zamaninş canm bebiş olursa bende sık giderm karşılaşabilirz o zaman
Ses yok hala prensesten en son kan verecektiprensinin_prensesi canım naptın merak ettim seni çok inşAllah güzel haberler verirsin canım
Hayırlısı canım inşAllah kistin kaybolur kendiliğinden üzülmeMaalesef kızlar . Sol tarafımda kist oluşmuş küçük. Adet söktürücü verdi. Adetimin 2-3 gunu çağırdı. Bakicak yok olmus mu durumu ne diye. Sonrası Allah Kerim artık :)
prenses üzülmeMaalesef kızlar . Sol tarafımda kist oluşmuş küçük. Adet söktürücü verdi. Adetimin 2-3 gunu çağırdı. Bakicak yok olmus mu durumu ne diye. Sonrası Allah Kerim artık :)
canım maşallah sende ben gıbı karalar bağlamadın. yenı aydan umutluyumm :) canım hayıt tohumu kiste çok ıyı gelıyor ve adetı düzene sokuyor tavsıye ederim. bugun adetımın 2. gunu incir hayıt tohumu bal tarçına başlıyacagım bendeMaalesef kızlar . Sol tarafımda kist oluşmuş küçük. Adet söktürücü verdi. Adetimin 2-3 gunu çağırdı. Bakicak yok olmus mu durumu ne diye. Sonrası Allah Kerim artık :)
Canım hepsini karıştırıpmı yiyosun acabacanım maşallah sende ben gıbı karalar bağlamadın. yenı aydan umutluyumm :) canım hayıt tohumu kiste çok ıyı gelıyor ve adetı düzene sokuyor tavsıye ederim. bugun adetımın 2. gunu incir hayıt tohumu bal tarçına başlıyacagım bende
yok tatlım. sabahları bal çörek otu tarçın karışımından 1 tatlı kaşığı yiyorum. akşam yemekten sonra hayıt tohumu çayını içiyorum.gece yatarkende 2-3 tane kuru ıncır yıyorum tatlımCanım hepsini karıştırıpmı yiyosun acaba
Hayırlısı canım inşAllah kistin kaybolur kendiliğinden üzülme
prenses üzülmehayırlısı olsun . en sonunda bana yetiştin yaa :) benim 4 günüm kaldı. artık birlikte beklicez bidahaki ay
canım maşallah sende ben gıbı karalar bağlamadın. yenı aydan umutluyumm :) canım hayıt tohumu kiste çok ıyı gelıyor ve adetı düzene sokuyor tavsıye ederim. bugun adetımın 2. gunu incir hayıt tohumu bal tarçına başlıyacagım bende
bir kaç gün daha olmazsan sen de git canım dr aKızlar bende sabah hani dijital gebelik testi varmıs dedim ya ondan aldım azönce yaptım böyle çıktı artık test falan da yapmıycam Eki Görüntüle 1513080
hıc bılmıyorum kist durumunuÜzülmedim desem yalan olur Ağlamamak ıcın kendimi zor tuttum kayınvalideme geldim kimsenin haberi yok eltime soyledim ilacı içme bekle dedi. Ne yapsam karar veremedim
Canım zamanı gelmemiş demek ki. Ben de üzülmedim desem yalan olurMaalesef kızlar . Sol tarafımda kist oluşmuş küçük. Adet söktürücü verdi. Adetimin 2-3 gunu çağırdı. Bakicak yok olmus mu durumu ne diye. Sonrası Allah Kerim artık :)
Prenses gibi mi oldu acaba canım senin de ? Bekle bakalım 1-2 gün dahaKızlar bende sabah hani dijital gebelik testi varmıs dedim ya ondan aldım azönce yaptım böyle çıktı artık test falan da yapmıycam Eki Görüntüle 1513080
Canım dr kisti görmüş, bence bekleme bu sefer kist regl olamazsan büyüme yapar. Ondan demek ki senin testlerin devamlı koyu çıkıyordu. Regl ol ki düzene gir hemen önümüzdeki ay ki çalışmalırına başla derim. Yine de karar senin.Üzülmedim desem yalan olur Ağlamamak ıcın kendimi zor tuttum kayınvalideme geldim kimsenin haberi yok eltime soyledim ilacı içme bekle dedi. Ne yapsam karar veremedim
inşallah bu sefer öyle değildir canım .blueflower edosko işte kızlar benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste dönüşüyoya kesin benimde kist oluştu yaa çok moralim bozuk valla olmadı pazartesiye kadar olmassam bende doktora gidicem kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?