- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.041
Off bari şu kırmızılar gelsin de rahatlayayım yaa böyle insan çok stres oluyo valla
Aynen canım yaa çok stres yapıyoz ondamı böyle gecikiyo acabaah canım bilmem mı o stresı 5 gündür yaşıyorum. günümde adet olsaydım şimdi temizlenmiş çalışmalara başlıcaktık
Aynen canım yaa çok stres yapıyoz ondamı böyle gecikiyo acaba
merhaba , adetlerin düzenli oluyor mu?Canım bendede aynı oluyodu yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyo daha sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 ay öyle geçiyo canım inşAllah seninki doğum kontrol hapına gerek kalmadan gider canım
Herkese merhaba,
Ovulasyon testlerine bu ay başladığımdan ve çok bilgim olmadığından sizden bilgi almak istedim. Ortalama regl döngüm 34 gün ve SAT: 31 Mart
25 ve 26. günüme kadar ovulasyon testlerim hep tek çizgi çıktı. Ovulasyon günümden itibaren yaptığım tüm testlerde ise ikinci çizgi silik çıkıyor. En son dün akşam baktığımda yine silik çizgi vardı ne çok koyu, ne de çok açık. Uzaktan bakıldığında bile görülebiliyor. Normalde yumurtlamadan bir süre sonra tek çizgiye dönmesi gerekmiyor mu?
hıc cıft cızgıyı yakalayamadın mı canım ?
adet tarıhıne yakın eger hamılelık varsa test ikisi koyu çıkıyo. silik çıkması bişey ifade etmiyo yani
Canımmm ya bende az önce okudum haberlerini cok üzüldmSONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Canm yeni bakabildim bugün ben bu ay kullanıorm klomen ama ovu testini yani testleri bıraktm cok stres oldm testlerle kafayı yedim o yüzden almadm bu aykızlar aranızda klomen kullanan var mı ovulasyon testlerine adet döngünüze göre mi başladınız yoksa klomenden hemen sonra takibe başladınız mı
hımm...beni de doktor klomen bittikten 5 gün sonra cağırdı yani buda adetin 13. gününe denk geliyo normal şartlarda yumurtlamadan önce de acaba klomen kullandım diye erkene gelirmi yumurta diye düşündüm doktor gec mi çağırdı acaba diye şüphelendimCanm yeni bakabildim bugün ben bu ay kullanıorm klomen ama ovu testini yani testleri bıraktm cok stres oldm testlerle kafayı yedim o yüzden almadm bu ay
Prenses var mı bi haberNE DESEM BİLMEDİM CANIM VALLA
Prenses var mı bi habersanrm dr gideceksn hayrlı haberle dön inşallah da bi içimz açılsn
Genetik te pıhtılaşma olup olmadığı anlaşılır mi yoksa kadın doğumdan da ayrıca randevu alıp ona mi yaptiracagimTatlim benim inan seni dünden beri sessiz sessiz takip ediyorum. kaderimiz cok bbenziyor.bende tekrarlayan kimyasallar yaşamıştım hatırlarsın konusmustuk.ben 10 gun sonra genetige kan vericem. belki bizde pıhtılaşma sorunu vardır. gecmis olsun bu günlerde geçiyor. ben yine yeni umutlar besler oldum
Canm benimkisi 11. Gün çagırmstı ben 12. Gün gidebildim o gün çatlatma iğnesi vuruldum ama iğne vurmayacaksa eger sadece ilaçsa seninki günü farketmez sadece yumurta büyüklüğüne bakacak ne kadar olms diehımm...beni de doktor klomen bittikten 5 gün sonra cağırdı yani buda adetin 13. gününe denk geliyo normal şartlarda yumurtlamadan önce de acaba klomen kullandım diye erkene gelirmi yumurta diye düşündüm doktor gec mi çağırdı acaba diye şüphelendim
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzhala adet olmadım. canım ya cok korkuyorum birazdan gidicez. İnşallahhhhhh olumlu sonuc alırımm
hala adet olmadım. canım ya cok korkuyorum birazdan gidicez. İnşallahhhhhh olumlu sonuc alırımm
bilmiyorumki iğne vuracak mı hem iğneyi nerden yapıyolar korktum şimdiCanm benimkisi 11. Gün çagırmstı ben 12. Gün gidebildim o gün çatlatma iğnesi vuruldum ama iğne vurmayacaksa eger sadece ilaçsa seninki günü farketmez sadece yumurta büyüklüğüne bakacak ne kadar olms die
Daha leke de gelmedi kanama da başlamadı bekliyorum Düzelir mi bilmiyorum çok da umitlenmek istemiyorum beklemedeyim yani bu aralar pek moralim yok zaten birkaç gün sonra daha iyi olurum herhaldeCanımmm ya bende az önce okudum haberlerini cok üzüldmsana üzülme diemıorm cok zor allahım yardımcın olsun bu acılardan üzüntülerden sonra en kısa zamanda bebeğine kavuştursun seni inşallah testlerinde kötü bi durum cıkmaz elden bişey gelmiyor vardı bir hayır deyip beklicez canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?