Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Herkese merhaba,

Ovulasyon testlerine bu ay başladığımdan ve çok bilgim olmadığından sizden bilgi almak istedim. Ortalama regl döngüm 34 gün ve SAT: 31 Mart

25 ve 26. günüme kadar ovulasyon testlerim hep tek çizgi çıktı. Ovulasyon günümden itibaren yaptığım tüm testlerde ise ikinci çizgi silik çıkıyor. En son dün akşam baktığımda yine silik çizgi vardı ne çok koyu, ne de çok açık. Uzaktan bakıldığında bile görülebiliyor. Normalde yumurtlamadan bir süre sonra tek çizgiye dönmesi gerekmiyor mu?

hıc cıft cızgıyı yakalayamadın mı canım ?

adet tarıhıne yakın eger hamılelık varsa test ikisi koyu çıkıyo. silik çıkması bişey ifade etmiyo yani

hıc cıft cızgıyı yakalayamadın mı canım ?

adet tarıhıne yakın eger hamılelık varsa test ikisi koyu çıkıyo. silik çıkması bişey ifade etmiyo yani

Canım cevap verdiğin için teşekkürler.

Şöyle anlatayım; 25. güne kadar hep tek çizgi, 25 ve 26 günlerde koyu çift çizgi sonrası hep silik. Regl'im de gelmedi. Kafam çoooook karıştı

SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Canımmm ya bende az önce okudum haberlerini cok üzüldm sana üzülme diemıorm cok zor allahım yardımcın olsun bu acılardan üzüntülerden sonra en kısa zamanda bebeğine kavuştursun seni inşallah testlerinde kötü bi durum cıkmaz elden bişey gelmiyor vardı bir hayır deyip beklicez canm

kızlar aranızda klomen kullanan var mı ovulasyon testlerine adet döngünüze göre mi başladınız yoksa klomenden hemen sonra takibe başladınız mı
Canm yeni bakabildim bugün ben bu ay kullanıorm klomen ama ovu testini yani testleri bıraktm cok stres oldm testlerle kafayı yedim o yüzden almadm bu ay

Canm yeni bakabildim bugün ben bu ay kullanıorm klomen ama ovu testini yani testleri bıraktm cok stres oldm testlerle kafayı yedim o yüzden almadm bu ay
hımm...beni de doktor klomen bittikten 5 gün sonra cağırdı yani buda adetin 13. gününe denk geliyo normal şartlarda yumurtlamadan önce de acaba klomen kullandım diye erkene gelirmi yumurta diye düşündüm doktor gec mi çağırdı acaba diye şüphelendim

Genetik te pıhtılaşma olup olmadığı anlaşılır mi yoksa kadın doğumdan da ayrıca randevu alıp ona mi yaptiracagim

Canm benimkisi 11. Gün çagırmstı ben 12. Gün gidebildim o gün çatlatma iğnesi vuruldum ama iğne vurmayacaksa eger sadece ilaçsa seninki günü farketmez sadece yumurta büyüklüğüne bakacak ne kadar olms die

bilmiyorumki iğne vuracak mı hem iğneyi nerden yapıyolar korktum şimdi

Daha leke de gelmedi kanama da başlamadı bekliyorum Düzelir mi bilmiyorum çok da umitlenmek istemiyorum beklemedeyim yani bu aralar pek moralim yok zaten birkaç gün sonra daha iyi olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…