- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.021
az akıntım var su gibi karın gruruldaması ve arasıra kasıklarıma kramp giriyor ama gaz sancısı gibi ayırt edilebilecek pek belirtim yok
Canim masallah ya ne guzel cikmiss.Benimde adet gunum pazar gunu bakalim bekliyorumben ovulasyon da yaptım silik cıktı benim de 3 gün var direk gebelik yap silik de olsa cıkabilir
blueflower tesekkür ederim insallah aksam 7-8 gibi vericem 9dan sonra yazabilirim
heh bnde tam bunu dicektim benimde gaz sancısı gibi anlık sancı giriyo bugun bile 1-2 defa oldu kasıklarım gerılıyo bırden. sendede oyle mı ouluyo canım
Canım testlerinin maşAllahı var ne güzel rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllahbat 3 mayısdarısı basınıza insallah hepinizinnn
Size de hayırlı olsun çok sevindimevet canım aynen insallah bebiş habercisidir
Kızlarr günaydın benim kırmızılar hala gelmedibelki öğlene doğru gelir
İm yapmadımCanım gunaydın. test yaptınmı pekı ınsallah gelmez kırmızıalrr :)
Nasil birseymis o acaba ilk kez duydumKızlar yeni bi test çıkmüş eczacı kız dedi abla bamileysen kan tahlili vermene gerek kalmıyo kaç haftalık hamile olduğunu falanda söylüyo kız hamile ben kullandım çok iyi dio
Korkuyom prenses yaayapsanaaaa
Canım inşallah bebiştir şimdilik başka şeyler aklına getirmemeye çalış lütfenogleden sonra gidicez canım 2-3 gibi cok korkuyorum kötü bişey çıkıcak diye en cokta kistten korkuyorum
gidicem canım öğleden sonra inşallah bende olumlu sonuc alırım Allah'ım
İnşallah gelmez canımKızlarr günaydın benim kırmızılar hala gelmedibelki öğlene doğru gelir
Korkuyom prenses yaa
Valla bende ilk defa duydum canımNasil birseymis o acaba ilk kez duydum
Yaptım prenses yaa yine tek çizgibilirim canım ama ya çizgi çıkarsaa :)
gercı sen kendını bılırsın adet belırtın falan var mı boyle 1-2 gun gecıkme olurmuydu normalde
Tatlim benim inan seni dünden beri sessiz sessiz takip ediyorum. kaderimiz cok bbenziyor.bende tekrarlayan kimyasallar yaşamıştım hatırlarsın konusmustuk.ben 10 gun sonra genetige kan vericem. belki bizde pıhtılaşma sorunu vardır. gecmis olsun bu günlerde geçiyor. ben yine yeni umutlar besler oldumSONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Canim masallah ya ne guzel cikmiss.Benimde adet gunum pazar gunu bakalim bekliyorum
Canım testlerinin maşAllahı var ne güzel rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Size de hayırlı olsun çok sevindim
Yaptım prenses yaa yine tek çizgi
Off bari şu kırmızılar gelsin de rahatlayayım yaa böyle insan çok stres oluyo vallayaa canımmmcıkmadık candan umut kesılmez bekleyelım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?