- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.001
inşallah iyi haberler alırızGünaydın canım, inşallah biriniz aydınlatırsınız burayı
Günaydın kizlaaar
sabah iki ayrı marka ile idrar testi yaptim ilk 5dakikadan sonra cikan sonuclarim ekte
aksam kan testi yaptırıcam ins güzel sonuclar alırım.. darısı hepinizin basınaa
2-3 gün kala yumurtlama günündeki koyulukta ya da ona yakın oluyor eğer gebelik varsa. Hayırlısı olsunGünaydın :)
Adetime 3 gün kaldı sadece ,ovulasyon testi gebelik te gösteriyormuş aynı zamanda , bilginiz var mı ,kaç gün kala yapmalı ?
Heyecanlıyım biraz...
Kuzumm kaçta gideceksin kan vermeyeGunaydinn kızlar
Havalardan heralde benimde hic keyfim yok dun birazcık sinirlerim bozuldu Ağladım falan ama suan gayet iyiyim. Bebek ısını cok takıyorum rüyamda gördüm yine hamileydim falan filan.
Herneyse kızlar bize bisey Olmasın neşemizi kaybetmeyelimmm
AmanınnnnGünaydın kizlaaar
sabah iki ayrı marka ile idrar testi yaptim ilk 5dakikadan sonra cikan sonuclarim ekte
Canimmm harika bi haber bu :) baya belli cıkmıs cizgi Kanada git bakalım :) hayırlı olsun.
Günün ne zamandı canım senin
testin varsa yap canım . belki çıkar. ovuyla uğraşıp kafa yorma bence. gebelık yapGünaydın :)
Adetime 3 gün kaldı sadece ,ovulasyon testi gebelik te gösteriyormuş aynı zamanda , bilginiz var mı ,kaç gün kala yapmalı ?
Heyecanlıyım biraz...
maşallah canım. ne zamandı bat tarıhın. gayet net cızgilerGünaydın kizlaaar
Günaydın :)
Heyecanlıyım biraz...
maşallah canım. ne zamandı bat tarıhın. gayet net cızgiler
belirtin var mıydıPazar günü yani ayın 3ü beklenen günümdü artık beklemiyorum :):)
kanda güzel sonucları alırız ins bugun sen de gideceksin dimi ?
ben ovulasyon da yaptım silik cıktı benim de 3 gün var direk gebelik yap silik de olsa cıkabilir
blueflower tesekkür ederim insallah aksam 7-8 gibi vericem 9dan sonra yazabilirim
Günaydın kizlaaar
Sana evham yapiyorsun korku stres yüzünden dediklerce daha cok strese giriyorsun degil mieşim ablam hep kızıyorlar bana Evham yapıyorsun diyorlar Bu korku bu stres yüzünden olmuyor diyorlar Ama ben çok ümitliydim hatta imza bile almıştım kötü düşünmek istememiştim hep Sonuç yine aynı olacak gibi duruyor
bir sebebi var gibi geliyor bana inşallah yoktur çıkmasını da istemem kimsede ama aynı şeyleri tekrar yaşar mıyım korkusu içime ince ince işlendi atamıyorum artık
belirtin var mıydıbenımde 4 ü buyuk ıhtımal ama. sankı adet olcam. akıntım var bıraz
Senin de 3 gün mü var , belirti var mı peki ,bende yok galiba
Gebelik testlerini şimdi gördüm :) Süper , inşallah iyi haberlerle gell..Hayırlı olsun canım şimdiden
hmm benimki beyaz kremsi gibi. adetten öncede oluraz akıntım var su gibi karın gruruldaması ve arasıra kasıklarıma kramp giriyor ama gaz sancısı gibi ayırt edilebilecek pek belirtim yok
2-3 gün kala yumurtlama günündeki koyulukta ya da ona yakın oluyor eğer gebelik varsa. Hayırlısı olsun
Kuzumm kaçta gideceksin kan vermeye
AmanınnnnBebiş geliyor inşallah. Hayırlısı olsun canım şimdiden. Kan testi sonucunu yaz bize mutlaka
gidicem canım öğleden sonra inşallah bende olumlu sonuc alırım Allah'ımPazar günü yani ayın 3ü beklenen günümdü artık beklemiyorum :):)
kanda güzel sonucları alırız ins bugun sen de gideceksin dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?