Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın :)
Adetime 3 gün kaldı sadece ,ovulasyon testi gebelik te gösteriyormuş aynı zamanda , bilginiz var mı ,kaç gün kala yapmalı ?
Heyecanlıyım biraz...

Günaydın kizlaaar
sabah iki ayrı marka ile idrar testi yaptim ilk 5dakikadan sonra cikan sonuclarim ekte

aksam kan testi yaptırıcam ins güzel sonuclar alırım.. darısı hepinizin basınaa

Canimmm harika bi haber bu :) baya belli cıkmıs cizgi Kanada git bakalım :) hayırlı olsun.
Günün ne zamandı canım senin

Adetime 3 gün kaldı sadece ,ovulasyon testi gebelik te gösteriyormuş aynı zamanda , bilginiz var mı ,kaç gün kala yapmalı ?
Heyecanlıyım biraz...
2-3 gün kala yumurtlama günündeki koyulukta ya da ona yakın oluyor eğer gebelik varsa. Hayırlısı olsun
Kuzumm kaçta gideceksin kan vermeye
Günaydın kizlaaar
sabah iki ayrı marka ile idrar testi yaptim ilk 5dakikadan sonra cikan sonuclarim ekte

Amanınnnn Bebiş geliyor inşallah. Hayırlısı olsun canım şimdiden. Kan testi sonucunu yaz bize mutlaka

Heyecanlıyım biraz...

ben ovulasyon da yaptım silik cıktı benim de 3 gün var direk gebelik yap silik de olsa cıkabilir

blueflower tesekkür ederim insallah aksam 7-8 gibi vericem 9dan sonra yazabilirim

Günaydın kizlaaar

Gebelik testlerini şimdi gördüm :) Süper , inşallah iyi haberlerle gell..Hayırlı olsun canım şimdiden

Sana evham yapiyorsun korku stres yüzünden dediklerce daha cok strese giriyorsun degil mi bana da stres yapiyorsun boyle cocugun olmaz diyorlar ben daha cok stres yapıyorum yakinlarimiz bile anlayissiz canim evet stres bir neden ama tamamen engel değil bebeklerin nasibi yokmus inşallah rabbim sana ve isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar verir .

ogleden sonra gidicez canım 2-3 gibi cok korkuyorum kötü bişey çıkıcak diye en cokta kistten korkuyorum
Pazar günü yani ayın 3ü beklenen günümdü artık beklemiyorum :):)
kanda güzel sonucları alırız ins bugun sen de gideceksin dimi ?
gidicem canım öğleden sonra inşallah bende olumlu sonuc alırım Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…