Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Canım mutlaka dra git. Kan pıhtılaşması olabilir senin sorunun. Çok çok üzüldüm inan
bende aglıycammmmmmm yaaaaaa
kuzummm dur hemen karalara baglama gunun var senın daha.
ben bugun inanılmaz wc ye cıkıyorum ya 1-1 bucuk saat bı. ayaklarımı mı üşüttüm acaba. sıkıldım tuvalete git gel sürekli
Prenses yaaa benim belirtiler işte, regl de olmadın daha

kızlaaar yapmayın ama ne cabuk da depresyona giriyorsunuzzz silkelenin lütfen herkes birbirine moral vermeli burda kk nın en büyük özelliğ bu değilmi hadi canım üüzlme sen de
kuzummm dur hemen karalara baglama gunun var senın daha.
ben bugun inanılmaz wc ye cıkıyorum ya 1-1 bucuk saat bı. ayaklarımı mı üşüttüm acaba. sıkıldım tuvalete git gel sürekli
ya ne bilim 3 ayda bu hale geldik

iştemiisn sen hee kaçta çıkıyonnn iyi o zaman aciden var kan daha net en azından kafa daha rahat eder
canım tuvalete gıttım kırmızıları gördüm. kızlar fakat afedersınız rengı pembemsıydı. herzeman kırmızı olurdu. karın agrım var hafif. offf ped koydum rengını takip edeceğim. yaaa yada kendımımı avutuyorum

pembemsi olması umut canım belli olmaz bakalım eğer adetse sökülür zaten bi kaç saate ama inşallah değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…