- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.841
hımm anladım canım hayırlısı yaa eğer bu ay bu yoğun çalışmaya olmazsa incir kürüde yaptın yani diyecekte yapacak bişiyimde yok artık bundan sonra olursa olur bu kadar strese sıkıntıya girmeyecem
bende denıcem bu ay adet olursam bu karısımları :)
İnşallah gerek kalmayacak kızlar yapmanızabiliyorum canım zaten senden sonrada iyice gaza geldim ama bana ters tepti ya diyare oldum ben 4 gün anca içebildim vallaha sonrad abıraktım
Gebelikte birsey görünmüyor sanki ama ovulasyon testin gayet iyiprensinin_prensesi blueflower edosko kızlar bakın üstteki ovu alttaki gebelik testiEki Görüntüle 1511026
Tatlım ovulasyon iyi de gebelik sorun işte onda çıkmıyo :)Gebelikte birsey görünmüyor sanki ama ovulasyon testin gayet iyi
bekeleyelim bacımm ben regliyi sen hamişliği
açsana gebelik olanı tatlım sarımsı ya anlaşılmıyo yaniprensinin_prensesi blueflower edosko kızlar bakın üstteki ovu alttaki gebelik testiEki Görüntüle 1511026
prensinin_prensesi blueflower edosko kızlar bakın üstteki ovu alttaki gebelik testiEki Görüntüle 1511026
Canım ov testinde koyuluk var ama yumurtlama zamanında çıkana yakın mı peki ? Bekle bakalım yine takip et koyuluk artıyorsa vardır bişeyciklerprensinin_prensesi blueflower edosko kızlar bakın üstteki ovu alttaki gebelik testiEki Görüntüle 1511026
Canim beklemis mi bunlar. Gebelikte goremedim. Ama ovuda koyu degil benceprensinin_prensesi blueflower edosko kızlar bakın üstteki ovu alttaki gebelik testiEki Görüntüle 1511026
Evet edacım sabah yaptım bu testleriCanim beklemis mi bunlar. Gebelikte goremedim. Ama ovuda koyu degil bencemaalesef. adet gunun ne zamandi. Ins cikar canim.moralini bozma bu testlerle
Evet edacım sabah yaptım bu testleri
Off valla bilmiyorum edacım yaa herşeyi yapıyoruz ediyoruz ama olmuyo demekki vakti gelmedi daha sende moralini bozma canım daha 1 hafta var inşAllah senin tutar bu sefer canımBenimde moralim bozuldu ya. Bugunu saymazsak 1 hafta kaliyo. Ama sivilcelerm cikiyo yine. Zaten belirtimde yok.
Canım dur bakalım daha cok var senin hemen moral bozmak yokBenimde moralim bozuldu ya. Bugunu saymazsak 1 hafta kaliyo. Ama sivilcelerm cikiyo yine. Zaten belirtimde yok.
Off valla bilmiyorum edacım yaa herşeyi yapıyoruz ediyoruz ama olmuyo demekki vakti gelmedi daha sende moralini bozma canım daha 1 hafta var inşAllah senin tutar bu sefer canım
Ole tabi daha var ama uzuluyorum iste.Canım dur bakalım daha cok var senin hemen moral bozmak yok
Ne zamandi gunun . UnuttummKızlar benimde adet belirtilerim başladı baş ağrım bu sabahtan beri var belim kopuyo ağrıdan
Yarın canımNe zamandi gunun . Unuttumm
Yarın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?