Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ayy ovulasyon testimi sipariş ettim :) çok heyecanlıyım bu ay nedense yumurtlamayı kaçırdım mı kaçırmadım mı stresine girmeyeceğim en azından :) yarın reglm bitiyor perşembe yapmaya başlarım testi artık koyulaşınca üst üste deneyeceğim bu ay çünkü bizim kaçırmamızın sebebi o olabilir 2 ay yumurtlamadan sonra ilişki oldu çünkü geçen ay bir gün önce oldu yumurtlama günü olmadı şimdi yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirelim inşallah tutar :)

Hahahah canım ya 34.gunde yumurtlanmaz heralde Yarin test yapcam olmadı kan veririm. Benimde Hic şaşmazdı 34.gun mutlaka olurdum adet . Ya stresten yada başka bisey var bi kac güne çıkar kokusu bakalım
canım selam. bebetime testler hakkında çok iyi yorumlar yok. sende laboquikte çıkıyorsa bence var bişeyler. bence tekrar kan ver. düşük çıkan testin üstünden kaç gün geçti oooo neler değişmiştir

inşaallaahhh bebiş vardır da olmazsın canım. ama yoksa da tez zamanda olursun inş. çünkü belirsizlik daha kötü
Sorma canım ya Allah bullak oldu kafam :)
Prenses inşAllah adet olmassın yaa inşAllah bebiş vardır dualarım seninle canım inşAllah yarın sabah bize güzel haber verirsin

Ya canım dualarımız hep ayni inşallah Allah'ım . Hakkımızda Hayırlısı neyse onu versin. Olumlu veya olumsuz yoluma bakarım bende

bende 9 gün öncesinde laboquikte cıkmıstı heveslendim 8gün kala tekrar yaptım yine ama daha silik cıktı, 7 gün kala yaptım cizgi fln yok testlerin hatalı olması ne sacma birsey

yaaaaaa. yumurtlamadan sonra 8. gun yapmıstın dımı ? gayet netti. ay bende de o marka var. yapmım bari

evet cok net cıktı ertesi gün de yine cıktı silik bugun hiçbirsey cıkmadı iyiki kan yaptırmamısım

Canım benimde öyleydi hatırlarsan ben bide kana gittim arkama baka baka geri döndüm sonra

evet hatırlıyorum seni o yüzden cizgi iyice koyu cıkmadan gitmeyeyim diye düsündüm iyiki gitmemişim
en iyisi beklemek en erken 1 gün önce belki yaparım..

insallah en yakın zamanda hepimiz kavusurus bebişlerimize

Inşallah canım :) peki kac günün kaldı adetine senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…