- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.721
canım selam. bebetime testler hakkında çok iyi yorumlar yok. sende laboquikte çıkıyorsa bence var bişeyler. bence tekrar kan ver. düşük çıkan testin üstünden kaç gün geçti oooo neler değişmiştirHahahah canım ya 34.gunde yumurtlanmaz heraldeYarin test yapcam olmadı kan veririm. Benimde Hic şaşmazdı 34.gun mutlaka olurdum adet . Ya stresten yada başka bisey var bi kac güne çıkar kokusu bakalım
canım selam. bebetime testler hakkında çok iyi yorumlar yok. sende laboquikte çıkıyorsa bence var bişeyler. bence tekrar kan ver. düşük çıkan testin üstünden kaç gün geçti oooo neler değişmiştir
inşaallaahhh bebiş vardır da olmazsın canım. ama yoksa da tez zamanda olursun inş.Valla canım bilmiyorum ki suan adet ağrısı gibi ağrım basladi geliyo galba
Prenses inşAllah adet olmassın yaa inşAllah bebiş vardır dualarım seninle canım inşAllah yarın sabah bize güzel haber verirsinValla canım bilmiyorum ki suan adet ağrısı gibi ağrım basladi geliyo galba
Sorma canım ya Allah bullak oldu kafam :)inşaallaahhh bebiş vardır da olmazsın canım. ama yoksa da tez zamanda olursun inş.çünkü belirsizlik daha kötü
Prenses inşAllah adet olmassın yaa inşAllah bebiş vardır dualarım seninle canım inşAllah yarın sabah bize güzel haber verirsin
Günaydın canlarrrrrr
Ben hala adet olmadımeşim bile sürekli soruyo adet oldun mu oldun mu diye bu ısın sonu hayır olur inşallah ya
sen artık adet olmıcaksın. 9 ay
napcaksın gidicek misin kan vermeye
Ya istiyorumda is yerimin ordaki özel hastane cok Pahalı 45 milyon kan tahlili. Bizim evin ordaki 25 milyona yapiyo olmadı Yarin sabah ise gitmeden orda yaptiririm. Simdi test alcam öğlene dogru Yaparım cunku Cisimi ettim
Çanağınız yaaa :) Ya nolurDu ikinci ciZgi çıksahadı bakalım ole olsunbekliyoruz su an sen önceliklisin
bende 9 gün öncesinde laboquikte cıkmıstı heveslendim 8gün kala tekrar yaptım yine ama daha silik cıktı, 7 gün kala yaptım cizgi fln yokcanım selam. bebetime testler hakkında çok iyi yorumlar yok. sende laboquikte çıkıyorsa bence var bişeyler. bence tekrar kan ver. düşük çıkan testin üstünden kaç gün geçti oooo neler değişmiştir
inşallah masallah demekten kedicikler gibi oldum :)Çanağınız yaaa :) Ya nolurDu ikinci ciZgi çıksa
yaaaaaa. yumurtlamadan sonra 8. gun yapmıstın dımı ? gayet netti. ay bende de o marka var. yapmım baribende 9 gün öncesinde laboquikte cıkmıstı heveslendim 8gün kala tekrar yaptım yine ama daha silik cıktı, 7 gün kala yaptım cizgi fln yoktestlerin hatalı olması ne sacma birsey
bende 9 gün öncesinde laboquikte cıkmıstı heveslendim 8gün kala tekrar yaptım yine ama daha silik cıktı, 7 gün kala yaptım cizgi fln yoktestlerin hatalı olması ne sacma birsey
yaaaaaa. yumurtlamadan sonra 8. gun yapmıstın dımı ? gayet netti. ay bende de o marka var. yapmım bari
Canım benimde öyleydi hatırlarsan ben bide kana gittim arkama baka baka geri döndüm sonra
Inşallah canım :) peki kac günün kaldı adetine seninevet cok net cıktı ertesi gün de yine cıktı silik bugun hiçbirsey cıkmadı iyiki kan yaptırmamısım
evet hatırlıyorum seni o yüzden cizgi iyice koyu cıkmadan gitmeyeyim diye düsündüm iyiki gitmemişim
en iyisi beklemek en erken 1 gün önce belki yaparım..
insallah en yakın zamanda hepimiz kavusurus bebişlerimize
Inşallah canım :) peki kac günün kaldı adetine senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?