Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar biz 3 muz aynıyız gelin sarılalım birbirimize

Canim sen gittin mi hic doktora bi tarih werdimi ne zaman gidecen bide ben bikere tek kan werdim 54.97 cikmisti sonra gebelik testlerini yaptim koyulasmayi tam gordum kan wermedim oyuzden bidaha

Cnm daha gitmetim kismetse haftaya gidiicem 16 nisanda 71,6- 19 nisanda 347.9- 26 nisandada 4556,4 cikmisti sukur bi skintimda yok haftaya gidiicem insaAllah sen ne zaman gitmeyi dusunuyosun

tahmini ne zaman bat. benim 5 mayıs gıbı. o yüzden sımdılık ben de rahatım 5 gun sonra baslar acabalar

canım o zaman zor tahmin yürütmek. yani ne kadar sürede oluyorsun genel olarak. çok fark edıyor mu ? ? yumurtlama tahmini zamanını bulabılırsın belkı o sekılde. ama adetlerın arasında mesela 10 gun varsa zor. sen denemelere devam et canım. 2-3 gunde 1 calısınca zaten kacırma sansın olmuyor. nasıpse tutar ucundan bıyerınden

tahmini ne zaman bat. benim 5 mayıs gıbı. o yüzden sımdılık ben de rahatım 5 gun sonra baslar acabalar
Oooo 22 Mayıs benim daha çok var önce yumurtlamayı yakalayacağımda sonra bekliyeceğim ondan bende ki rahatlık yumurtlamadan 1 hafta sonra başlıyor kaygılarım bal tarçın yiyorum da bu karışım yumurtlamada oynama yapar mı canım ya sen yemiştin galiba bu karışımdan ben hep 14. 15. gün yumurtlarım çünkü ona göre 22 mayıs dedim kendimi yumurtanın peşinde koşan aptal tavuk gibi hissediyorum yahu olsada rahatlayacağız kendimizi rahat bırakıcaz bugün yarın ovulasyon testi sipariş veririm artık çok heyecanlı

Adetlerim çok düzensiz, hayırlısı olsun, nasipse olur.

ben basından sen sonundan mayıs hamısı oluruz ınsallah canım. evet yedım. valla o mu yaptı ıncır mı yaptı bılemıyorum.ama erken yumurtladım 14-17 arası olurdu. 12. gun cıft cızgıydı. akıntımda 9. gunden baslamıstı 10-12-13 degerlendırdık. bıdaha da calısmadım :) artık ne olduysa. zaten fırsatımda olmadı.
yalnız kızlar bılmıyorum yedıklerımle bır etkısı varmı. gögsumde fıbrokıst vardı benım. ultrasonda bakılmıstı fılan temızdı yanı. dün fark ettım kaybolmus. hep elıme gelırdı. fark edılır bıseydı. acaba bu yedıklerımle alakası var mıdır. bakıyorum bakıyorum yok sapık gıbı sureklı bakıyorum ama emınım kaybolmuş

Cnm daha gitmetim kismetse haftaya gidiicem 16 nisanda 71,6- 19 nisanda 347.9- 26 nisandada 4556,4 cikmisti sukur bi skintimda yok haftaya gidiicem insaAllah sen ne zaman gitmeyi dusunuyosun
Himm masaAllah canim. bende idrarla yukselisini gordum ilki cok hafif pembeydi sonrakiler koyulasti masaAllah. Ya kizimda bilmiyodum diye zirt pirt hastanedeydim gerci lekelenme dusuk tehlikesi wardi sonrasindada asiri bulNti wardi dogum aninda bile cikardim dusun :) haftada 2-3 serum yiyodum hep.bunda ins. Sikinti olmaz ayda bir bir bucuk ayda bir gider gelirim ins. Ya simdi biraz arastirdim adet tarihinin ustunden 20 gun gecince kesede kalp atidida tam gorulup duyuluyomus oyuzden 8 mayis gidicem ins. Sen daha erken gidersen kese ve kalp atisini gorup duyarsan haber wer bana yinede gunlermiz ayni cunku

Ay inşallah adaşım belki şifa olmuştur karışım bakalım bana ne etki gösterecek en güzel etkisi bebeklerimiz olsun severiz artık çörek otu bebeleri diye güzel günleri değerlendirmişsin zaten inşallah tutmuştur güzel haberler veririz burada inşallah peşpeşe

Bide canim benim gunum gectiginden beri iliski olmadi hic korkuyorum siz de oldu mu bi olduysa bi sikintin olmadi ins? Eger iliski olmadiysa doktora benden once gidersen bi sorsana sana zahmet problem olurmu diye cunku ilk 3 ay onemli ya

Aynen benim birde 3. denemede fos sizden önde gidiyorum bu ay 4 olacak hadi bakalım
o kadar fark olur canım benımde 3. denemeler oldu bekleme suresı.
canım cok abartmadan ye he :) ben korktum bıraz adet duzenımı bozar mı dıye. neyse cok buyuk bır fark olmadı. ıns olmazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…