- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.441
Geçmiş olsun canım düşüğün sebebi neymiş acaba sordunmu canimKizlar ben bu topikte hamileligimi mujdelemistim.ama ne yazik ki düştü yine. bu ikinci düşüş. artik çocuk kelimesini duymak istemiyorum diyen ben diger ay korunmak istemiyorum. ne yapayım sizce.tekrar bir ay aradan sonra çalışmalara baslayayim mi
Her kadın yaşar mis.kimyasal gebelik.arka arka geçirdim. doktorumun biri cok normal diyp korunma vermedi diger doktorum 3ay korun dedi.ben anca bir ay korundum simdi adetim gelsin korunmiim diyorum.ne yapcami bilmiyorumGeçmiş olsun canım düşüğün sebebi neymiş acaba sordunmu canim
Tatlim gebelik testi 1 tane koymustun. onda cizgi goremedimm. Tekrar mi yaptin.Edacım aynı idrarla bide normal ucuz olan gebelik testlerinden yaptım bide ona baksana canım
Adet gününe kadarbi daha yapmıcam zaten
Adet gününe kadar bi daha yapmıcam canım benim oğlum 5 yaşında hayır yani sorunca ellerine ne geçiyo merak ediyorum ben şahsen kimseye sormam neden sorayım ki belki olmuyodur neden insanların moralini bozayımki sorupta
Sunu demiyomusunKızlar dayanamayıp yaptım yine gebelik testi sonuç negatifEki Görüntüle 1507369
merhaba canim hoşgeldin. Gitti gidiyordan 20 ovulasyon + 6 gebelik 20 tl ye laboquick marka almistim ben. sabah ilk idrarini yaptiktan sonra sivi almadan 3 3bucuk saat idrarini tutup o idrarla testi yapiyosun adetin bittigi gunden say 11. Gun felan basla kacirmamak icin. testte c ile t ayni koyuluktaysa veya t cden daha koyuysa yumurtan 12 -36 saat sonra catlayacak demektir. o 3 gunu mutlaka degerlendir kolay gelsin:)Kizlarrrr yardımcı olur musunuz?
4 senelik evliyim burda öğrendim ovolasyon testini bende denemek istiyorum ve bi kaç arkadasimada önermek istiyorum 1.Testlerinizi nerden aldınız? 2.markası ne? 3.ücreti ne? 4. Nasil kullanilir?
Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.
Rica ederim canim ne demek. E ben bakiyorum netten satin alabiliyosun war yani zaten cok kullanilan bisey bitmis olamaz bence surekli yenileniyo bidaha bak istersen canim
Rica ederim canim ne demek. E ben bakiyorum netten satin alabiliyosun war yani zaten cok kullanilan bisey bitmis olamaz bence surekli yenileniyo bidaha bak istersen canim
Canım kredi karti kullanmiyoruz bide üyelik falan istiyo bide mobilden girince agir tamamen sinirlerim bozuldu
test yaptın mı . belki olmıcaksınAdet olmadım hala kizlarrrrrstresten gecikti kesin hafif karın ağrım var ama gelen giden yok
Bi test yapsana canim ya ben adet gunu aynen adet sancisi cekmistim ama gelmemisti. Ins. CikarAdet olmadım hala kizlarrrrrstresten gecikti kesin hafif karın ağrım var ama gelen giden yok
Sanmıyorum ya valla lavaboya gitmeye korkuyorum kırmızıları gorcem diyetest yaptın mı . belki olmıcaksın
Bi test yapsana canim ya ben adet gunu aynen adet sancisi cekmistim ama gelmemisti. Ins. Cikar
sabredebılırsın bekleSanmıyorum ya valla lavaboya gitmeye korkuyorum kırmızıları gorcem diye
Sanmıyorum canım dun yapmiştim olsaydı çıkardı ama . Elimde 1 tane ovu 1 tane gebelik testi kaldı
2-3 tane testte negatifi görünce hevesim kalmadı hicsabredebılırsın bekleben sabredemezdım
Canım kusura bakma geç yazıyorum 1 tane daha yaptım onda ikinci çizgi çıktı ama sonradan kayboldu fotoyu çekemedim deSunu demiyomusun
YArin yaparsin o zaman canim gunun gecmis olur hem.2-3 tane testte negatifi görünce hevesim kalmadı hic
NAsil kayboldu yaa. Sonradan cikina gordumde kayboluyo nasil yahuuu. Yarin ola hayrola canimmm . Umarim ikinizdende iyi haberler alirizCanım kusura bakma geç yazıyorum 1 tane daha yaptım onda ikinci çizgi çıktı ama sonradan kayboldu fotoyu çekemedim de
Bence de süper çıkmış canım testin, benim bu kadar bile koyu değildi
Belki de olmayacaksınBen hala adet olmadımsürekli lavaboya gidiyorum geldi mi diye su gibi akıntım var hafif ağrım var adet olcakmisim gibi ped falan koydum .
Bide bugun Mevlütumuz var ay herkes bebek var mi diye soruyo2 sene düşünmüyorum diyorum
Canım bu marka test hep hatalı diyorlar topiklerde. Normal 3-4 liralıklardan denesene.Kızlar dayanamayıp yaptım yine gebelik testi sonuç negatifEki Görüntüle 1507369
Canım çok geçmiş olsun. Önemli olan senin psikolojik olarak hazır olman. Kanda pıhtılaşma sorunu olabilirmi acaba sende ? Böyle sorunu olupta devamlı düşük yapayan çok kişi okudum. Bir araştır istersenKizlar ben bu topikte hamileligimi mujdelemistim.ama ne yazik ki düştü yine. bu ikinci düşüş. artik çocuk kelimesini duymak istemiyorum diyen ben diger ay korunmak istemiyorum. ne yapayım sizce.tekrar bir ay aradan sonra çalışmalara baslayayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?