- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
İşte o hafta içinde olmamış ben de diyorum acaba olmuştu iki gün yada bir gün sonra kan verdim ondan mı öyle düşük çıktı normal de bı hafta sonra verilmesi gerekiyor yaHaa pardon o normal yumurtlama yok o zamn betaya bakıldı ki o zamn
Öyle yapacağım ama inşallah negatif çıkmazCanm çok umitlenme hayal kırıklığı olma bnim tavsiyem yarın ilk idrarinla kaset test al yap yakında eczane varsa bakalım ona göre kan verirsin
Ama adette olmamışsin ki snCanm çok umitlenme hayal kırıklığı olma bnim tavsiyem yarın ilk idrarinla kaset test al yap yakında eczane varsa bakalım ona göre kan verirsin
Ya ben Tedavi için gidiyorum üniversite hastanesine orada da iki ayda bı sıra geliyor o zaman a kadar da bı ilaç falan yazmıyor git kan ver diyorGebeliğe hiç bakilmamis ki senin betaya nasıl bakmadı doktor adetin gecikince bakması gerek
İns canm ama yapman gerek biran önce gebelikte olsada olmasa tekrar bir doktora git derkmÖyle yapacağım ama inşallah negatif çıkmaz
Evet zaten ayda bı adet olmuyrm iki ayda üç ayda bir oluyor umAma adette olmamışsin ki sn
Hm anladim bilemedim ki sen kaset test al aklındaki soruyu bir sil öncelikle varsa var yoksa yok kendine zarar veriyorsn bu durumda düşünüp dusunupEvet zaten ayda bı adet olmuyrm iki ayda üç ayda bir oluyor um
Evet valla her sabah kalkıp acaba bı belirti m var mı diye düşünüyorum ilkHm anladim bilemedim ki sen kaset test al aklındaki soruyu bir sil öncelikle varsa var yoksa yok kendine zarar veriyorsn bu durumda düşünüp dusunup
Kafayı yedim çocuk diye diyeHm anladim bilemedim ki sen kaset test al aklındaki soruyu bir sil öncelikle varsa var yoksa yok kendine zarar veriyorsn bu durumda düşünüp dusunup
Dediğim gibi yarın bir test yapin bana da atın merak ederim Ma ilk idrarinizla yapın sabahEvet valla her sabah kalkıp acaba bı belirti m var mı diye düşünüyorum ilk
Rabbim gönlünüze göre versin kucaginiz doldursunKafayı yedim çocuk diye diye
Olur yapıp atarımDediğim gibi yarın bir test yapin bana da atın merak ederim Ma ilk idrarinizla yapın sabah
Amin amin amin isteyen herkese versin bana daRabbim gönlünüze göre versin kucaginiz doldursun
Yaptınız mı testAmin amin amin isteyen herkese versin bana da
Yok daha yapmadım test almadım daha doğrusuYaptınız mı test
AnladimYok daha yapmadım test almadım daha doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?