Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon!yumurtladim tekrar koyulasti test neden? Resimli bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onlarin yumurtasi catlamiomu yada cokmu yumurtluyo ?
Çok yumurta olup çatlamıyor 44. Gün de çok uzun benim de bugün ovulasyon testim böyle pazar 12 günü yumurtlamanın yarın sabah test yaparım gelmezse

Bendede pcos var ve pco olupda çok kadın hamile kaldı ve çocuk sahibi oldu hiç çatlamıyor degilki sadece zamanını bilemiyoruz ve herseferinde belki çatlamayabilir ama hiç çatlamaz diye birşey yok

Bendede pcos var ve pco olupda çok kadın hamile kaldı ve çocuk sahibi oldu hiç çatlamıyor degilki sadece zamanını bilemiyoruz ve herseferinde belki çatlamayabilir ama hiç çatlamaz diye birşey yok
Yani 30 da catlamistir dimi bi anda silik oldu ya kanda cikarmi ya sehir disinda zor olcak en kotu acile giderim yarin gebelik testini yapayim acile gider solerim sökturucu versinler ewime gelincede doktor kontrolu isticem yumurta takibi klomen fln ne gerekiyosa adet olmamakda sknti menopoz lu insanlar gibi yaniyorum ayaklarim karincalanio .s

Aynen canım bende PCOs var iki oğlum var iki de kaybım yanı dört kez hamile kaldım tedavisiz.

Aynen canım bende PCOs var iki oğlum var iki de kaybım yanı dört kez hamile kaldım tedavisiz.
Aa bn hic olmaz saniyodum oyuzden cok uzulmustum sende var dediklerinde bnde guatirda var cunku iice zorlasir gebeligim die uzuluodum umarim yarin gebelik testimi guzl hberlerle gosteririm size dua edin bnm icin

bencede sen git acile bir test yyaptir hamis degilsen ilac yerine sogan kuru yapsan sökmek icin adeti.. yada maydonoz suyu filan

bencede sen git acile bir test yyaptir hamis degilsen ilac yerine sogan kuru yapsan sökmek icin adeti.. yada maydonoz suyu filan
Hmm du olmadi öle yaparim da yapamm yarin misafir gelcek ya hersey ust uste geldi gebelik testi yapar salarim ya zaten hemen adet olmak istemiorum sehir disina gidicem rezil olurum deniz fln gelince ilk isim sogan kuru kan testi ts ederimmm

Hmm du olmadi öle yaparim da yapamm yarin misafir gelcek ya hersey ust uste geldi gebelik testi yapar salarim ya zaten hemen adet olmak istemiorum sehir disina gidicem rezil olurum deniz fln gelince ilk isim sogan kuru kan testi ts ederimmm

rica ederim canim ins bebis vardir ama hakkinda hayirlisi olsun

ALLAH bagislasin canim.. baska cocuk istiyormusun suan yoksa tamammi :)
Üçüncü yola çıkmış canım şükür akşam öğrendim inşallah sağlıkla gelir bu sefer

Eklentiler

• 9983FA18-6608-4639-BFF1-96A4FF5EF9C7.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 91
Ben size bir an önce bir doktora gidip bütün hormonlarınıza baktırmanızı, sonra ovulasyon testi kullanmayı bırakmanızı hatta hazır şehir dışına çıkıyorken çocuk fikrinden biraz uzaklaşıp stresinizden arınmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…