Gecen ay 46.gun adet olmustum birazda ondan emin olamadim bnde c life de kullandim adeti iice bozdu öncesi erken oluyodum. Nys dua edin ts ederimBence de bir test al yap varsa illa çıkar çok geçmiş
Amin rabbim cumlemize nasip etsin hayirli saglikli evlatlarHayırlısı olsun hakkinizda
Rica ederim inşallah gönlüne göre versin AllahGecen ay 46.gun adet olmustum birazda ondan emin olamadim bnde c life de kullandim adeti iice bozdu öncesi erken oluyodum. Nys dua edin ts ederim
Onlarin yumurtasi catlamiomu yada cokmu yumurtluyo ?
Çok yumurta olup çatlamıyor 44. Gün de çok uzun benim de bugün ovulasyon testim böyle pazar 12 günü yumurtlamanın yarın sabah test yaparım gelmezse
Yani 30 da catlamistir dimi bi anda silik oldu ya kanda cikarmi ya sehir disinda zor olcak en kotu acile giderim yarin gebelik testini yapayim acile gider solerim sökturucu versinler ewime gelincede doktor kontrolu isticem yumurta takibi klomen fln ne gerekiyosa adet olmamakda sknti menopoz lu insanlar gibi yaniyorum ayaklarim karincalanio .sBendede pcos var ve pco olupda çok kadın hamile kaldı ve çocuk sahibi oldu hiç çatlamıyor degilki sadece zamanını bilemiyoruz ve herseferinde belki çatlamayabilir ama hiç çatlamaz diye birşey yok
Aynen canım bende PCOs var iki oğlum var iki de kaybım yanı dört kez hamile kaldım tedavisiz.Bendede pcos var ve pco olupda çok kadın hamile kaldı ve çocuk sahibi oldu hiç çatlamıyor degilki sadece zamanını bilemiyoruz ve herseferinde belki çatlamayabilir ama hiç çatlamaz diye birşey yok
Aa bn hic olmaz saniyodum oyuzden cok uzulmustum sende var dediklerinde bnde guatirda var cunku iice zorlasir gebeligim die uzuluodum umarim yarin gebelik testimi guzl hberlerle gosteririm size dua edin bnm icinAynen canım bende PCOs var iki oğlum var iki de kaybım yanı dört kez hamile kaldım tedavisiz.
Yani 30 da catlamistir dimi bi anda silik oldu ya kanda cikarmi ya sehir disinda zor olcak en kotu acile giderim yarin gebelik testini yapayim acile gider solerim sökturucu versinler ewime gelincede doktor kontrolu isticem yumurta takibi klomen fln ne gerekiyosa adet olmamakda sknti menopoz lu insanlar gibi yaniyorum ayaklarim karincalanio .s
Aynen canım bende PCOs var iki oğlum var iki de kaybım yanı dört kez hamile kaldım tedavisiz.
Hmm du olmadi öle yaparim da yapamm yarin misafir gelcek ya hersey ust uste geldi gebelik testi yapar salarim ya zaten hemen adet olmak istemiorum sehir disina gidicem rezil olurum deniz fln gelince ilk isim sogan kuru kan testi ts ederimmmbencede sen git acile bir test yyaptir hamis degilsen ilac yerine sogan kuru yapsan sökmek icin adeti.. yada maydonoz suyu filan
Hmm du olmadi öle yaparim da yapamm yarin misafir gelcek ya hersey ust uste geldi gebelik testi yapar salarim ya zaten hemen adet olmak istemiorum sehir disina gidicem rezil olurum deniz fln gelince ilk isim sogan kuru kan testi ts ederimmm
Yaptın miAa bn hic olmaz saniyodum oyuzden cok uzulmustum sende var dediklerinde bnde guatirda var cunku iice zorlasir gebeligim die uzuluodum umarim yarin gebelik testimi guzl hberlerle gosteririm size dua edin bnm icin❤
Üçüncü yola çıkmış canım şükür akşam öğrendim inşallah sağlıkla gelir bu seferALLAH bagislasin canim.. baska cocuk istiyormusun suan yoksa tamammi :)
Hayyy MashaAllah ne güzelÜçüncü yola çıkmış canım şükür akşam öğrendim inşallah sağlıkla gelir bu sefer
Yaptim negatif yine ve hic uzulmedim biliyomusun hissizlesmisim garipdi umursamadim bile .s bu kotu bnm icin yakinda bebek olsun die cabalamicam bile.Yaptın mi
Ne kadar sanslisin .Üçüncü yola çıkmış canım şükür akşam öğrendim inşallah sağlıkla gelir bu sefer
Amin inşallah canım Rabbim sizlere tüm isteyenlere nasip etsinNe kadar sanslisin .
Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin cnm bnm❤
Saol canım Allah razı olsun adet günüm bugün pazartesi giderim inşallahHayyy MashaAllah ne güzelçok sevindim senin için ınşaallah hayirlisiyla alirsin kucağına.. kan testine gitcekmsin?
Saol canım Allah razı olsun adet günüm bugün pazartesi giderim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?