Ovulasyon ve regl

Amin allahım nolur amin artık kafayı yicem hepimizin kucağı hayırlısıyla dolsun teşekkür ederim Allah razı olsun

Amin allahım nolur amin artık kafayı yicem hepimizin kucağı hayırlısıyla dolsun teşekkür ederim Allah razı olsun ♥
Rica ederim canım sende sakin olmaya çalış daha çok kendini yıpratma varsa vardır zaten umudunu kaybetme

Rica ederim canım sende sakin olmaya çalış daha çok kendini yıpratma varsa vardır zaten umudunu kaybetme
Bir bakarmısınız ovulasyon testlerime 11. günde çift koyu çizgiyi görmüştüm yanlışlıkmı var acaba anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 16
Sadece pik olduğu günü mü değerlendirdiniz? Yumurtlamadan sonra gelen 3 günü de değerlendirmeniz gerek çatlama hemen pikin ardından olmadıysa döllenme olmamış olabilir. Çatlama geç olduğu için de regl gecikir

Pik gördüğüm gün ve arkasındaki 3 günü değerlendirdik bugun pik gördüğüm günün üstünden 14 gün oldu gebelik testi yaptım negatif çıktı

Pik gördüğüm gün ve arkasındaki 3 günü değerlendirdik bugun pik gördüğüm günün üstünden 14 gün oldu gebelik testi yaptım negatif çıktı
Geç döllenme olabilir canım dediğim gibi yumurtan geç çatladıysa sen bir kaç gün daha bekle bakalım regl olacak mısın

Geç döllenme olabilir canım dediğim gibi yumurtan geç çatladıysa sen bir kaç gün daha bekle bakalım regl olacak mısın
Peki bişey daha soracağım allah razı olsun yardımcı olduğunuz için. Benim adetim hep düzensizdir ilk gebeliğimide kalbi durduğu için kaybettim şimdi yumurtlama olup adet görmeme gibi bir durum olur mu?

Peki bişey daha soracağım allah razı olsun yardımcı olduğunuz için. Benim adetim hep düzensizdir ilk gebeliğimide kalbi durduğu için kaybettim şimdi yumurtlama olup adet görmeme gibi bir durum olur mu?
Yumurtan çatlıyorsa ve gebelik yoksa regl olman lazım canım biyolojik olarak vücut onu atmak zorunda çünkü yani yumurtlama gördüysen adet olursun hatta yumurtlama görmeden bile adet olanlar var bu da şu şekilde oluyor gelişim gösteren yumurta hücresinin salgılamış olduğu östrojen hormonu ile beraber rahim iç tabakası kalınlaşıyor ancak yumurtlama olayı gerçekleşmiyor. östrojen etkisi azalmadan devam ediyor. Bu durumda östrojen etkisi devam ettiğinden dolayı, rahim iç tabakası kalınlaşmaya devam ediyor. Bundan bir müddet sonra çok kalın bir hale geldiğinden dolayı da kanama gelmeye başlıyor

Allah razı olsun gerçekten cevap verip ilgilendiğiniz için. Ozmaan bilginize dayanarak soruyorum yumurtlamayı gördüğüme göre resimde de belli oluyor ya gebe olacağım yada adet dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…