Gebelik testim negatif çıktı adette olmadım. Yumurtlama olup adet olmayan var mı böyle birşey mümkün müCanım testlerin genelde koyu çıkmış eğer 14 gün geçmişse çıkması gerekirdi diye biliyorum
Tabiki mümkün her yumurtlamada tutucak diye bişey yoktur yumurtlarsınız yumurtanız çatlar ama tutmaz bu olağan bişeydir nasip kısmet işiGebelik testim negatif çıktı adette olmadım. Yumurtlama olup adet olmayan var mı böyle birşey mümkün mü
Adetim düzenli değil sormak istedğim şey yumurtlama olunca 14 gin sonra adet illa olunuyor öu hala olmadım bu mümkün mü onu merak ediyorum yani yumurtlama olup da adrt olmaayan var mıAdetlerin düzenlimidir geç döllenme ihtimalide olabilir adet olmadım diyorsunuz erken gebelik testi yapın net sonuç verir
canm her keste değişe bilir tabii olanlarda vardır olmayanlardaaAdetim düzenli değil sormak istedğim şey yumurtlama olunca 14 gin sonra adet illa olunuyor öu hala olmadım bu mümkün mü onu merak ediyorum yani yumurtlama olup da adrt olmaayan var mı
Canım yumurtlama olduktan 14 gün sonra regl olunur bu değişmez herkeste aynıdırAdetim düzenli değil sormak istedğim şey yumurtlama olunca 14 gin sonra adet illa olunuyor öu hala olmadım bu mümkün mü onu merak ediyorum yani yumurtlama olup da adrt olmaayan var mı
Sorunu olmayan kişilerde öyledir Pco felan varsa Olmaya bilir ben böyle biliyorumCanım yumurtlama olduktan 14 gün sonra regl olunur bu değişmez herkeste aynıdır
Bugun tam 14 gün oldu ama hala adet olmadım gebelikte negatif çıktıCanım yumurtlama olduktan 14 gün sonra regl olunur bu değişmez herkeste aynıdır
Canım bilemedimki şimdi adetin düzenlimikaç gün arayla adet oluyorsunBugun tam 14 gün oldu ama hala adet olmadım gebelikte negatif çıktı
5 ay önce 2 aylık bebeğimi kabi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ona hamile kalmadan herşeyim normaldi pco falan yoktu kürtaj sonrasında da normaldi ama tabi 5 ay oldu ne durumdayım bilmiyorum yumurtlama takibi yapıp gebe kalmaktı niyetim attığım resimde de görüldüğü gibi çift tık gördüm değerlendirdik bugun tam 14 gün oldu ne gebelik var ne adet nedir nasıldır bilmiyorum nolur akıl verinEvet pco olabilir çünkü testlerinde koyu çıkmış tahlil falan yağtırmışmıydın daha önce
Adetim genç kızlıktan beri hep düzensiz dir 35 hatta 40 günü bile bulur ilk gebeliğimi de ymurtlama takibiyle kendim bilinçli hamile kalmıştımCanım bilemedimki şimdi adetin düzenlimikaç gün arayla adet oluyorsun
Canım bende kürtaj oldum kurtajdan sonra adet gecikmem bile oldu normaldir yani doktorum bana normal demişti üzülme varsa nasibi her şekilde verir rabbim5 ay önce 2 aylık bebeğimi kabi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ona hamile kalmadan herşeyim normaldi pco falan yoktu kürtaj sonrasında da normaldi ama tabi 5 ay oldu ne durumdayım bilmiyorum yumurtlama takibi yapıp gebe kalmaktı niyetim attığım resimde de görüldüğü gibi çift tık gördüm değerlendirdik bugun tam 14 gün oldu ne gebelik var ne adet nedir nasıldır bilmiyorum nolur akıl verin
Hanile kaldınız mı peki sizin neden kürtajdı nekadar zaman olduCanım bende kürtaj oldum kurtajdan sonra adet gecikmem bile oldu normaldir yani doktorum bana normal demişti üzülme varsa nasibi her şekilde verir rabbim
Benim kürtaj öncesinde de düzensiz diCanım bende kürtaj oldum kurtajdan sonra adet gecikmem bile oldu normaldir yani doktorum bana normal demişti üzülme varsa nasibi her şekilde verir rabbim
Hayır canım bu ay 4. Ayim olmadım benimde adetim gecikme olmasa 2 gün geçti test yapmadım biraz beklemek istiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah benim ilk gebeliğimdi kalbini duyamadım boş gebelik dedi doktorum malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bende ama tevekkül etmemiz lazım vardır bundada bir hayırHanile kaldınız mı peki sizin neden kürtajdı nekadar zaman oldu
Allah yardım etsin benimde 5 ay oldu ilk gebeliğimdi kalp atışları durduğu için aldılar onu benden kendime gelemiyorum birde olmayışı beni iyice üzüyor allah yardımcımız olsun ne diyeyim kafam kazan gibi bin tane soru var beynimde hetşey saçma ve anlamsız artıkHayır canım bu ay 4. Ayim olmadım benimde adetim gecikme olmasa 2 gün geçti test yapmadım biraz beklemek istiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah benim ilk gebeliğimdi kalbini duyamadım boş gebelik dedi doktorum malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bende ama tevekkül etmemiz lazım vardır bundada bir hayır
Seni anlıyorum canım doğru söylüyorsun ama şöyle düşün elden bişey geliyormu isterken neden olmuyor derken olunca neden olmadı diyoruz kısmet işte verende alanda o inşallah hamileyizdir giden melekelerimizin yerini doldursun rabbimAllah yardım etsin benimde 5 ay oldu ilk gebeliğimdi kalp atışları durduğu için aldılar onu benden kendime gelemiyorum birde olmayışı beni iyice üzüyor allah yardımcımız olsun ne diyeyim kafam kazan gibi bin tane soru var beynimde hetşey saçma ve anlamsız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?