- 8 Mart 2017
- 30
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Piremses_bsra
-
Insallh canim bende 3 gbi yapiyrum hergun siciyada dikkat ediyorum ama 2 cizgide silik cikiyo anlamadim gittiÇok sıvı tüketme canım ben 3 saat falan icmedim en son gün öğleden sonra 3 gibi yaptım pozitif çıkmıştı hatta resmini atmıştım buraya sıvı etkiliyor inşallah çıkar bu gün yarin
Bugün böyle oldu testim aynı saatlerde yaptımEvet su alımı çok etkiliyormuş ovulasyon testlerini. Ben de bir kaç ay denedim. Hiç yumurtlama günü yakalayamadım. İki çizgi hiç birbirinin aynısı olmadı. Aynı seninki gibi oldu en fazla. Sonra bıraktım. Ben de sürekli su tüketiyorum. Su içmesem çay kahve içiyorum boş durmuyor ağzımDoktoruma dedim böyle böyle oldu diye bırak bu işleri dedi bana O testler falan boş sadece sizi strese sokuyor dedi. Zaten bıraktım da nasıl yakalayacağım bu yumurtlama gününü bilemiyorum. Çünkü hiç anlamıyorum kendi kendime
Bugün yaptıgımda cizgi silikleştiÇok cnm bence değil yarında yap ama cuma falan tam netlesir ama 2 güne bir ilişki
Kel derman bulsa kendi başına sürermiş:) Bende de durum aynı... İnternetten 150 lik pakette sipariş vermiştim ovu testi. Şimdi evde yatıyorlar :) Büyük azimle yapmaya başladım ama olmadı ben yakalayamadım. Kullanma talimatlarına dikkatlice uyduğum da söylenemez. Saatleri ve sıvı tüketimi önemli. Bir de öyle dene bakalım. İnşallah yakalarsın. Ben şimdi telefonuma bir uygulama indirdim. Ondan takip etmeye çalışıyorum. Bakalım ne olacakBugün böyle oldu testim aynı saatlerde yaptım
Bugün yaptıgımda cizgi silikleşti
Bugün 12.günü adetimin ve 24 günde bir oluyorum son 2 aydır bi kere 23 bikere 22 günde oldum ama prolaktin düsürmek icin ilac kullanıyodum smdi düsmüs diye bıraktım ve 24 günde herzamanki gibi oldumCnm çok sıvı alıyorsun ya yakalayamamış ola bilirsin kaçıncı günün
testte sadece 1 gün mü pozitif çıkıyorBen kullanıyorum canım adetim 28 günde bir oluyor geçen ay 14.gün pozitif çıktı bu ay da 16.gün pozitif çıktı sen testi uygulamaya devam et
Evet canım 1 gün pozitif çıkıyor t çizgisi daha koyu veya aynı koyulukta olmalıtestte sadece 1 gün mü pozitif çıkıyor
ben düzenli yapmadım ama orta kısımda yaptığımda hep silik çizgi çıkıyor
Evet canım 1 gün pozitif çıkıyor t çizgisi daha koyu veya aynı koyulukta olmalı
Belkide senin cift cizgi gordugun gun poztifti dunu degerlendirdn mi canm ve sivi alimina dikkat ederek yapmaya devam etEvet benim silikleşmeye basladı hatta bugün baya silik
Evet değerlendirdim okadar sıvıya ragmen koyuysa bence o gündüBelkide senin cift cizgi gordugun gun poztifti dunu degerlendirdn mi canm ve sivi alimina dikkat ederek yapmaya devam et
Aynen canm benmde koyuluk cok uzun surmedi sonra siliklesti degerlendrdm ama olmadi nasip degilmisEvet değerlendirdim okadar sıvıya ragmen koyuysa bence o gündü
Kizlar sizin testte hemen koyu cozgi beliriyor mu benim 15 20 dakika sonra koyulasti anlamdimAynen canm benmde koyuluk cok uzun surmedi sonra siliklesti degerlendrdm ama olmadi nasip degilmis
Bilmiyorum ya sürekli sürekli yapmak da cok sıkıcı günasırı cok geliyor banaAynen canm benmde koyuluk cok uzun surmedi sonra siliklesti degerlendrdm ama olmadi nasip degilmis
Çok şükür canım iyi gidiyor şimdilik haftaya keseyi göreceğiz inşallah sen ne yaptın güzel haberini bekliyorum:)Canm napysn nasl gidiyo hamilelik
Bnde bisey yok canmÇok şükür canım iyi gidiyor şimdilik haftaya keseyi göreceğiz inşallah sen ne yaptın güzel haberini bekliyorum:)
Yumurtlamann uzerinden 11 12 gun gecti sulikte olsa bseyler cikardiÇok şükür canım iyi gidiyor şimdilik haftaya keseyi göreceğiz inşallah sen ne yaptın güzel haberini bekliyorum:)
Bence acele etme bekle adet günün gecsinBnde bisey yok canmhem ovulasyon hem gebelik testi megatifti bu sabah
Canm ne akinti ne gogus sismesi var sadce belimde kasiklarmda adet agrisi 3 4 gun var daha ama hissedyrm zaten olmadgni bi kimyasal gecirmstm 3 gun kala baya belliydiBence acele etme bekle adet günün gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?