Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerimizi birlikte degerlendirip bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 6 aydır istiyorum canım:) önce fsh falan uğraştım hala da hayit falan içiyorum iki ay önce de eşim o doktora götürdüm 3. Derece varikosel çıktı sperm hızı düşüktü bu yüzden ameliyat oldu aslnda doktor 3 ay verdi eşime süre düzelmesi için yine de bir umut deniyoruz biz
Anladm canm bnm esimede 3 yil once bekarken bi doktor varikosel var demis sonra biri daha sperm testi yapip senn bseyn yok demis bizde 8 aylik evliyiz 4 aydir bebis istyrm bakalm 4 ugurlu gelck mi :) esimde o test sonuclaryla bi doktora gtti bide ultrasonla bakti bsey yok dedi bnde sonuclari arastrdim zaten sayisi hizi falan iyi skur ama morfoloji yuzde 7ydi galiba o biraz dusuk bide who ya gore yizde 30 mus

Anladm canm bnm esimede 3 yil once bekarken bi doktor varikosel var demis sonra biri daha sperm testi yapip senn bseyn yok demis bizde 8 aylik evliyiz 4 aydir bebis istyrm bakalm 4 ugurlu gelck mi :) esimde o test sonuclaryla bi doktora gtti bide ultrasonla bakti bsey yok dedi bnde sonuclari arastrdim zaten sayisi hizi falan iyi skur ama morfoloji yuzde 7ydi galiba o biraz dusuk bide who ya gore yizde 30 mus
Anladım canım morfoloji normal bizim de galiba onunla ilgili bir şey demedi doktor çünkü ileri hızlı yüzde 8 ona da arjinin verdi doktor ben de keçiboynuzu pekmez i aldım 1 ay sonra testi yenileyecek inşallah gerek kalmaz bir sorun yoksa o zaman olur inşallah bebeğin :)

Anladım canım morfoloji normal bizim de galiba onunla ilgili bir şey demedi doktor çünkü ileri hızlı yüzde 8 ona da arjinin verdi doktor ben de keçiboynuzu pekmez i aldım 1 ay sonra testi yenileyecek inşallah gerek kalmaz bir sorun yoksa o zaman olur inşallah bebeğin :)
İnsallah rabbm isteyen herkese nasip etsin bizlerede :)

ya daha adet olmadım canım test yapmaya da korkuyorum ne yapsam bilemedim beklemek istiyorum aslında ben normalde sabah kalkarım adet olmuşum bu gün öyle olmadı ayy ne yapsam bilemedim:KK43:
Canm yarin sabah ilk idrarla mutlaka test yap benide haberdar ett Bugn bi atkdsm mesaj atti bni hamile gormus ruyasnda :)

Canm yarin sabah ilk idrarla mutlaka test yap benide haberdar ett Bugn bi atkdsm mesaj atti bni hamile gormus ruyasnda :)
İnşallah canım ya haber ederim tabi ki:) daha olmadim ama yarın sabah da ışte olacağım okulda yapamam gibi bir de benim yumurtlama 2 gün geç oldu acaba ondan da geç mu olacak diyorum ama inşallah hamile yimdir ya:(

Slm kızlar benim ovulasyon testin hep pozitif ve adet gününden beri kahverengi bordo gibi vişne çürüğü gibi akıntı var 3 gündür sizce neden

Slm kızlar benim ovulasyon testin hep pozitif ve adet gününden beri kahverengi bordo gibi vişne çürüğü gibi akıntı var 3 gündür sizce neden
Canım hormon ilacı falan aldin mi ya da catlatma iğnesi onlar pozitif çıkarıyor hormon içerdiği icin akıntı konusunda bir fikrim yok ama adet sonrasi 1 2 gün benim da kahverengi lekeler gelir sonra adet biter

Adet bitimi hep lekelenmen olur muydu
Merhaba canım evet şimdi eve geldim yaptım testi bir bakar misin ben anlamadım çizgi çok açık renk
Her adet birimi olurdu canım kahverengi akıntı onlar da adetin son kalıntıları zaten

Eklentiler

• 20170407_155430_HDR-1.jpg
    20170407_155430_HDR-1.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 155
Back