Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerimizi birlikte degerlendirip bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hormon ilacı falan aldin mi ya da catlatma iğnesi onlar pozitif çıkarıyor hormon içerdiği icin akıntı konusunda bir fikrim yok ama adet sonrasi 1 2 gün benim da kahverengi lekeler gelir sonra adet biter
Hayir canm almadim bu gün ovulasyon testi yaptım yine (elimde sadece o vardi) yine pozitif resmini atıyım canım

Slm kızlar benim ovulasyon testin hep pozitif ve adet gününden beri kahverengi bordo gibi vişne çürüğü gibi akıntı var 3 gündür sizce neden
Kızlar birde benim bu ay adetim leke tarzında geliyor nedense birde sağ göğsün sızlıyor hafif belim agriyağrıyor o kadar ovulasyon testi yaptim yine pozitif hemde bayağı bir pembe

Bisey merak ediyrm acaba byle ayni adet olcak gibi olup hamile kalan var mi ki
Adet ile aynı belirtiler oluyormuş galiba canım benim de adet olmam gereken gün ve diğer gün sabahları ayak agridi ile uyandım aayni adet oldugumdaki gibi ama olmadım test pozitif çıkarsa demek ki dogru ay hadi inşallah senin de adet değil gebelik agrisidir

Adet ile aynı belirtiler oluyormuş galiba canım benim de adet olmam gereken gün ve diğer gün sabahları ayak agridi ile uyandım aayni adet oldugumdaki gibi ama olmadım test pozitif çıkarsa demek ki dogru ay hadi inşallah senin de adet değil gebelik agrisidir[/QUOTE
İcimden bi ses bu agrinin sonu hep adet diyo :(

Kızlar ben nisan 20 de var tarihim. Yumurtlamam da 2 gün önceydi ovulasyon test kırmızı çıktı gün yaptık bidaha olmadı 72 saat kalıyor diye bide kasiklarim da bu ağrı var 7 gündür kist falan mı var onun mu ağrı anlamadım bilen var mi

Canm insallah olmustur olacagi varsa tutar ovulasyonu ilk kez mi kullanysn kist falan yoktr da bebektr ins
Kızlar ben nisan 20 de var tarihim. Yumurtlamam da 2 gün önceydi ovulasyon test kırmızı çıktı gün yaptık bidaha olmadı 72 saat kalıyor diye bide kasiklarim da bu ağrı var 7 gündür kist falan mı var onun mu ağrı anlamadım bilen var mi

Canm insallah olmustur olacagi varsa tutar ovulasyonu ilk kez mi kullanysn kist falan yoktr da bebektr ins

Yok cnm daha öncede kullandim ikinci ay oldu ama boş gebelikti şimdide yumurtlamayi hissettiğimde doğrulamak için yapıyorum testi genelde doğru çıkıyor valla bende kistten korkuyorum hiç doktorada gitmek istemiyorum bıktım doktora gitmek ten :110:

Ne kadardir istyosun canm bnmde bu 4.ay ilk ay kimyasal yasadm onun ustune 2 ay esimle ayriydik buda tekrar denememizin 3.ayi bat tarihimiz hemen hemem ayni 19 20 sine beklyrm bnde
Yok cnm daha öncede kullandim ikinci ay oldu ama boş gebelikti şimdide yumurtlamayi hissettiğimde doğrulamak için yapıyorum testi genelde doğru çıkıyor valla bende kistten korkuyorum hiç doktorada gitmek istemiyorum bıktım doktora gitmek ten :110:

Back