- Konu Sahibi Piremses_bsra
Bazen testte çıkmıyor canım adetinin geçmesini bekle sen yine de pes etmek yok olur allahın izni ile ben 6. Ayda ancak olduYumurtlamann uzerinden 11 12 gun gecti sulikte olsa bseyler cikardi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen testte çıkmıyor canım adetinin geçmesini bekle sen yine de pes etmek yok olur allahın izni ile ben 6. Ayda ancak olduYumurtlamann uzerinden 11 12 gun gecti sulikte olsa bseyler cikardi![]()
Her gebelik farklı olur derler canım bende hiç belirti yaşamadım ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı hatta hala da yok diyebilirim sadebe adet olmam gereken dün ayaklarım ağrısı birazCanm ne akinti ne gogus sismesi var sadce belimde kasiklarmda adet agrisi 3 4 gun var daha ama hissedyrm zaten olmadgni bi kimyasal gecirmstm 3 gun kala baya belliydi
Oyle tabi ama olmadgnida bliyorum bi taraftan sizin bi sorun varmis cozulmus esinde sanirim bizde gorunurde biseyde yok niye olmadi ki diyo insan icinden ama rabbm blirHer gebelik farklı olur derler canım bende hiç belirti yaşamadım ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı hatta hala da yok diyebilirim sadebe adet olmam gereken dün ayaklarım ağrısı biraz
En zoru o belkide haklısın ben de böyle düsünüyodum porlaktinim yüksekmis meğerOyle tabi ama olmadgnida bliyorum bi taraftan sizin bi sorun varmis cozulmus esinde sanirim bizde gorunurde biseyde yok niye olmadi ki diyo insan icinden ama rabbm blir
Evet adetin 3. Günü gittim ben hepCanm prolaktine ve diger hormonlara kanda adetin 3.gunu mu bakiliyoCankiriklarim
O testi ben de cok beceremedim ama ilac kullanırken tehlikeli olabilir uf cok zor isler ya.Ben hormon testi yaptırmaya gidecektim. Tecrübeli arkadaşlar adetinin 2. günü git dediler. Öyle yaptım ben de. Ama başka günlerde de yaptıranlar var tabi. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum ( 3 gündür, hep silik) Telefonuma yüklediğim takvime göre 19. gün gözüküyor. Bugün 14. Ha bi de çok hastayım acile gittim sabah. Bir poşet ilaç verdi. Antibiyotik filan. Acaba bu ay ara mı versem işe, bu kadar ilacı kullanırken hamile kalmaya uğraşmasam mı?
Canm eger antibiyotkleri kullancaksan ara ver istersen kendnide dinlendirr gelecek ay devam edersin.Ben hormon testi yaptırmaya gidecektim. Tecrübeli arkadaşlar adetinin 2. günü git dediler. Öyle yaptım ben de. Ama başka günlerde de yaptıranlar var tabi. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum ( 3 gündür, hep silik) Telefonuma yüklediğim takvime göre 19. gün gözüküyor. Bugün 14. Ha bi de çok hastayım acile gittim sabah. Bir poşet ilaç verdi. Antibiyotik filan. Acaba bu ay ara mı versem işe, bu kadar ilacı kullanırken hamile kalmaya uğraşmasam mı?
arkadaslar konuyu acmistim ama yanlis yere acmisim galiba ovulasyon testiyle bir basarisiz denemem var bu ay tekrar deniyorum 14. Gunum ama hala pozitifi goremedm bekliyorum benm gibi kullananlar var mi ?
Daha ovulasyin doneminde değilsin canım t çizgisi koyu olmali sen her gün yapmaya devam etÖncelikle merhabalar
Ben ovulasyon testi yaptım ama çok emin olamadım ne olduğundan
Yardımcı olursanız sevinirim,
Ekim ayında düşük yapmıştım şimdi 2 aydır denemeler sonuçsuz Eşim şehir dışına seyahatlere gidiyor her hafta ve benim büyük ihtimal denk gelmeme durumum oluyor diye yaptım testi, umarım denk gelir
Öncelikle sanırım henüz yumurta çatlamamış oluyor değil mi
Yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 1983033
koyuluk kaç gün devam ediyor?Daha ovulasyin doneminde değilsin canım t çizgisi koyu olmali sen her gün yapmaya devam et
1 gün devam ediyor canım koyu çıktıktan 24 36 saat sonra yumurta catlar o günleri degerlendir ben 2 ay yaptım ikisinde de koyu çıktıktan sonraki gün tekrar silik oldukoyuluk kaç gün devam ediyor?
ben bu ay ilk defa denedim. ama test çizgisi daha koyu değildi. hemen hemen aynıydı :) adet dönemim genelde 27 gün 12. gün hemen hemen aynı koyuluktaydı. ertesi gün daha silikti. bende o günü değerlendirdim.umarım kaçırmamışımdır. beklemedeyim şimdi. bu arada sanırım şimdi hamilesin hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin1 gün devam ediyor canım koyu çıktıktan 24 36 saat sonra yumurta catlar o günleri degerlendir ben 2 ay yaptım ikisinde de koyu çıktıktan sonraki gün tekrar silik oldu
ben bu ay ilk defa denedim. ama test çizgisi daha koyu değildi. hemen hemen aynıydı :) adet dönemim genelde 27 gün 12. gün hemen hemen aynı koyuluktaydı. ertesi gün daha silikti. bende o günü değerlendirdim.umarım kaçırmamışımdır. beklemedeyim şimdi. bu arada sanırım şimdi hamilesin hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Anladım canım iyi yapmışsın inşallah olmuştur o günler de evet canım rabbim size de nasip etsin inşallah tez zamandaben bu ay ilk defa denedim. ama test çizgisi daha koyu değildi. hemen hemen aynıydı :) adet dönemim genelde 27 gün 12. gün hemen hemen aynı koyuluktaydı. ertesi gün daha silikti. bende o günü değerlendirdim.umarım kaçırmamışımdır. beklemedeyim şimdi. bu arada sanırım şimdi hamilesin hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Anladım canım iyi yapmışsın inşallah olmuştur o günler de evet canım rabbim size de nasip etsin inşallah tez zamanda
canım adetin düzenli mi, kaç günde bir adet oluyorsun?Önceki günler yapamadım 15 ve 16. Gün testi de bu şekilde oldu
Umarım yakalarız bu ay
Dileyen herkese bu mübarek aylarda rabbim hayırlısını versin![]()
28 29 gün ancak geçen ay 31 gün oldu şaşırttıcanım adetin düzenli mi, kaç günde bir adet oluyorsun?