Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerimizi birlikte degerlendirip bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba kafamda deli sorular var yardım edin please..
Benim sat 23 mart 30 günlük periyotlarda adet görüyorum,takvime göre 7 Nisan yumurtlama günüm. Bu arada 10.günden itibaren ovülasyon testi yapıyorum hep silik yumurtlama günü de dahil. Dün sol kaşığımda sancı hissedince tekrar yaptım epey koyu çıktı. 20. gün mü yumurtlama oldu şimdi benim ??

Canm tabiki cikablir gec yumurtlama olmustur poztifi gorduysen degerlendir

Kizlarr adetimin 15. Gunu ama hala ovulasyon testinde koyu cizgiyi goremedim moralim cok bozuk aslinda horminlarim da kotu degil ama neden boyle oluyo

Kızlar lütfen yardım edin 24 25 günde bir adet oluyorum bugün adetimin 10. Günü takvim yumurtlama diyor ben de oyüzden ovulasyon testi yaptım ama cok fazla sıvı icip cok wcye cıkan biriyim ve 1 saat idrarımı tutup yaptım test böyle cıktı acaba yumurtlama günüm mü? Yani tam esit değil evet ama sebebi fazla wvye gidip sıvı tüketmem olabilir mi

Eklentiler

• IMG_4333.JPG
    25,8 KB · Görüntüleme: 93

Çok cnm bence değil yarında yap ama cuma falan tam netlesir ama 2 güne bir ilişki

Ya işte acaba net olurdu da şu sıvı olayına ve wcye dikkat etmediğimden olabilir mi diyorum gün bugünse üst üste yapmak daha iyi dediler

Ya işte acaba net olurdu da şu sıvı olayına ve wcye dikkat etmediğimden olabilir mi diyorum gün bugünse üst üste yapmak daha iyi dediler
Evet su alımı çok etkiliyormuş ovulasyon testlerini. Ben de bir kaç ay denedim. Hiç yumurtlama günü yakalayamadım. İki çizgi hiç birbirinin aynısı olmadı. Aynı seninki gibi oldu en fazla. Sonra bıraktım. Ben de sürekli su tüketiyorum. Su içmesem çay kahve içiyorum boş durmuyor ağzımDoktoruma dedim böyle böyle oldu diye bırak bu işleri dedi bana O testler falan boş sadece sizi strese sokuyor dedi. Zaten bıraktım da nasıl yakalayacağım bu yumurtlama gününü bilemiyorum. Çünkü hiç anlamıyorum kendi kendime

Kizlarr adetimin 15. Gunu ama hala ovulasyon testinde koyu cizgiyi goremedim moralim cok bozuk aslinda horminlarim da kotu degil ama neden boyle oluyo
Canimbozma moralini ben de geçen ay aynı senin gibi 14 geçti negatif 15 negatif en son 16 da yakaladim ve 17 sında denedim çok şükür hamile kaldım 20 de de çıkabilir

Insall
Canimbozma moralini ben de geçen ay aynı senin gibi 14 geçti negatif 15 negatif en son 16 da yakaladim ve 17 sında denedim çok şükür hamile kaldım 20 de de çıkabilir
Insallh canim ya pko sendromum var benim 5 aydir deniyoruz olmuyo bu ay doktor progestron verdi sogan kurunu yapiyorum bir taraftan insallh olur aslinda hormonlarim da duzensiz degil ama hralde kistten dolayi olmuyo 4.5 cm den 1.5 cm yye kuculdu bu ay sogan kuruyle tamamem yok olur insallh

İnşallah canım çok iyi küçülmüş ama sen devam et küre benim de hormonlar sıkıntılı idi hayit ile düzeldi sukur

Hangi hormonun sıkıntılydı canim senin benim tsh 1.452
Prlaktin 17
Lh 6.99
Fsh 9.01 normal mi sence
Değerler gayet güzel canım hamile kalmak için yeterli benim prolaktin 40 fsh 13.5 falan çıkmıştı en son hayit içtim 2 ay hem de ovulasyin testi kullandım ilk ay olmadi 2. Ay oldu çok şükür darisi basina

Değerler gayet güzel canım hamile kalmak için yeterli benim prolaktin 40 fsh 13.5 falan çıkmıştı en son hayit içtim 2 ay hem de ovulasyin testi kullandım ilk ay olmadi 2. Ay oldu çok şükür darisi basina
Insallh canim ya insallh 16 gunum ve hala negatiff delircem artik

Insallh canim ya insallh 16 gunum ve hala negatiff delircem artik
Çok sıvı tüketme canım ben 3 saat falan icmedim en son gün öğleden sonra 3 gibi yaptım pozitif çıkmıştı hatta resmini atmıştım buraya sıvı etkiliyor inşallah çıkar bu gün yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…