ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

hamilesindir inşallah

bu da bugünkü ovülasyon testim sizcede daha belirgin olmuşmu kızlar

Eklentiler

• $Fotoðraf1806.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 101
kızlarr ben daha adet olmadım hamile olma ihtimalim var mı perşembe kan testi verdim negatif çıktı

kızlar bu ay netten ovulasyon testi aldım 12.güne kadar çizgi bile yoktu o gün pembe bi çizgi oldu ertesi gün kırmızı (ama kırmızıda eşimle birlikte olamadık cenazemiz vardı öyle geçti) 14.günde gene yaptım bukez yine çizgi falan yok demekki yumurtlamam geçmiş şimdi kafama takılan şu... 13. gün beraber olamadık ama 12 ve 14. gün olduk hamile kalma şansım nedir dualarınıza ihtiyacım var...

bu da bugünkü ovülasyon testim sizcede daha belirgin olmuşmu kızlar

Insallah hamilesindir, daha once bu sonuclari bulup hamile oldugunu ogrenenler olmus forumda:) su 4 gun kala sonuc veren testlerden mi alsan acaba negatif ciksa bile erken oldugu icin kesin olmayabilir ama pozitifse pozitiftir

Son düzenleme:
Insallah hamilesindir, daha once bu sonuclari bulup hamile oldugunu ogrenenler olmus forumda:) su 4 gun kala sonuc veren testlerden mi alsan acaba negatif ciksa bile erken oldugu icin kesin olmayabilir ama pozitifse pozitiftir

inşallah yaa o testlerden ancak internet üzerinden alırım oda 1haftaya ancak elimde olur.ovülasyonun yanında 2tane hamilelik testi yollamışlardı yarın birini yapsammıki 27.gün olcak yarın

Canım umutlandırmak istemem ama benimde aynısı olmuştu sadece biraz daha koyuydu benim çizgim ama adet günümde yapmıştım ben ve hamileyim umarım seninde öyledir..

bende yumurtlama öncesi oldum ama sonrası olamadım önemli olan yumurtlama günü geçmeden birlikte olunması çünkü spermler içerde 48 saat durabiliyomuş

inşallah yaa o testlerden ancak internet üzerinden alırım oda 1haftaya ancak elimde olur.ovülasyonun yanında 2tane hamilelik testi yollamışlardı yarın birini yapsammıki 27.gün olcak yarın

Bence yap gitsin kafanda olacagina :) negatifse bile daha erken oldugundan diyebiliriz ama pozitifse rahatlarsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…