ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

çok teşekkur ederım canım bende dun o koyu testten sonra yapışkan bı akıntı görmüştüm o zaman yumurtladım yanı dimi benım ıcın yumurtlamak önemlı cunku çikolata kistim var maalesef ( ayy inşallah öyledır ya Allahım yardımcımız olsun senin de bebeğin hayırlı olsun canım Allah kucagınıza almayı nasip eder inşallah

evet canım yumurtlamışsın o akıntı 4 5 gün sürüyo o arada da sen yumurtlamış oluyosun sen bu günleri ii degerlendir dedigim gibi belinin altına yastık koy mutlaka cünkü spermler yumurtaya 4 5 saat sonra ulaşıyo eger hemen ayaga kalkarsan spermler çıkmış oluyo sen bi nevi yardımcı oluyosun yol almalarını haa bak ben bide kalcamı sallamıştım ilişkşden sonra bacaklarımı diktim yukarı salladım rabbim bana o ay melegimi yolladı şükürler olsun yüzüm güldü inşallah sizinde umutlarınız boşa cıkmaz. tez vakitte allhım gönlünüzdekini hayırlı bi şekilde versin inşallahhhhhh AMİNNN.

amin canım inşallah bu benım ikinci bebeğim olucak rabbım nasip ederse ilki tüp bebektı çok istiyorum dogal yollardan bi kardeşi olsun yoksa tekrar tup bebek fılan maalesef hem madden hem manen yıpratıyo ınsanı bi mucıze lazım ınsallah olur güzel haberlerımı yazarım bende

benimde dün ovulasyon günümdü yapışkan akıntı geldi değerlendirdk ama bakalım olucak mı daha önce 2 kez kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum artık...bende ayaklarımı havaya kaldırıp salladım 20 dakika ayaklarım duvarda kalça altına yastık koydum bekledim umarım bukez olurda bebişm gelirr

Son düzenleme:
Yaaa biliyo musun benim de bugün silikleşti.dünkü testi fotoğraf olarak atmıştım.gayet belirgindi biliyorsun.ama bugün ilk yaptığım gün gibi silik.yumurtladım mı acabaaaaaa.

valla canım yumurtladık bence ben eskı konularıda okudum mesela orda da bayanların ıkıncı cızgı sılık gıbı hıc aynı renk ya da c den koyu olmamış fakat yıne de bayan hamıle kalmış ilginç keşke gülen yuzlu testten alsaydım ya clear blue bu şekilde çizgiler zor anlaşılıyo :44:

Ben de hamileliğini ovulasyon testi ile tespit edenlerdenim. :)

bukilicim SAT'ın neydi senin?

cnm bende ovulasyon testi ile hamile olduğumu öğrendim adet günümde yaptım iki koyu çizgi çıktı inanamadım ertesi gün gebelik testi yaptım silik çizgi sonra ki günler de ikisi de koyulaştıkça koyulaştı umarım hamilesindir.

inşallah canım yaa bende bikaç gün sonra bidaha yapıyım ov. testini demekki cidden o işede yarıyomuş yani :)

aaa hadi yaa nasl oldu anlatsana :) sat 8 ekim bat ı hiç bilmiyorum çünkü bikaç aydır çok gecikiyo

Canım ben ağustos başında kürtaj oldum. 30 ağustosta regl oldum ve 30 ağustostan sonra hiç regl olmadım Çünkü her iki yumurtalıkta da üzüntüden kist oluşmuştu. Sadece 16 eylülde ara kanamam olmuştu kahverengi leke şeklinde. Doktor kistten kaynaklandığını söylemişti. Meğer o gün kistin tekini atmışım. Ondan 14 gün sonra da yumurtlama veeee bebiş Üstelik regl olmadım diye doktorum adet söktürücü de vermişti. İlaç bittikten 3 gün sonra hala regl olmayınca öylesine ovulasyon testini bir yaptım kopkoyu iki çizgi!.. Arkasından gebelik testi, o da iki çizgi... Kistlere rağmen bir mucize geldi anlayacağın...

Ovulasyon testleri yumurtlama döneminde ve gebelikte pozitif sonuç veriyor anlayacağın.

Ayy muhtemelen yumurtladık.çünkü bastan beri yaptığım testleri yanyana koyup koyup inceliyorum.1kasım testim hepsinden çok farklı.ve bir gün sora tamamen eskiye döndü.ama bu testlerim bitince ben de o gülen yüzlü olandan alcam.bu test kafada soru işareti bırakıyo yaa.gerçi inşallah gerek kalmaz teste falan

hıı hatırladım seni biyerde daha okumuştum bu durumu :) hadi gözün aydın darısı bize :))

bugün 26.gün :) aslında bazende ümidim olmuyo çünkü yumurtlama gününde kadar ilişki oldu ertesi günler olmadı ama yinede belli olmaz

Yumurtlamadan hemen önceki ilişki çok önemli. O zaman şans fazla oluyor zaten. Bakalım ne çıkacak :)

bende 1 kasım da yumurtladım cnm aynen benımde bı o gun farklı bugunde yaptım tekrar silik çizgi demek ki ben 14. gün degıl de 12. gun yumurtluyomusum

kızlaarr benim kırmızılar geldi maleseff (( ovülasyondaki çift çizgiye rağmen inşallah sizin kırmızılar gelmez de onlara seviniriz..:)

bu testler gebelik testiyse buna göre hamilesin inşallah da öledir canım en doğrusu kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…