canım yazını gördüm cvp vermek istedim inşallah işe yarar..
kuzum bende ovu. testi yaptım hamile kalmak istedigim zaman ama ben o ay bal çörekotu tarcın karışımı falanda yemiştim çünkü benim çok düzensizligim vardı neyse bunları gecimşimdi ilk testtin koyu çıkmış yani yumurttan baya olgunlaşmış ve catlamış veya catlamaya hazır demek oluyo ve yumurtlama akıntısı yapışkan uzayan bi sıvı sen bu sıvıyı gördügünde degerlendirmeye başla günlerini. ben öyle yaptım testtimin koyu oldugu günden itibaren ve o zaman akıntım yapışkandı ben 5 gün kesintisiz ilişki yaptım gün aşırı degildi ve belimin altına yastık koydum ve öyle 2 saatten fazla bekledim. yani canım sen akıntın bitene kadar ilişkide bulun ve belinin altına yastık koy. ha bide adettini kahverengilerden itibaren sayacaksın o da zaten adetin başlangıcıdır
inşallah anlatabilmişimdirsormak istedigin bişey varsa sor canım
çok teşekkur ederım canım bende dun o koyu testten sonra yapışkan bı akıntı görmüştüm o zaman yumurtladım yanı dimi benım ıcın yumurtlamak önemlı cunku çikolata kistim var maalesef( ayy inşallah öyledır ya Allahım yardımcımız olsun senin de bebeğin hayırlı olsun canım Allah kucagınıza almayı nasip eder inşallah
evet canım yumurtlamışsın o akıntı 4 5 gün sürüyo o arada da sen yumurtlamış oluyosun sen bu günleri ii degerlendir dedigim gibi belinin altına yastık koy mutlaka cünkü spermler yumurtaya 4 5 saat sonra ulaşıyo eger hemen ayaga kalkarsan spermler çıkmış oluyo sen bi nevi yardımcı oluyosun yol almalarını haa bak ben bide kalcamı sallamıştım ilişkşden sonra bacaklarımı diktim yukarı salladım rabbim bana o ay melegimi yolladı şükürler olsun yüzüm güldü inşallah sizinde umutlarınız boşa cıkmaz. tez vakitte allhım gönlünüzdekini hayırlı bi şekilde versin inşallahhhhhh AMİNNN.
Yaaa biliyo musun benim de bugün silikleşti.dünkü testi fotoğraf olarak atmıştım.gayet belirgindi biliyorsun.ama bugün ilk yaptığım gün gibi silik.yumurtladım mı acabaaaaaa.
Ben de hamileliğini ovulasyon testi ile tespit edenlerdenim. :)
bukilicim SAT'ın neydi senin?
cnm bende ovulasyon testi ile hamile olduğumu öğrendim adet günümde yaptım iki koyu çizgi çıktı inanamadım ertesi gün gebelik testi yaptım silik çizgi sonra ki günler de ikisi de koyulaştıkça koyulaştı umarım hamilesindir.
aaa hadi yaa nasl oldu anlatsana :) sat 8 ekim bat ı hiç bilmiyorum çünkü bikaç aydır çok gecikiyo
valla canım yumurtladık bence ben eskı konularıda okudum mesela orda da bayanların ıkıncı cızgı sılık gıbı hıc aynı renk ya da c den koyu olmamış fakat yıne de bayan hamıle kalmış ilginç keşke gülen yuzlu testten alsaydım ya clear blue bu şekilde çizgiler zor anlaşılıyo :44:
Canım ben ağustos başında kürtaj oldum. 30 ağustosta regl oldum ve 30 ağustostan sonra hiç regl olmadımÇünkü her iki yumurtalıkta da üzüntüden kist oluşmuştu. Sadece 16 eylülde ara kanamam olmuştu kahverengi leke şeklinde. Doktor kistten kaynaklandığını söylemişti. Meğer o gün kistin tekini atmışım. Ondan 14 gün sonra da yumurtlama veeee bebiş Üstelik regl olmadım diye doktorum adet söktürücü de vermişti. İlaç bittikten 3 gün sonra hala regl olmayınca öylesine ovulasyon testini bir yaptım kopkoyu iki çizgi!.. Arkasından gebelik testi, o da iki çizgi... Kistlere rağmen bir mucize geldi anlayacağın...
Ovulasyon testleri yumurtlama döneminde ve gebelikte pozitif sonuç veriyor anlayacağın.
hıı hatırladım seni biyerde daha okumuştum bu durumu :) hadi gözün aydın darısı bize :))
İnşallah canım. Hayırlısıyla size de gelsin bi minik kuş
bugün 26.gün :) aslında bazende ümidim olmuyo çünkü yumurtlama gününde kadar ilişki oldu ertesi günler olmadı ama yinede belli olmaz
Ayy muhtemelen yumurtladık.çünkü bastan beri yaptığım testleri yanyana koyup koyup inceliyorum.1kasım testim hepsinden çok farklı.ve bir gün sora tamamen eskiye döndü.ama bu testlerim bitince ben de o gülen yüzlü olandan alcam.bu test kafada soru işareti bırakıyo yaa.gerçi inşallah gerek kalmaz teste falan
fotoları ekleyebildimmi bilmiyorum ama eklendiyse ikiside koyu olan testi yumurtlama günümde yaptım yani ogün yumurtlama oldu.diğer testtede biri biraz daha silik.onuda yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım.yani adetime bikaç gün kala.ovülasyon testleri hamilelik oluştuğunda böyle olabiliyomuş.sizce hamile olabilirmiyim
kızlaarr benim kırmızılar geldi maleseff(( ovülasyondaki çift çizgiye rağmen inşallah sizin kırmızılar gelmez de onlara seviniriz..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?