ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

Adetin 2. ya da 3. günü gidip,bugün adetimin şu günü test yaptırmak istiyorum diyebilirsiniz.
Lh,fsh,e2 gibi isimleri vardı bu testlerin.Ben en son devlette yaptırmıştım bunları.Orada da yaptırılabilir yani.

İnşallah,Allah razı olsun...

Bizim hikaye uzun ve karışık Anlatmaya kalksam ohoo...Kaç 3 aylar geçirdik biz..

3.ayınız sa dr sana bu testleri yapmayabilir. 1 yıl şartı aranıyor genelde çünkü.
Daha çok yeni denemeleriniz kafanız rahat olsun,o günlere yoğunlaşın ama sadece o zamanla bırakmayın.adet bitimiyle
başlayın derim çünkü sürpriz yumurtalar olabilir hiç belli olmaz.
Bir de hiç koyu çizgi görmedim yazmışsınız,bazılarının lh hormonu çabuk pik yapıp sonra hemen düşmeye başlayabiliyormuş.belki sizinde öyledir.yumurtlama günü 2 test yapıp koyu çizgiyi yakalarsınız belki de.
Daha çok yenisiniz ama ateş ölçme yöntemi de yumurtlama olup olmadığını gösteren süper bir yöntem,belki
duymuşsunuzdur.Ama kafanızı şimdiden bu kadar şeyle bulandırmayın zaten ovulasyon testini kullanıyor muşsunuz.

tşk ederim verdiğiniz bilgiler için,

ovülasyon testini adetim evlendikten sonra bir kaç ay düzensizleşmişti, o nedenle almıştım, birazda merakdan :)

şimdi yolunda bir sıkıntı yok. Bakalım inşallah hayırlısı olur.

kızlar merhaba ne var ne yok nasılsınız ? bugun de henuz iki çizgiyi aynı koyulukta göremedım ben yaaa... sanırım bi problem var herhalde adetimi lekelerden itibaren sayarsam 21 ekimde olmuştum kırmızılar da 24 ekimde gelmişti bugün 16. günüm karnımda acayip bi ağrı var belim agrıyo canım sürekli tatlı istiyo sanki adet olucakmışım gibi offf... :26: devam etsem mi hala ovulasyon testlerine ben yapışkan akıntıyı da 12, günümle 14, günüm de görmüştüm bugunde testim koyu cıktı ama aynı koyulukta olmuyo bi türlü !!bir de öglende yaptıgım testlerim de bu koyu çizgiyi yakalayabiliyorum ama akşamkiler de çok silik oluyo
pff napıcam ben yaa dr.a gitmek istemiyorum bu sefer kendim başarmak istiyorum zaten ömrümün yarısı dr.larda geçiyo bırakayım mı artık test yapmayı sizce ??? dört bi yanım test oldu

bence baştan sona kadar düzenli yapmak lazım ben çift kırmızı görünce durdum ama 10 gün sonra meraktan bidaha baktım.belkide daha yumurtlamamışsındır bellimi olur

bence baştan sona kadar düzenli yapmak lazım ben çift kırmızı görünce durdum ama 10 gün sonra meraktan bidaha baktım.belkide daha yumurtlamamışsındır bellimi olur

acaba soğan kürü ve adaçayı uyguluyorum onun da bi etkisi olmuş olabilir mi az evvel tuvalete gittim yıne yapışkan akıntı gelmiş 2 günde bir gelmeye başladı daha tam anlamıyla yumurtlamadım sanırım bana da öyle geliyo sen naptın testlere devam mı var mı bi gelişme ?

kürleri hiç uygulamadım ama onlarda vücuttaki iltihabı falan atmıyomu soğan kürü öyleydi sanırım onun için onların etkisi olabilir. bende bugün yine ov. testi yaptım yine çift çizgi tam aynı tonda değil ama.beklemedeyim :)

hadi hayırlısı canım dualarım seninle inşallah bu ay kavuşursunuz bebişle gebelik testini ne zaman yapıcaksın kaç gün daha var adet tarıhıne ?

canım hatırladığım kadarıyla ikimizin de aynı günde aynı koyuluktaydı çizgimiz.ben ondan sonra 3 gün daha yaptım test.ama hepsi silik çıktı.zannediyorum o koyu çizgiyi yakaladığımda yumurtlamam gerçekleşti.yanii öyle düşünüyorum artık.çünkü yine silikleştii..ben bıraktım artık test yapmayı..o yapışkan akıntıya gelince soğan küründen kaynaklanıyo bence.çünkü ben de bi ara yaptım akıntı problemim yüzünden.aynen senin dediğin gibi geldi.iltihabı söküyomuşş..benim adete 13 gün kaldı.senin de mi aynı?

hadi hayırlısı canım dualarım seninle inşallah bu ay kavuşursunuz bebişle gebelik testini ne zaman yapıcaksın kaç gün daha var adet tarıhıne ?

ben bi 6 ay kadar doğum kontrol hapı içtim onu içerken hep 28 günde bir oluyodum bırakınca değişti bi 28 bi 30 29 son aylarda 34 fln.onun için nezaman olacağını da tahmin edemiyorumki geçti hadi yapıyım diyim

benimde 5 gün var adetime test yaptım halıyle negatif:) ovulasyon testi var yaptıysam hep silik çıkıyordu zaten...

bende yine ovülasyon yaptım bugün.ikincide çıktı ama birinci kadar koyu değil.benimde büyük ihtimalle 5günde belli olur gibi

belki de canım adaçayı ve soğan kürü yapıyorum ondan olabılır dedıgın gıbı benım de hemen hemen o kadar kaldı adet gününe tabi erken olmazsam benım hep bi iki gün erken gelir de bakalım olunca oldugum tarıhten 14 gun geriye sayıcam hangı gun yumurtlamışım ona gore karar verıcem artık

kızlar ben de birşey soracağım.benim adetlerim 4 gün sürer ve sanırım 11.-12.gün de yumurtluyorumdur.ama bu ay 1 hafta sürdü.bu durumda yumurtlamam da gecikecektir.adetim bittiğinden beri ovülasyon testi yapıyorum.ama eşim yurtdışına gidecek iş için gecikmezse yumurtlamam bu ayı kaçıracağız sanırım.testle herşey belli olacak da ben o zamana kadar yumurtlama gecikir umarım deyip duruyorum.sizce gecikir mi?

moralim çok bozuk artık hiç ümidim yok daha önce yaptığım testten bitane daha vardı onu ilk idrarımla yaptım yine tek çizgi üstelik bugün rüyamda bebeğimi görmüştüm

moralim çok bozuk artık hiç ümidim yok daha önce yaptığım testten bitane daha vardı onu ilk idrarımla yaptım yine tek çizgi üstelik bugün rüyamda bebeğimi görmüştüm

hayırlısı olsun canım üzülme bende daha adet olmadım doktora gidicem Allahım hakkımzıda en hayırlısı neyse o olsun dıyorum bundada vardır bır hayır üzülme benımde umduum yok ama mecburum hastayım ılac ıcırtmıyo esim en azından ogrenımde rahatlımS:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…