• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

$IMG_3144.JPG $IMG_3144.JPG $2012-01-20 12.18.22.jpg

çoklu fotodakinde ovulasyon testi ya en sağdaki ya en soldaki tabi aradan baya zaman geçince eskimiş görüntüsü inşallah koyabilmişimdir resmi
aa en sağdakinin çizgisi görünmemiş ama silikte olsa war dediğim gibi 20 ocak 2012 de yapmışım testi silikleşmiş çizgiler

Son düzenleme:
o tek olanı daha önce buraya koymuşum canım ordan aldım ama o hamilelik testimi ovulasyonmu hatırlamıyorum üstündede yazmıyor :( ama büyük ihtimal ovulasyon çünkü ortadaki ince olanlar hamilelik testiydi ona eminim

o tek olanı daha önce buraya koymuşum canım ordan aldım ama o hamilelik testimi ovulasyonmu hatırlamıyorum üstündede yazmıyor :( ama büyük ihtimal ovulasyon çünkü ortadaki ince olanlar hamilelik testiydi ona eminim

tamam canım sağol :) benim ovülasyonlarda bi silik bi koyu bakalım sonuç ne olcak

idrarın içine testi sokcakmışım 5dk bekletcekmişim :1: ilkdefa duydum tabi kullanım klavuzu olmadığından bende üstüne az bişey dökmüştüm :1::1: inşallah canım yaaaa

çay kaşığımı len bu içine sok beklet e bide karıştır bari bak yapılışı bile bi anormal bugün de gelen giden olmadığına göre sen hamilesin şekeriiiiiim :)

Yaa bu ovu.testler pozitif olduğunda illla böyle kıpkırmızı mı oluyo kii.benim 15.günümde çok belirgin oldu ama kıpkırmızı olmadı.ee ondan sonrakiler gene silikleşti..ayy belirsizlik insanı delirtiyo..gerçi gün aşırı ilişki oldu,umarım yumurtladıysam da yakalamışımdır..

çay kaşığımı len bu içine sok beklet e bide karıştır bari bak yapılışı bile bi anormal bugün de gelen giden olmadığına göre sen hamilesin şekeriiiiiim :)

oyyy inşallahhhh negüzel konuştun :1: bu testlere strip mi ne deniyomuş adı bile bi acayip :1:

Yaa bu ovu.testler pozitif olduğunda illla böyle kıpkırmızı mı oluyo kii.benim 15.günümde çok belirgin oldu ama kıpkırmızı olmadı.ee ondan sonrakiler gene silikleşti..ayy belirsizlik insanı delirtiyo..gerçi gün aşırı ilişki oldu,umarım yumurtladıysam da yakalamışımdır..

bence yakalamışsındır :) koyu olması yumurtladığını gösterir

canım benim de öyle kıpkırmızı olmadı kişiden kişiye değişiyor galiba ben gerekeni yaptım eee sen de yapmışsın beklicez artık en zor kısım şimdi başlıyor :)

Adetime daha 13 gün var ve ben dün gebelik testi yaptım biliyo musunuz:)))) ayy bi deneyim dedim,sanki olsa da hemen çıkacakmış gibi..Çok stresli ve heyecanlıyım yaa..belki de bu testleri ilk defa kullandığımdandır:) dediğin gibi sebus en zoru da beklemek,bakalım hayırlı haberlerimizi veririz inşallah birbirimize..

Adetime daha 13 gün var ve ben dün gebelik testi yaptım biliyo musunuz:)))) ayy bi deneyim dedim,sanki olsa da hemen çıkacakmış gibi..Çok stresli ve heyecanlıyım yaa..belki de bu testleri ilk defa kullandığımdandır:) dediğin gibi sebus en zoru da beklemek,bakalım hayırlı haberlerimizi veririz inşallah birbirimize..
bizim 4.denememiz herhalde 20den fazla test yapmışımdır başlarda :1: biraz daha bilinçlenince sayıyı azalttım bu ay 1tane oldu daha mesela :1:

çok komik yaa ben de zor tutuyom kendimi testin başına gidip gidip geliyorum :) kendimi dinliyom aha miğdem bulandı aha göğsüm ağrıyor tamam bu kez hamileyim diye bide bu ay sonuç pozitif olursa uzunca bi süre kendime gelemem gibi geliyor....

ilk resim dpo 10 da.yumurtlama olmadığı zamanlarda daha silik çıkardı 2.çizgi.burda hafif bişeyler var.
Eki Görüntüle 845958

2.resim dpo 12.
çift çizgi koyu olan ovulasyon testi
daha silik olan gebelik.

Eki Görüntüle 845959

yarın tekrar yaparsın elinde varsa,yarın koyulaşmaya başlarsa hamilesin inşallah :16:

Merhaba Chevrefeuille

hamileliğiniz hayırlı olsun.

Ovülasyon testinizi görünce merak ettim, masrkası nedir acaba?

Ben de 2 aydır laboquıc marka ovülasyon testi kullanıyorum ama, hiç bu kadar koyulaşmadı, birde bu koyuluk hemen mi oldu yoksa bekledikçe mi bu kadar koyulaştı.

Doktor kontrolüne gittiğimde,yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını söyledi merak ediyorum, eğerki bilgiverisen çok sevinirim

Merhaba Chevrefeuille

hamileliğiniz hayırlı olsun.

Ovülasyon testinizi görünce merak ettim, masrkası nedir acaba?

Ben de 2 aydır laboquıc marka ovülasyon testi kullanıyorum ama, hiç bu kadar koyulaşmadı, birde bu koyuluk hemen mi oldu yoksa bekledikçe mi bu kadar koyulaştı.

Doktor kontrolüne gittiğimde,yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını söyledi merak ediyorum, eğerki bilgiverisen çok sevinirim

Ben de laboquıck kullanıyorum.benim de bu kadar koyulaşmadı.ama ötekilerle kıyasladığımda 15.gün yaptığım test daha belirginleşti.önceki sayfalarda benim de fotorafım var.sanırım sen de benimle aynı durumdasın..

Back