göğüs ucumun üstünde kalan kısımda pek yok ama altı çok ağrıyo bide yanlar dolgunda bya
İyi iyi... Bunlar iyiye işaret
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göğüs ucumun üstünde kalan kısımda pek yok ama altı çok ağrıyo bide yanlar dolgunda bya
İyi iyi... Bunlar iyiye işaret
Eki Görüntüle 850040 Eki Görüntüle 850040 Eki Görüntüle 850041
çoklu fotodakinde ovulasyon testi ya en sağdaki ya en soldaki tabi aradan baya zaman geçince eskimiş görüntüsü inşallah koyabilmişimdir resmi
o tek olanı daha önce buraya koymuşum canım ordan aldım ama o hamilelik testimi ovulasyonmu hatırlamıyorum üstündede yazmıyor ama büyük ihtimal ovulasyon çünkü ortadaki ince olanlar hamilelik testiydi ona eminim
tamam canım sağol :) benim ovülasyonlarda bi silik bi koyu bakalım sonuç ne olcak
adetinini kaçıncı günündesin bukili :)
28. günümdeyim canım :)
idrarın içine testi sokcakmışım 5dk bekletcekmişim ilkdefa duydum tabi kullanım klavuzu olmadığından bende üstüne az bişey dökmüştüm inşallah canım yaaaa
çay kaşığımı len bu içine sok beklet e bide karıştır bari bak yapılışı bile bi anormal bugün de gelen giden olmadığına göre sen hamilesin şekeriiiiiim :)
Yaa bu ovu.testler pozitif olduğunda illla böyle kıpkırmızı mı oluyo kii.benim 15.günümde çok belirgin oldu ama kıpkırmızı olmadı.ee ondan sonrakiler gene silikleşti..ayy belirsizlik insanı delirtiyo..gerçi gün aşırı ilişki oldu,umarım yumurtladıysam da yakalamışımdır..
Yaa bu ovu.testler pozitif olduğunda illla böyle kıpkırmızı mı oluyo kii.benim 15.günümde çok belirgin oldu ama kıpkırmızı olmadı.ee ondan sonrakiler gene silikleşti..ayy belirsizlik insanı delirtiyo..gerçi gün aşırı ilişki oldu,umarım yumurtladıysam da yakalamışımdır..
bizim 4.denememiz herhalde 20den fazla test yapmışımdır başlarda biraz daha bilinçlenince sayıyı azalttım bu ay 1tane oldu daha meselaAdetime daha 13 gün var ve ben dün gebelik testi yaptım biliyo musunuz:)))) ayy bi deneyim dedim,sanki olsa da hemen çıkacakmış gibi..Çok stresli ve heyecanlıyım yaa..belki de bu testleri ilk defa kullandığımdandır:) dediğin gibi sebus en zoru da beklemek,bakalım hayırlı haberlerimizi veririz inşallah birbirimize..
Adetime daha 13 gün var ve ben dün gebelik testi yaptım biliyo musunuz:)))) ayy bi deneyim dedim,sanki olsa da hemen çıkacakmış gibi..Çok stresli ve heyecanlıyım yaa..belki de bu testleri ilk defa kullandığımdandır:) dediğin gibi sebus en zoru da beklemek,bakalım hayırlı haberlerimizi veririz inşallah birbirimize..
ilk resim dpo 10 da.yumurtlama olmadığı zamanlarda daha silik çıkardı 2.çizgi.burda hafif bişeyler var.
Eki Görüntüle 845958
2.resim dpo 12.
çift çizgi koyu olan ovulasyon testi
daha silik olan gebelik.
Eki Görüntüle 845959
yarın tekrar yaparsın elinde varsa,yarın koyulaşmaya başlarsa hamilesin inşallah
Merhaba Chevrefeuille
hamileliğiniz hayırlı olsun.
Ovülasyon testinizi görünce merak ettim, masrkası nedir acaba?
Ben de 2 aydır laboquıc marka ovülasyon testi kullanıyorum ama, hiç bu kadar koyulaşmadı, birde bu koyuluk hemen mi oldu yoksa bekledikçe mi bu kadar koyulaştı.
Doktor kontrolüne gittiğimde,yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını söyledi merak ediyorum, eğerki bilgiverisen çok sevinirim