ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

işte buda bugün yani yumurtladıktan 12gün sonraki ovülasyon testim

bence siz hamilesiniz normalde sillik çıkar benimde dünkü ovu testim de pozitifi gördüm bugün silikleşti yani yumurtam çatladı ama siz nerdeyse adetinize yakınsınız inşallah hamilesinizdir her gün buraya uğrar oldum merak ediyorum çünkü

sağolasın :) ben 12 gün öncede böyle yumurtladım.hamile değilsem ya fazla yumurtluyorum yada testler bozuk.dua edin olurmu :)

sağolasın :) ben 12 gün öncede böyle yumurtladım.hamile değilsem ya fazla yumurtluyorum yada testler bozuk.dua edin olurmu :)
canım sana sabah yazmıştım benm adet günümde bile ovularım kopkoyu çıktı eşit yani ama hamile değilim kendini kaptırma bence... canını sıkmak isteme ama sonrada üzülme...

eğer pko lu değilseniz büyk bir ihtimalle hamilesiniz :)benimde böyle olmuştu ovu günü ve adete 2 gün kala t çizgisi mor renkteydi ve ben hamileydim ama düştü maalesefinşallah hayırlısıyla hamile kalmışsındır

ah keşkem keşkem keşkem bi önceki sayfada bugün yaptığım idrar testinin fotosu var baksana ona canım bişeyler yazmştım

Ben de laboquick kullanıyorum her iki testi de ama benimki kaset tipi, böyle değil. Canım hamilelik testini ilk idrarınla yapmalısın. Yani uzun süre tuttuğun idrarınla :) Gün içinde yaptığın için negatif çıkmıştır

canım sana sabah yazmıştım benm adet günümde bile ovularım kopkoyu çıktı eşit yani ama hamile değilim kendini kaptırma bence... canını sıkmak isteme ama sonrada üzülme...

aa görmedim onu.olabilir ya belkide gerçekten değilim haklısın

geçmiş olsun sanada.inşallah tez zamanda yine olur

o dandik testten bitane daha var onuda 2gün sonra ilk idrarımla yapıyım bari

bende ovulasyon testiyle yaptığımda çift çizgi çıkmıştı 2. silikti elimdeki hamilelik testlerine inanamadığımdan onuda denedim şu an kızım 13 aylık şimdiden tebrik ederim

bende ovulasyon testiyle yaptığımda çift çizgi çıkmıştı 2. silikti elimdeki hamilelik testlerine inanamadığımdan onuda denedim şu an kızım 13 aylık şimdiden tebrik ederim

oyy inşallah benimde bi kızım olur hayırlısıyla :) allah bağışlasın kötü günlerini göstermesin rabbim

peki sizdede göğüs ağrısı olmuşmuydu.ve adet gecikmesi oluncamı test yaptınız

ben aynı regl belirtilerini yaşadım hatta kan testinden sonra bile inanamdım yok ya ben hastalancam heralde ne zaman keseyi gördüm ozaman rahatladım göğüslerim çok ağrıdı yumurtalıklarımda öle sancılandı regl olmuşum gibi :) inşallahh sağlıklı olsun kız olsun :)

adet olmam gereken gün yaptım gecikmemişti yani :)

Son düzenleme:

peki gecikme oluncamı test yaptınız idrarda mı silik çıktı kan için biraz daha bekleyim diyorum bugün 28.gün

heyecandan devamını görmemişim yazının

adet olmam gereken günde yaptım gecikme olmadı öylesine acaba hamilemiyimdir acaba diye düşünmüştüm o ay ilk denememdi çünkü ovulasyon testiyle ilişki olmuştu canım dur fotoları warsa koyayım birazdan

benimde yumurtlayalı 13 gün oldu ama dün yine yumurtluyomuşum gibi çıktı test bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…