• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testlerime bakabilir misiniz?

pembefiyonklu1kiz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
219
55
13
35
Selamlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum koyulaşıyor sanırım bu yumurtluyorum anlamına geliyor değil mi?
En alttakini az önce yaptım ilişki dün gece oldu tekrar ne zaman nasıl yapmak gerekiyor iki günde bir normal midir? Şeffaf hafif koyu bir akıntı oldu dün. Çatladı mı çatlayacak mı demek oluyor? Bilgili hatunlar cevaplarınızı bekliyorum 😃

Eklentiler

• IMG_0439.jpeg
    IMG_0439.jpeg
    257,4 KB · Görüntüleme: 88
Adetleriniz düzenli ise bir kaç güne bence daha koyu pik olabilir, ama zaten düzenli ilişkiniz varsa günaşırı şeklinde, gebelik oluşur inşallah.

Selamlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum koyulaşıyor sanırım bu yumurtluyorum anlamına geliyor değil mi?
En alttakini az önce yaptım ilişki dün gece oldu tekrar ne zaman nasıl yapmak gerekiyor iki günde bir normal midir? Şeffaf hafif koyu bir akıntı oldu dün. Çatladı mı çatlayacak mı demek oluyor? Bilgili hatunlar cevaplarınızı bekliyorum 😃
Kullandığınız ovulasyon testi markasını paylaşır mısınız

Teşekkür ederim benımde böyle görünüyor anlamadım benım t cızgısı de koyu cıkmıyor ikisi aynı gibi duruyor 1inde anlayamadım
Evet canım seninkide 31inde çatlamaya başlamış 2 sinde çatlama gerçekleşmiş inşallah değerlendirmişsindir 🙏 1 inde en koyu hali çatlama günü olduğı için

Evet canım seninkide 31inde çatlamaya başlamış 2 sinde çatlama gerçekleşmiş inşallah değerlendirmişsindir 🙏
ay bende oyle dusundugum ıcın degerlendırdım sadece emın olamadım cunku 2sınde sıvı alımıına dıkkat ederek yaptıgım test sılık cıktı yarım saat arayla yaptıgım dıkkat etmedıgım koyu cıktı onuda satıcısına danıstım gun ıcınde dalgalanmalar olabılıormus bugun dırek sılık cıktı farklı saatlerde yaptıgım Allah hıc kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsAllah gonlumuze gore versın

ay bende oyle dusundugum ıcın degerlendırdım sadece emın olamadım cunku 2sınde sıvı alımıına dıkkat ederek yaptıgım test sılık cıktı yarım saat arayla yaptıgım dıkkat etmedıgım koyu cıktı onuda satıcısına danıstım gun ıcınde dalgalanmalar olabılıormus bugun dırek sılık cıktı farklı saatlerde yaptıgım Allah hıc kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsAllah gonlumuze gore versın
Ben çok okudum sabah ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyormuş koyuyu görünce akşamda yaptım emin oldum çatlamada olduğuna ben yine adete kadar her sabah yapacağım bakalım ek yumurtlama oluyor mu sanmıyorum ama 😃

Evet 16 17si gibi regl olursun canım benimde 18i görünüyor. Bizde dünü ve bu sabahı değerlendirdik gerisi nasip rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah 🙏 elimizden geleni yapıyoruz
ınşAllah guzel haberlerle gelırız bırbırımıze bundan sonrası nasıp kısmet bıraz da artık bol su tuketmek dısında yapabılceıgımız pek bısey yok gıbı :) pekı hıc kasık agrınız vs varmı

Ben çok okudum sabah ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyormuş koyuyu görünce akşamda yaptım emin oldum çatlamada olduğuna ben yine adete kadar her sabah yapacağım bakalım ek yumurtlama oluyor mu sanmıyorum ama 😃
evet ılk ıdrarla yapılamıyor ben 14:00 da yapıyorum 12 de yeme ıcmeyı kesıyorum zaten kullandıgımız markadada satıcısına danıstıgımda ozellıkle ılk ıdrarla ypmayıp sıvı alıımına dıkkat edın dedıler

ynalıs okumusum :) bende de tam tersı ılk ıdrarla yapmamak gerekıyor dıye bılıyorum :)

evet ılk ıdrarla yapılamıyor ben 14:00 da yapıyorum 12 de yeme ıcmeyı kesıyorum zaten kullandıgımız markadada satıcısına danıstıgımda ozellıkle ılk ıdrarla ypmayıp sıvı alıımına dıkkat edın dedıler
Bilmiyorum ki ya o kadar çok okudum ki en iyisi sabah koyu idrarla yapmak yazıyordu yine de sağlamasını aksam yaptım kaçmasın diye:) silikleştiği günü de değerlendirdin dimi en önemli gün oymuş çünkü

ınşAllah guzel haberlerle gelırız bırbırımıze bundan sonrası nasıp kısmet bıraz da artık bol su tuketmek dısında yapabılceıgımız pek bısey yok gıbı :) pekı hıc kasık agrınız vs varmı
Ara ara kasık batmam oluyor ovulasyon belirtisi baska bir belirtim yok hic canım

Bilmiyorum ki ya o kadar çok okudum ki en iyisi sabah koyu idrarla yapmak yazıyordu yine de sağlamasını aksam yaptım kaçmasın diye:) silikleştiği günü de değerlendirdin dimi en önemli gün oymuş çünkü
bencede ıkı farklı saatte yapmaya devam edıp rıste atma hıc olan gıden teste olur en fazlaa :) 31/1/2 degerlendırdık bugun tam anlamıyle sılıklestı ıkı farklı test yatım farklı saatlerde hepsı sılık cıktı bugunude degerlendırıp rıske atmasammı dıye dusunuyorum :)

Back
X