- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi rojbininannesi
Öyle olması lazım bekliyorum soğan kürü içtim bu ay etkisi inşallah olurTakip edin bakalım dediğiniz gibi görürsünüz belki 14 ya da 16 da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle olması lazım bekliyorum soğan kürü içtim bu ay etkisi inşallah olurTakip edin bakalım dediğiniz gibi görürsünüz belki 14 ya da 16 da
Evet canım olmuş yarın ya da ertesi gün de çatlar inşallahKızlar bakın olmuşmu
Şimdi ben anlamadım yumurta olmuş catlayincami tutuyorEvet canım olmuş yarın ya da ertesi gün de çatlar inşallah
Yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmek gerekiyor, sperm zaten 3 ya da 5 gün canlı kalabildiği için bugünleri değerlendirirsen şansın artıyorŞimdi ben anlamadım yumurta olmuş catlayincami tutuyor
Anladım canım inşallah tutar ya desteklerin için çok sağolYumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmek gerekiyor, sperm zaten 3 ya da 5 gün canlı kalabildiği için bugünleri değerlendirirsen şansın artıyor
Hiç koyu olmayacak gibi geliyordu dimi ben de öyle hissediyordum çat diye koyulaştı. Hayırlısı olsun canım benim inşallah tutarAnladım canım inşallah tutar ya desteklerin için çok sağol
Evet ya hiç olmayacak sandım ayy çok şükür yarabbim inşallah tutar bu ay benim adet şimdi ne zaman olacakHiç koyu olmayacak gibi geliyordu dimi ben de öyle hissediyordum çat diye koyulaştı. Hayırlısı olsun canım benim inşallah tutar
Normalde 14 gün diyorlar yumurtlamadan sonra ama bilmiyorum ben de ilk defa denedim bu ayEvet ya hiç olmayacak sandım ayy çok şükür yarabbim inşallah tutar bu ay benim adet şimdi ne zaman olacak
Ayy eveet 24 saat icinde catlama gerceklesir cok sevindimKızlar bakın olmuşmu
Evet 14 oluyor inşallah bu ay adet olmam rüya gördüm gerçekleşir inşallahNormalde 14 gün diyorlar yumurtlamadan sonra ama bilmiyorum ben de ilk defa denedim bu ay
Aynen canım bugün değerlendirmem. LazımAyy eveet 24 saat icinde catlama gerceklesir cok sevindim
Aynen bugünü değerlendirin. Bir de daha test yapın yarın da yine silikleşince çatlama olmuş demek oluyor o zamanı da değerlendirirsiniz. Yani kıpkırmızı çizgi olması 24-36 saat içinde yumurtalıktan yumurta çatlayıp tüplere salınacak demek oluyor.Aynen canım bugün değerlendirmem. Lazım
Yani bugün ilişki olursa daha mı yüksek hamilelik gün içinde iki defa olurmu ilişki bugün tek yaniAynen bugünü değerlendirin. Bir de daha test yapın yarın da yine silikleşince çatlama olmuş demek oluyor o zamanı da değerlendirirsiniz. Yani kıpkırmızı çizgi olması 24-36 saat içinde yumurtalıktan yumurta çatlayıp tüplere salınacak demek oluyor.
Benim de bir an koyulasti on iki gündür kafayı yedim ya olmicak diyebenım de bır anda koyulaştı öyle bır sey olabılır mı acaba
Şimdi şöyle kırmızı çizgi olunca dediğim gibi yumurtlama ertesi gün veya sonraki güne olacak demek. Daha olmadı yani. Testi tekrar yaptığınızda silikleşti ise bu yumurta tüplere salınmış manasına geliyor. Yani yumurtlama olmadan önce sperm 3-5 gün canlı kalabildiği için yumurtlamadan önce de ilişkide bulunulması tavsiye ediliyor. Yumurtlama olunca da tabii ilişki gerekli. Kimisi diyor ki 2 günde bir yapılmalı sperm kalitesi düşmesin diye kimisi de gün aşırı diyor. Hangisi daha iyi ve etkili bilmiyorum inanın. İçinizin sesini dinleyin.Yani bugün ilişki olursa daha mı yüksek hamilelik gün içinde iki defa olurmu ilişki bugün tek yani