Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM bnm benimde yumurtlamwm bitti adetin 17. Günü ayni test görüntüsü var biraz daha belirgin ama koyu değil. Ara verdim adetimebkac gün kala tekrar yapsam karar veremiom ...fikri olan .sanirim 15 gün yumurtldm
Kızlar yorum yok mu yaaaaaaaa
Evet bi onceki tek cizgiydibiraz daha koyu olması gerekiyor birde daha önce hiç tek çıktımı
Bence bi kaç defa daha yap ov test bata bir gün ve geçince iki gün ne dersinEvet bi onceki tek cizgiydi
aynı orumdayız seninle bende iki ay önce düşük yaptım benimde testim seninki gibi ama sanırım daha koyu olması gerekiyormuş t çizgisi kadar koyu olacak diye okumuştum yorumlardaArkadaslar ben 2 ay önce dusuk yaptım şimdi bu ay ovulasyon testlerini kullandım.reglme 4 gun var sabah yaptım testı asagıdaki gibi çıktı yorumlarınızı alabılır mıyım Ovulasyon testı bu şekilde cıktı
kan testi yaptırınca olumlu olumsuz bizede haber ver benim son üç günüm kaldı adete eğer hamile değilsem de erken gelsede bir an önce başlasam çalışmalara diyorumCanim benim tesekkur ederim cvbin icin kan testi yaptiricam dedigin gibi adet olmam lazim artik ilac kullanmaliyim
Canim hamile olan arkadaslarin iki cizgide ayni koyuluktaydi hatta t cizgisi c den daha koyuysu koyulasmasi lazimKızlar yorum yok mu yaaaaaaaa
Tamam canim haber veririm :) imsallah senin kırmızılar 9 ay gelmez :)kan testi yaptırınca olumlu olumsuz bizede haber ver benim son üç günüm kaldı adete eğer hamile değilsem de erken gelsede bir an önce başlasam çalışmalara diyorum
İnşaallah canım seninde inşaallah kanda çıkar gelmemiş kırmızıdan Ümit kesilmez demişlerTamam canim haber veririm :) imsallah senin kırmızılar 9 ay gelmez :)
Ama kızlar ovulasyona kdr olana baktım hiç bu kdr koyu cıkmamış sadece ovulasyon gunubkoyu cıkmış hem daha 4-5 gun var artar mı acabaCanim hamile olan arkadaslarin iki cizgide ayni koyuluktaydi hatta t cizgisi c den daha koyuysu koyulasmasi lazim
Evet bncede...iki gunde bi yapcam bakalım. ..teşekkür ederim yardiminiz icinBence bi kaç defa daha yap ov test bata bir gün ve geçince iki gün ne dersin
Ama regl gunu yada 1-2 gun kalaydı dıye hatırlıyorum daha 4-5 gun var reglime normal mi acabaCanim hamile olan arkadaslarin iki cizgide ayni koyuluktaydi hatta t cizgisi c den daha koyuysu koyulasmasi lazim
Hadi yaaaa beklemek zorrrCANIM bnm benimde yumurtlamwm bitti adetin 17. Günü ayni test görüntüsü var biraz daha belirgin ama koyu değil. Ara verdim adetimebkac gün kala tekrar yapsam karar veremiom ...fikri olan .sanirim 15 gün yumurtldm
Valla öyle beklemek çook zor hemde....pazartesi günü kan testi yaptırıcam rutin kontrol için hamileliyede baktırıcam bakalım sonucu paylaşıcam inş....Hadi yaaaa beklemek zorrr