Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inan ben de çok merak ediyorum adetine yakın gebelik beklentisi olmayan birini bulsam hemen eline bir tane ovü.testi vereceğim :)) ama etrafta yok :)
ama hiç ovülasyon gününden sonra denedin mi bilmiyorum benim ya hiç 2.çizgi yoktu ya da çok ama çok silik görünüyordu. Adete yakın yeniden lh hormonu artıyor mu yoksa gebeliği gerçekten ölçüyor mu bilmiyorum ama umarım beklediğimiz sonuçtur. Şahsen bende normal zamanıma göre belirtilerim farklı olduğu için ben kendi adıma şüpheleniyorum :) Mutlaka haber ver heyecanla bekliyoruz :))
canım bu gebelik testimi ovulasyon testimi ?Canim benimki boyle simdi yaptim Eki Görüntüle 1407310
canım bu gebelik testimi ovulasyon testimi ?
benimki iki çizgide aynı koyulukta gece bırdaha bakıcam ınsallah bu ovulasyon olayı gercektır güzel haberler alırızOvulasyon canim
Canim sen hic ovulasyon testi yaptin mi?Cok net çıkmış inşallah hayırlısıyla hamilesindir canim benimde adetimden 11 gün gecti eger olmazsam cuma doktora gtcm bakalm nasip dua edin inşallah.
Ne yazikki sonuc negatifti doktora gittik esiminde sperm sayidjna baktilar. Doktor hersey yolunda ama 6-7ay sonuc alamayan ciftler 1 senede bekleseler sonuc negatif oluyo. Tipta 1 sene beklemek uygun gorulur ama tespitler artik bunu gostermiyo. Gel igne vurayim dedi ben istemedim.Cnm merak ettim sonuc ne
Canim silik cizgi ise hamilesindir insallah ovulasyon testi yaptinmiKızlar gebelik testi yaptım da Işığa tutuyorum aşırı silik çizgi var gibi görüyorum. Çizginin yeri belli olur mu hamile değilsem?
Cok üzuldum vardir bundada bir hayır üzulmeyin nolur insallah bir dahaki aya olurNe yazikki sonuc negatifti doktora gittik esiminde sperm sayidjna baktilar. Doktor hersey yolunda ama 6-7ay sonuc alamayan ciftler 1 senede bekleseler sonuc negatif oluyo. Tipta 1 sene beklemek uygun gorulur ama tespitler artik bunu gostermiyo. Gel igne vurayim dedi ben istemedim.
bu ay ne ovulasyon testi ne yumurtlama gunu takibi hic bisi yapmadim. Kaderimde daha yok demekki dedim bekliyorum artik...
Evet canım ilk önce tek çizgi çıktı aradan 2 gün geçince tekrar yaptım silik çizgi çıktı. Allah biliyor ya test yapmıcaktım ama ovulasyon testinde sonra çıkınca çizgi yaptım.Canim silik cizgi ise hamilesindir insallah ovulasyon testi yaptinmi
Tesekkur ederim allah isteyen herkese versin... test yapmaktan takipten yiprandim artik...oyuzden allah ne zaman yazdiysa kismetimize bekliycez artik...Cok üzuldum vardir bundada bir hayır üzulmeyin nolur insallah bir dahaki aya olur
Hayır yapmadm çünkü burdaki eczanelerde bulamıyorum nette satılıyor o da kredi karti istiylar kullanmıyorum kredi kartı alamadm o yuzden normal gebelik testi yaptm negatif cikti malesefCanim sen hic ovulasyon testi yaptin mi?
Canim benimki boyle simdi yaptim Eki Görüntüle 1407310
Canim bence seninku de gayet net
Canim bence seninku de gayet net
Evet canım ilk önce tek çizgi çıktı aradan 2 gün geçince tekrar yaptım silik çizgi çıktı. Allah biliyor ya test yapmıcaktım ama ovulasyon testinde sonra çıkınca çizgi yaptım.
Canim senin bat a kac gun kaldi ovulasyon testin nasil cikiyor benimkiyle ayni markaymis fotosunu koyabilir misin benim bat a 2 gun kaldi