- 13 Kasım 2009
- 338
- 103
Ay hadi inşallah baya belirgin çizgi. Gebelik testi yaptın mi hiç canım?Eki Görüntüle 1405918 bu sabah ki kizlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah baya belirgin çizgi. Gebelik testi yaptın mi hiç canım?Eki Görüntüle 1405918 bu sabah ki kizlarrr
Butun adet sancisi sarimtrak akinti tatli krizi halsizlik hersey var bende o yuzden tek umudum bu ovu testi kizlar ha oldum diyorum yok akinti geliyo bayaaaa bi
Sari akinti da gebelik belirtisi derler ama bilemedim 24 saat acik poliklinikler var canim bhcg yapiyolar baktir istersen en azindan kafan rahatlar bu sekilde adet olacaksan bile psikolojik olarak gecikir insallah hamilesindir yaa umut olursun bizeeButun adet sancisi sarimtrak akinti tatli krizi halsizlik hersey var bende o yuzden tek umudum bu ovu testi kizlar ha oldum diyorum yok akinti geliyo bayaaaa bi
Canim kan testi o kadar cok yaptirdimki 9.olacak esime yuzum kal.adi yarin mesai basliyor olmazsammmm isten cikinca yaptircm sakli gizli artik:)
Bozuk gibi canım. Biraz bekle benim geçen gün yaptığım kurudukça düzeldi. Düzelmezse bozuk olabilir.Kızlar bugünkü ovulasyon böyle çıktı testmi bozuk sizce
Kızlar bugünkü ovulasyon böyle çıktı testmi bozuk sizce
Tamam kızlar sivi almadan mi yapayim tekrar
Canim cok idrar damlatnca bole oluyo bende de oldu bi iki tane 3 damladan fazla yapma bide hemen duz zemine koy bi daha yaparsan kesin anladilir
Aynen ben de merak ettim noldu diye.Canim durumlar nedir