Amin canım ins. Belirti ararken bazen psikolojik bisiler hissediyor insan artık. En kısa zamanda veririz inş mutlu haberleri
Aynen öyle oluyor canim acabalar deli ediyor insanı ama çok şükür umut her zaman var inanıyorum Rabbim nasip edecek..
İnşallah canımcanım sanki var gibi çizgi böyle olanların kesin hamile olduğunu gördüm yazılanlarda inş.seninde öyledir
Resmi varsa atarmısın canımCnm benim bat a 5 gun var surekli ovulasyon testi yaptim 2.cizgi silik cikiyoooo sizlrin nasil oldu
Kızlar bugunde yaptım en sağdaki bugünün yani adete 4 gün kalanın sonucu sizce koyulasma var mı?
selam canım hamilesin sanırım hayırlı olsun. senin adet gününe yakın ovu testlerinde daha da koyulaşma oldu mu?
cnm bende pazar günü yapmıştım silik bi şekilde çıktı ovulasyon testi.dün yaptım ilk anda hiç çıkmadı sabah baktığında çok ince bir çizgi vardı .ümidim kırıldı daha koyu olmasını beklemiştim hayal kırıklığı gibi oldu bide geelik yaptım ondada negatif görünce üzüldümsağol canım..evet adete 7 gün kala yapmaya başladım, hergün düzenli yapmasamda git gide biraz daha koyulaşmaya başladı adete yakın canım. sonra 3 gün kala öğrendim bende.
Ben bu ay hep yaptım silikti çok koyu olmdı eger pko yoksa lh normalde yuksek değilse hamilelerde son günlerde koyu çıkıyormuş belki sende olabilirsin Allah gönlüne göre versin canımarkadaşlar merhaba,
benim merak ettiğim hamile olmayanlarda da ovülasyon testinde koyuluk olur mu? mesela benim reglime 5 gün var bugün yaptım ve t çizgisi belirgin çıktı. bu ne demek oluyo?
senin ne kadar koyu çıkıyor cnm.kaç günün kaldıBen bu ay hep yaptım silikti çok koyu olmdı eger pko yoksa lh normalde yuksek değilse hamilelerde son günlerde koyu çıkıyormuş belki sende olabilirsin Allah gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?