- 9 Ağustos 2013
- 865
- 441
Sagol cnm allah razi olsun darisi size inşallah kan testiylede kesinlesir inşallahHayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm allah razi olsun darisi size inşallah kan testiylede kesinlesir inşallahHayırlı olsun
benimde adet tarihime çok yakın lh testler çift çizgi çıktı.meraklandım gebelik tedt yaptım hamileymişim.Allah hepimizin yardımcıcısı olsun.
Şu an çok heyecanlıyım ama umutlanmak da istemiyorum. Üstteki birkaç gündür yaptığım ovulasyon testlerim.
Alttaki bugün yaptığım gebelik testim.
Adetime iki gün kaldı.
Hayal kırıklığı yaşama ihtimalim nedir?
Sabah idrarını yapıyordum erken kalktığımda canım. Sonra hiç sıvı almamaya dikkat edip (unutup bi bardak falan su içtiğimi saymazsak) saat 13 30 gibi sabahtan sonraki idrarla yapıyordum. Sıkıştığımı hissedip öyle. Onun dışında çok dikkat etmedim başka bişeye. Burda herkesin anlattıkları gibi işte. İnşallah sen de görürsün o çift çizgileri canım istiyorsun anladığım kadarıyla. Rabbim tez zamanda sevindirsin...hayırlı akşamlar :)selam canım tebrik ederim. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. canım sen adet öncesi ovu. testlerini hangi saatte yaptın? sabah idrarı, akşam üstü, 3-4 saat yeme içmeye falan dikkat ettin mi?
Kızlar bugunde yaptım en sağdaki bugünün yani adete 4 gün kalanın sonucu sizce koyulasma var mı?
Biraz daha koyu diğerlerine göre..
daha önceleri bu günlerde silik çizgi bile çıkmazdı hiç? acaba ümitlenmeli miyim ?
Belirtin varmı peki?
Aslında bariz bi belirtim yok açıkçası..akıntı vs hiçbişi yok.. bende pek olmaz zaten akıntı.
Kızlar buda sabah yaptığım gebelik testi. Adetime 3 gün kala. Sanki çizgi var demi
Hayalet bi çizgi var canım bence hamilesin..kan testi yaptırdın mı?
Hayır canım yarın bu daha yapacağım. Eğer çıkarsa gene hemen kan testi yaptiricam.
Bence cıkacak canım olmasa silikte olsa çıkmıyo merakla bekliyorum
Ay inş ya 1 seneye yakındır bekliyoruz. Gelmiştir inş bebiş artık. .senin durumun ne canım?
Bende 8 aydir bekliyorum canım ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım bat 8 şubat bekliyorum az önce adet olacakmışım gibi karnım agrıdı acaba belirtimi diye düşunuyo insan:-( Rabbim hayırlısıyla nasip etsin tüm bekleyenlere..