- 12 Mart 2013
- 162
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar.fikirlerinize ihtiyacım var.kafam iyice karıştı.13.gün yumurtlamıştım ve çizgide koyuydu.14 ve 16. günleri değerlendirdik. 15. günden sonra çizgi nerdeyse kaybolmuştu.ama bugün 19. gün ve çok koyu olmasada çizgi var. bunun anlamı ne olabilir.??
Eki Görüntüle 813488
Eki Görüntüle 813502
çok teşk ederim verdiğin bilgi için 13 eylülde başladı reglim dün baktım çokk açık 2. çizgi yani yumurtlama yok değilmi daha
tatlım bnm de böleydi hemen hemen ve sonuç hamileyim :)) inşallah snde güzel haberler alırsın adetine bikaç gğn kala tekrarla ovulasyondaki gb çıkarsa hamilesin..
hemen hemen her testte 2. si az da olsa çıkacak açık pembe olması yumutlama anlamına gelmio cunku vucutta herzaman o hormon az miktarda da olsa bulunurmuş. 2 si de aynı koyulukta oldugunda yumurtlamış olys. bak arkadaş fotograf eklemiş altta oradan da bak
merhaba batıma 3 gün var 2gündür üst üste ovu.testi yaptım yumurtlama günümdeki kadar koyu çıktı az önce gebelik testi yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı yinede ihtimal varmı? sizinde öyle olmuştu galiba ?
evet ben bi gün önce yapmıştım ovulasyonda çift gordm gebelik testi yaptm snra dayanamayıp açık pembe çizgiyi gormstm,yrn bidaha yaparsn
ben sanırım teste erken baktım 10 dakika sonra 2. çizgiyi de gördüm :)
ben sanırım teste erken baktım 10 dakika sonra 2. çizgiyi de gördüm :)
çok sevindm pazartesi kan testi de yaptırırsın :) Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsn inşallah herkese,isteyenler de hamiş kalsn hemencecik :))
amin canım benim inşallah herkese nasip etsin hepseni takip ediyordum :) ov.testi ile deicem demiştim aynende tutu :) heycandan elim ayağım titriyo hala allah sağlık sıhatte kucağımıza almayı nasip etsin :)
arkadaslar adetınıze kac gun kala poztıfı gordunuz testte benm ıyıce kafam karıstı bu ay bugun 22.gun 17.gun falan bakmstım pzotıf denıcek koyuluktaydı sonra bakmadım akıntı durumundan suphelndım tekrar baktm ve aynı koyulukta dıebılırm oncekınde sag yumrtalgmda agrı vardı sımdı solda agrım var hıc boyle olmamıstı akıntıdan ve agrıdan anlardım ben testı yapar pzotfı gorur ve ona gore adetı bılırdım bu ay ıkı kezmı yumrtluyorum noluo anlamdım gebelık için erken degılmı test için onu gostermez yanı dimi
Ovülasyon testi gebeliği de gösterir. Yarın gebelik testi al bence. Ben 28 günde bir adet olurum ve 27. gün ovülasyon testim çok koyuydu.
arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi şimdi açıkca yazıcam bu ay ilk defa ovilasyon testi aldım 16 eylül regl tarihim internette bakınca 27 eylül de yumurtlama tarihim 28 günde 1 regl oluyorum 2 gün sürüyor cumartesi günü yani ayın 26 sında da ilişki oldu ama ovilasyon testi çokk silik çizgiydi pazar sabahı bi test daha yaptım yine silikti pazar akşamı yine test yaptım bu sefer çizgi gelirmişti ama ilişki olmadı pazartesi günü bi test daha yaptım ve çizgi azalmıştı ama ilşkide oldu şimdi sizce ben yanlış zamanlardamı ilişkide bulundum ha bu arada dün de salı günüydü çizgi iyicene silikleşti çok dikkatli bakınca görülüyo ancak
arkadaslar adetınıze kac gun kala poztıfı gordunuz testte benm ıyıce kafam karıstı bu ay bugun 22.gun 17.gun falan bakmstım pzotıf denıcek koyuluktaydı sonra bakmadım akıntı durumundan suphelndım tekrar baktm ve aynı koyulukta dıebılırm oncekınde sag yumrtalgmda agrı vardı sımdı solda agrım var hıc boyle olmamıstı akıntıdan ve agrıdan anlardım ben testı yapar pzotfı gorur ve ona gore adetı bılırdım bu ay ıkı kezmı yumrtluyorum noluo anlamdım gebelık için erken degılmı test için onu gostermez yanı dimi