Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

merhaba arkadaşlar.fikirlerinize ihtiyacım var.kafam iyice karıştı.13.gün yumurtlamıştım ve çizgide koyuydu.14 ve 16. günleri değerlendirdik. 15. günden sonra çizgi nerdeyse kaybolmuştu.ama bugün 19. gün ve çok koyu olmasada çizgi var. bunun anlamı ne olabilir.??
$DSC05589.jpg
$DSC05591.jpg

merhaba arkadaşlar.fikirlerinize ihtiyacım var.kafam iyice karıştı.13.gün yumurtlamıştım ve çizgide koyuydu.14 ve 16. günleri değerlendirdik. 15. günden sonra çizgi nerdeyse kaybolmuştu.ama bugün 19. gün ve çok koyu olmasada çizgi var. bunun anlamı ne olabilir.??
Eki Görüntüle 813488
Eki Görüntüle 813502

tatlım bnm de böleydi hemen hemen ve sonuç hamileyim :)) inşallah snde güzel haberler alırsın adetine bikaç gğn kala tekrarla ovulasyondaki gb çıkarsa hamilesin..

çok teşk ederim verdiğin bilgi için 13 eylülde başladı reglim dün baktım çokk açık 2. çizgi yani yumurtlama yok değilmi daha

hemen hemen her testte 2. si az da olsa çıkacak açık pembe olması yumutlama anlamına gelmio cunku vucutta herzaman o hormon az miktarda da olsa bulunurmuş. 2 si de aynı koyulukta oldugunda yumurtlamış olys. bak arkadaş fotograf eklemiş altta oradan da bak

tatlım bnm de böleydi hemen hemen ve sonuç hamileyim :)) inşallah snde güzel haberler alırsın adetine bikaç gğn kala tekrarla ovulasyondaki gb çıkarsa hamilesin..

ayy inşallah canım yaa bu defa oldu gibi bi his var içimde..dün aynı zamanda belim ve kasıklarımda çok ağrı vardı.ve uykuya doyamıyorum :)

hemen hemen her testte 2. si az da olsa çıkacak açık pembe olması yumutlama anlamına gelmio cunku vucutta herzaman o hormon az miktarda da olsa bulunurmuş. 2 si de aynı koyulukta oldugunda yumurtlamış olys. bak arkadaş fotograf eklemiş altta oradan da bak

merhaba batıma 3 gün var 2gündür üst üste ovu.testi yaptım yumurtlama günümdeki kadar koyu çıktı az önce gebelik testi yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı yinede ihtimal varmı? sizinde öyle olmuştu galiba ?

merhaba batıma 3 gün var 2gündür üst üste ovu.testi yaptım yumurtlama günümdeki kadar koyu çıktı az önce gebelik testi yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı yinede ihtimal varmı? sizinde öyle olmuştu galiba ?

evet ben bi gün önce yapmıştım ovulasyonda çift gordm gebelik testi yaptm snra dayanamayıp açık pembe çizgiyi gormstm,yrn bidaha yaparsn

çok sevindm pazartesi kan testi de yaptırırsın :) Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsn inşallah herkese,isteyenler de hamiş kalsn hemencecik :))

amin canım benim inşallah herkese nasip etsin hepseni takip ediyordum :) ov.testi ile deicem demiştim aynende tutu :) heycandan elim ayağım titriyo hala allah sağlık sıhatte kucağımıza almayı nasip etsin :)

arkadaslar adetınıze kac gun kala poztıfı gordunuz testte benm ıyıce kafam karıstı bu ay bugun 22.gun 17.gun falan bakmstım pzotıf denıcek koyuluktaydı sonra bakmadım akıntı durumundan suphelndım tekrar baktm ve aynı koyulukta dıebılırm oncekınde sag yumrtalgmda agrı vardı sımdı solda agrım var hıc boyle olmamıstı akıntıdan ve agrıdan anlardım ben testı yapar pzotfı gorur ve ona gore adetı bılırdım bu ay ıkı kezmı yumrtluyorum noluo anlamdım gebelık için erken degılmı test için onu gostermez yanı dimi

arkadaslar adetınıze kac gun kala poztıfı gordunuz testte benm ıyıce kafam karıstı bu ay bugun 22.gun 17.gun falan bakmstım pzotıf denıcek koyuluktaydı sonra bakmadım akıntı durumundan suphelndım tekrar baktm ve aynı koyulukta dıebılırm oncekınde sag yumrtalgmda agrı vardı sımdı solda agrım var hıc boyle olmamıstı akıntıdan ve agrıdan anlardım ben testı yapar pzotfı gorur ve ona gore adetı bılırdım bu ay ıkı kezmı yumrtluyorum noluo anlamdım gebelık için erken degılmı test için onu gostermez yanı dimi

Ovülasyon testi gebeliği de gösterir. Yarın gebelik testi al bence. Ben 28 günde bir adet olurum ve 27. gün ovülasyon testim çok koyuydu.

Ovülasyon testi gebeliği de gösterir. Yarın gebelik testi al bence. Ben 28 günde bir adet olurum ve 27. gün ovülasyon testim çok koyuydu.

canm bı kac gun kala olsa anlarımda benm daha bır hafta on gunum var nerdeyse 11 ı gıbı beklıodum adetı testı duzgunce yapsaydm keske durumu daha ıyı anlrdım sımdı aylrdır artık kendımı bılıodum ama bu ay bılemedm bakalm gorucez durum ne olacak

arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi şimdi açıkca yazıcam bu ay ilk defa ovilasyon testi aldım 16 eylül regl tarihim internette bakınca 27 eylül de yumurtlama tarihim 28 günde 1 regl oluyorum 2 gün sürüyor cumartesi günü yani ayın 26 sında da ilişki oldu ama ovilasyon testi çokk silik çizgiydi pazar sabahı bi test daha yaptım yine silikti pazar akşamı yine test yaptım bu sefer çizgi gelirmişti ama ilişki olmadı pazartesi günü bi test daha yaptım ve çizgi azalmıştı ama ilşkide oldu şimdi sizce ben yanlış zamanlardamı ilişkide bulundum ha bu arada dün de salı günüydü çizgi iyicene silikleşti çok dikkatli bakınca görülüyo ancak

Son düzenleme:
arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi şimdi açıkca yazıcam bu ay ilk defa ovilasyon testi aldım 16 eylül regl tarihim internette bakınca 27 eylül de yumurtlama tarihim 28 günde 1 regl oluyorum 2 gün sürüyor cumartesi günü yani ayın 26 sında da ilişki oldu ama ovilasyon testi çokk silik çizgiydi pazar sabahı bi test daha yaptım yine silikti pazar akşamı yine test yaptım bu sefer çizgi gelirmişti ama ilişki olmadı pazartesi günü bi test daha yaptım ve çizgi azalmıştı ama ilşkide oldu şimdi sizce ben yanlış zamanlardamı ilişkide bulundum ha bu arada dün de salı günüydü çizgi iyicene silikleşti çok dikkatli bakınca görülüyo ancak

bu ay gec yumrtlamıssın herlde canım yada senın yumrtlama sonrası suren 14 gun degıl bu ay takıp et adetın ovulasyn testı poztf olduktan kac gun sonra gelecek eger 28gunde adet olrsan ovulsyn gunun 14.gun degıl demekkı buarada pazar ovulsyn oldysa yumrta 24 saat yasıo parztsı gunku ılıskı isabetlı olmus spermler vuctta 3 gun kadar calı kalabılıo ovulsyn oncesı ılısklerınde sansı oluyor yanı ılla o gunle sınırlandramayız hamılelık sansını

kızlar bugün benim bat günüm.Ama hala regli olmadım..2 gün önce gebelik testinde negatif çıkmıştı o yüzden hamile olma ihtimalimi hiç düşünmüyorum.Birde aynı gün doktordaydım ultrasonda baktı gebelik için değil tabi ameliyat olduğum için rutin kontroldü.Ultrasonda bişey olsa görürdü diye düşünüyorum o yüzden gebeliğe ihtimal vermek istemiyorum.Fakat az önce bu konu dikkatimi çekti gittim ovulasyon testi yaptım ve ikinci çizgi koyuya yakın çıktı.Yalnız doktor tarlusal vermişti dün bir tane ondan aldım sonra adet söktürücü olduğunu görünce bidaha içmedim benim adetim düzenli olur çünkü.Şimdi benim durumum nedir kızlar ya acaba ilaçtan mı böyleoldu yoksa bu testler bana oyun mu oynuyor???? he birde adet olacakmışım gibi bir ağrı var şuan :KK43:( benim durumumu yorumlayabilecek varsa helal dicemm :)))))) :KK9:

demekki tam 14. gün yumurtlamadın cnm bnde öle sanıyodum normalde28-29 günde bir olurum çok nadir yıldı 1-2 kere bikaç gün daha geciktiği olur düzenlidir genelde. amaovulasyon 17. gündü belki seninde öle geç yumurtlama gibi bişi olmş olabilir adetine 1-2 gün kala tekrarla pozitif çıkarsa gebelik testi yap 2. pembe az da olsa görünüo olacak

kızlar kesinlikle ovulasyon testinden anlayabilirsiniz gebeliğinizi..Benim adet günümden beri koyuya yakın çift çizgi çıkıyordu..bugün 3 gün oldu adetim gecikeli ve az önce gebelik testi yaptım vee çift çizgi çok mutluyum..İnşallah kandada çıkar..

X