- 26 Aralık 2014
- 1.917
- 1.130
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün gecikmişsiniz nasıl bir doktor kan testi yaptırmaz anlamadım.Hayir gerek yok kana dedi dr
Koyu çıkardı. Zaten 11 gün geçmiş gebelik testi yapsanız sonuç kesin olur.arkadaşlar bişi sorucam beni aydınlatırsanız sevinirim.şimdi elimde ovülasyon testi var ve reglimi 11 gün kadar geçti.3 gün geçmişken erken hamilelik testi aldım negatif çıktı.ovülasyon testi yapınca çok hafif pembe çizgi oluyor.hamile olsam koyu çıkardı dimi ???
TEŞEKKÜRLERKoyu çıkardı. Zaten 11 gün geçmiş gebelik testi yapsanız sonuç kesin olur.
Bir gebelik.testi daha yaptim ve yine pozitif bu defa daha net bir ikinci cizgi olistiİlk yaptığın gebelik testi bozuk olabilir canım bir kaç gün sonra tekrarla.
Hayirli olsun saglikla kucağiniza alin inşallah.Bir gebelik.testi daha yaptim ve yine pozitif bu defa daha net bir ikinci cizgi olisti
Aminnn insallah hala inanamasamda...Hayirli olsun saglikla kucağiniza alin inşallah.
canım ne durumdasın adet oldun mu? soğan kürü yapmaya karar verdim ben bu ayHayirli olsun saglikla kucağiniza alin inşallah.
hayırlı uğurşu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah canımBir gebelik.testi daha yaptim ve yine pozitif bu defa daha net bir ikinci cizgi olisti
canım ne durumdasın adet oldun mu? soğan kürü yapmaya karar verdim ben bu ay
hayırdır inşallah testin varsa bir dene canım belki geç gelen bir misafirin vardırOlmadim daha canim ne oluyor bu ay anlamadim ki? Bende yapicam soğan kürü.
Bi adet olsam soğan kürü yapicam hormon tahlili yaptiricam rahim filmi çektiricem ama yok olmadi
Bugün yaptim canim misafir falan yok.hayırdır inşallah testin varsa bir dene canım belki geç gelen bir misafirin vardır
olmaz diye bir şey yok bizim ov. testleri o kadar gün koyu olduysa her şey olabilirBugün yaptim canim misafir falan yok.
Zamaninda adet olsaydim yumurtlama günüm gelmişti nerdeyse 13 gün oldu.
Bakalim 16. gün ovülasyon testi yapacağim pozitif çikacak mi?
Belki adet olmadan hamile kalirim
Akasyacım sen bir kere progesteron testi yaptırsana cnm.Eğer yüksek çıkarsa yumurtlamışsın demektir.Yumurtlamadıysan eğer adet gelmesi uzun sürebiliyor cnm.Benim geçen sene yumurtlamadığım ay 52.gün gelmişti adetim.Ateşini ölçüyormusun peki sabahlarıBugün yaptim canim misafir falan yok.
Zamaninda adet olsaydim yumurtlama günüm gelmişti nerdeyse 13 gün oldu.
Bakalim 16. gün ovülasyon testi yapacağim pozitif çikacak mi?
Belki adet olmadan hamile kalirim
Ateşimi ölçmüyorüm canim bu ay onuda yapmayi düşünüyordum.Akasyacım sen bir kere progesteron testi yaptırsana cnm.Eğer yüksek çıkarsa yumurtlamışsın demektir.Yumurtlamadıysan eğer adet gelmesi uzun sürebiliyor cnm.Benim geçen sene yumurtlamadığım ay 52.gün gelmişti adetim.Ateşini ölçüyormusun peki sabahları
ben ateş ölçerle yatıyorum resmen o da insanı strese sokuyor çıktımı indimi niye çıkmadı derken.. ama çatlamayı takip etmek konusunda iyi bir yöntem canımAteşimi ölçmüyorüm canim bu ay onuda yapmayi düşünüyordum.
Progesteron kanda mi bakiliyor?
Ben de bu ay yumurtlamadiğimi düşünüyorum.
Sen ne yaptin kan testi yaptirdin mi?