- 26 Ekim 2014
- 369
- 128
- 36
Benim başıma geldi böyle bir şey hamile olduğumu düşünmüştüm ama değilmişim. Gebelik testi yapın inşallah siz hamilesinizdir.
hımm tesekkur ederım ıns hamıle olurum rabbım hepımıze nasıp etsın sagolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim başıma geldi böyle bir şey hamile olduğumu düşünmüştüm ama değilmişim. Gebelik testi yapın inşallah siz hamilesinizdir.
ohh içimi ferahlattın canım korktum yine büyümeyecek diyeHayır cnm gayet normal 9.günde 11 se 14.günde yaklaşık 21 olacak günde 2 mm hesaplaman gerekir sen takipte kal :):)
Yok cnm korkma sadece takip et ovüntestiyle benimki 2ay önce erken çatladı aşılama yapıcaktım olmadı sende klomen kullanıyosan süreyi kaçırmamak için ovü testiyle takip et :)ohh içimi ferahlattın canım korktum yine büyümeyecek diye
Gunaydin canim hayit tohumunu sen söylemiştin dimi onu ne zaman yapmak gerekiyor acaba[/QUOTE][/QUOTE="Dnzdnz82, post: 38588053, member: 644931"]Yok cnm korkma sadece takip et ovüntestiyle benimki 2ay önce erken çatladı aşılama yapıcaktım olmadı sende klomen kullanıyosan süreyi kaçırmamak için ovü testiyle takip et :)
Hamile olabilirsiniz biz ne desek yalan olur çünkü benim ovü testlerim reglime 2 gün kala kopkoyu çıkmıştı ama hamile değildim. Gebelik testi yapsanız ya da kan testi kesin sonuç.Kızlar cevap verin nolur 1 sene oldu etrafında herkes hamile doğurdu eşim 35 yaşında benden çok daha fazla üzülüyor. Preseed jel kullandık bu ay ondanmi Ovi pozitif çıktı acaba?
Narin sonunda beklenen gün geldi :)Test yap bakalim canim 3 gun varsa silik cikar belko
Gozun aydin canim en azindan yeni bir donem basladi artik gelsin sogan kurleri gelsin hormon tahlilleri :)Narin sonunda beklenen gün geldi :)
Dün ateşimi ölçmeye başlamıştım bugün 0,2 derece düştü ve şuan ağrılarım başladı.
Ateş ölçme iyi bir yöntemmiş.
3. gün tatile denk gelecek nasıl yaptıracağım hormon tahlilini bilmiyorum.Gozun aydin canim en azindan yeni bir donem basladi artik gelsin sogan kurleri gelsin hormon tahlilleri :)
4. Gun olmazmiki benimde yilbasi tatili bozdu planlari3. gün tatile denk gelecek nasıl yaptıracağım hormon tahlilini bilmiyorum.
Canım bir gebelik testi yapsana pozitif çıkabilir.Kızlar 3 gün sonra adet olcam. Bu ovulasyon testi 5 gün önce silikti ama demin yaptım hemen koyulasti sizce 2 keremi yumurtladim bu ay? Size oldumu
Akasyacım eğer düzgün birşekilde uygularsan ateş ölçme yöntemi çok faydalı.Narin sonunda beklenen gün geldi :)
Dün ateşimi ölçmeye başlamıştım bugün 0,2 derece düştü ve şuan ağrılarım başladı.
Ateş ölçme iyi bir yöntemmiş.
Uygulayacağım canımAkasyacım eğer düzgün birşekilde uygularsan ateş ölçme yöntemi çok faydalı.
çıkmadı canım.. kan testi verdim 4.2 çıktı negatif dedi asistan ovü kiti hala pozitif gösteriyo amaCanım bir gebelik testi yapsana pozitif çıkabilir.
Bence artar daha canm gec dollenme olabilir sonra tekrar yaptirçıkmadı canım.. kan testi verdim 4.2 çıktı negatif dedi asistan ovü kiti hala pozitif gösteriyo ama