- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
Senin reglin ilk defa mı gecikti?ben de aynıı şimdide adetin bitmesini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin reglin ilk defa mı gecikti?ben de aynıı şimdide adetin bitmesini bekliyorum
Ben hala o ovülasyon testlerini düşünüyorum neden pozitif çıkmıştı diye?ben de aynıı şimdide adetin bitmesini bekliyorum
evet canım çok düzenli değildi ama genelde erken olurdu ara kanama olurdu bir önceki ay da erken oldu azar azar 9 gün sürdü bitmek bilmiyordu doktor maceramda öyle başladı 5 ay oldu d. kontrol hapını bırakalı hala onun etkilerimi devam ediyor anlamadım ki bir de o pozitif ov. testleri var ben geç yumurtladığımız için olduğunu düşünüyorumSenin reglin ilk defa mı gecikti?
Bende öyle düşünüyorum. Ben regl bittikten sonra başlıcam ovü testine hergün yapacağım.evet canım çok düzenli değildi ama genelde erken olurdu ara kanama olurdu bir önceki ay da erken oldu azar azar 9 gün sürdü bitmek bilmiyordu doktor maceramda öyle başladı 5 ay oldu d. kontrol hapını bırakalı hala onun etkilerimi devam ediyor anlamadım ki bir de o pozitif ov. testleri var ben geç yumurtladığımız için olduğunu düşünüyorum
olmaz bence okumuştum bir yerlerde tarlusol verip adetin 3. günü hormon testi yapalım demişler ama yinede bir sormak gerek sen özele mi gidiyorsun canım ?Bende öyle düşünüyorum. Ben regl bittikten sonra başlıcam ovü testine hergün yapacağım.
Bir de adetin 3. günü hormon tahlili yaptırmak istiyorum tarlusolun bi etkisi olur mu ki?
Evet canım özele gidiyorum ama hormon tahlilini devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.olmaz bence okumuştum bir yerlerde tarlusol verip adetin 3. günü hormon testi yapalım demişler ama yinede bir sormak gerek sen özele mi gidiyorsun canım ?
Bu erken gebelik testleri kac gun onceden yapilabilioBat yarın şimdiden sancım başladı kızlar bu ayda yalnız değilsiniz :)
bende onu soracaktım mesela fsh lh e2 faln bakıyorlar ya hepsine ayrı ayrımı ödüyoruz b hcg 25 tl ydi acaba onlar ne kadardır? birde devlet hastanesinde önce muayene olmak gerekir mi?Evet canım özele gidiyorum ama hormon tahlilini devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.
7 gün öncesine kadar diyorlar ama ben denemedim hiçBu erken gebelik testleri kac gun onceden yapilabilio
Her kan tetsi için 32 TL ödüyorum ben.bende onu soracaktım mesela fsh lh e2 faln bakıyorlar ya hepsine ayrı ayrımı ödüyoruz b hcg 25 tl ydi acaba onlar ne kadardır? birde devlet hastanesinde önce muayene olmak gerekir mi?
Cok tesekkurler canim bir dahaki ay bende baktirayim bakalim ne alemdelerHer kan tetsi için 32 TL ödüyorum ben.
1 tüp kan verdim tsh, fsh, lh, e2, prolaktin hepsi çıktı.
Eşimin kan testi + sperm testi+doppler çekimi 150 tl ödedik.
Muayene ücretimiz de 80 tl tuttu.
Özel hastane her şey için para alıyor maalesef.
Devlet hastanesi önce muayene istiyor canım. Zaten derdini anlatınca doktor fazla tutmuyor hemen istiyor kan testini.
Akasya testlerin pozitif olduğu tarihi hatırlıyormusun cnm.Ben hala o ovülasyon testlerini düşünüyorum neden pozitif çıkmıştı diye?
17. gün yumurtlamıştım. Ovülasyon testlerim 28-29-30. günlerde yine pozitif verdi canım.Akasya testlerin pozitif olduğu tarihi hatırlıyormusun cnm.
Canim benim adetime 9 gun var o testi ne zaman yapmaliyim erken gebelik testini yanikızlar resimi koyabilirsem eklicem kesinlikle ovu testi pozitif oluyor hamileyken ilk ovu testi yaptım sonra gebelik iki çizgide koy koyudu şok oldum resmen adete 4 kala yaptım kesinlikle öğrenebilir ovulasyon testti ile...
İlk yaptığın gebelik testi bozuk olabilir canım bir kaç gün sonra tekrarla.Eki Görüntüle 1351477 Eki Görüntüle 1351477 Selam 3 gun geciktim...ovulasyonlar kipkormizi gebelik silik cizgi sonra bir gebelik daha yaptim o negatif pufff ya hamilemiyim degilmiyim
Drum da aa iyi hadi bakalim gel cuma tekrar bakalim dedi...ama gebelik olmaz ise yok demezmiydiİlk yaptığın gebelik testi bozuk olabilir canım bir kaç gün sonra tekrarla.
Kan testi yaptırdın mı?Drum da aa iyi hadi bakalim gel cuma tekrar bakalim dedi...ama gebelik olmaz ise yok demezmiydi