Sen hiç yaptın mı canımDuydum canım.Aslında o adaçayı yağı ama halk arasın da elma yağı diye bilinir.Onu Azıcık günlük pedine koyuyorsun.20 Dk sonra ağzında o kokuyu hissediyorsun.Yani o kadar etkili.Bu üşütme varsa rahimde iyi gelir.
Ben geçen sene yapmıştım bir kereliğine afedersin yeşil akıntı olmuştu sanırım üşütmeden oldu.Ama o zaman korunuyorduk.Sen hiç yaptın mı canım
bu ay ben deniyim bakalım belki vesile olurBen geçen sene yapmıştım bir kereliğine afedersin yeşil akıntı olmuştu sanırım üşütmeden oldu.Ama o zaman korunuyorduk.
17. günde pozitif görünüyor canım hadi hayırlısı olsun inşallahmerhaba arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misinizbunlar ovulasyon testlerim hangi gün yumurtlamış olabilirim çunku bir gün arayla koyu çıktı anlamadım en koyu günler sırasıyla ayın 20 ve 22 si tek olan da bugun yaptığım bana da bi el atın gözünüzü sevim
bu ay ben deniyim bakalım belki vesile olur[/QUO[/QUO
Dene canım.Bir değişiklik yaparsa bizede yaz cnm ne bileyim akıntı gibi
Bir kaç gün daha bekle cnm ama yapınca sonucunu bizede bildiraşılamam 9.ünü ne zaman ovulasyon testi yapmAMI önerirsiniz arkadaşlar
17.gün pozitif .Inşallah değerlendirmişsinizdirmerhaba arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misinizbunlar ovulasyon testlerim hangi gün yumurtlamış olabilirim çunku bir gün arayla koyu çıktı anlamadım en koyu günler sırasıyla ayın 20 ve 22 si tek olan da bugun yaptığım bana da bi el atın gözünüzü sevim
umarım çünkü diğerini çok iyi değerlendiremedim ilki çok koyu olduğu için peki neden silinip tekrar koyu olmuş olabilir diğerleri hep 5 dk sonra koyulaşıyordu ama bu iki gün anında koyulaşınca anlamadım17. günde pozitif görünüyor canım hadi hayırlısı olsun inşallah
değerlendirdim 19 zuda değerlendirdim ama her gün olunca 4 gün üst üste sanırım ne kalite kaldı ne bişi ama bel kasık ağrım 16 başladı hala geçmedi kasık biraz azalsada bel hala aynı bu da normal mi sizce başka da belirtim yok bir de ovu testlerim koyulaşıyor bir de biliyormusunuz duydunuz mu bilmiyorum ama idrara çamaşır suyu dökülen test var o da bira gibi köpürüyo:)17.gün pozitif .Inşallah değerlendirmişsinizdir
Canım sanırım ovulasyondan sonraki 5. Gündesin(yanılıyorsam söyle) benim bu dönemde belirtilerim başlamıştı.Ama daha kanda sıfırdı.Göğüslerim çok ağrıyordu kasıklarım ağrısı devam ediyordu.Bir hafta sonra test yap gülüm sonucu bizede bildirdeğerlendirdim 19 zuda değerlendirdim ama her gün olunca 4 gün üst üste sanırım ne kalite kaldı ne bişi ama bel kasık ağrım 16 başladı hala geçmedi kasık biraz azalsada bel hala aynı bu da normal mi sizce başka da belirtim yok bir de ovu testlerim koyulaşıyor bir de biliyormusunuz duydunuz mu bilmiyorum ama idrara çamaşır suyu dökülen test var o da bira gibi köpürüyo:)
Canım sanırım ovulasyondan sonraki 5. Gündesin(yanılıyorsam söyle) benim bu dönemde belirtilerim başlamıştı.Ama daha kanda sıfırdı.Göğüslerim çok ağrıyordu kasıklarım ağrısı devam ediyordu.Bir hafta sonra test yap gülüm sonucu bizede bildir
Evet canım bata 4 gün varken idrardan öğrendim.Işin ilginç tarafı yumurtlamadan sonraki beşinci gün dr kontr. vardı kanda bakıldı 0,1 den bile düşük çıktı.Ondan sonraki 4.gün pozitifleşmeye başladı testler.canım ıyı aksamlar,
ben ovulasyondan sonra 6. gunumdeyım soyledıgın belırtıler bende de var bu belırtılerın sonucunda hamıle mı oldugunu ogrenmıstın ?
Evet canım bata 4 gün varken idrardan öğrendim.Işin ilginç tarafı yumurtlamadan sonraki beşinci gün dr kontr. vardı kanda bakıldı 0,1 den bile düşük çıktı.Ondan sonraki 4.gün pozitifleşmeye başladı testler.
tabii ki bildiricem ama bende göğüs ağrısı yok ilk hamileliğimde olmuştu bunda kasık ağrısı aşırı şişkinlik ve gazım var çok fena bir de afedersiniz ama idrarım çok köpürüyo anlamadımCanım sanırım ovulasyondan sonraki 5. Gündesin(yanılıyorsam söyle) benim bu dönemde belirtilerim başlamıştı.Ama daha kanda sıfırdı.Göğüslerim çok ağrıyordu kasıklarım ağrısı devam ediyordu.Bir hafta sonra test yap gülüm sonucu bizede bildir
akasya ne yaptın canım adet oldun mu?Test dün yaptım negatif
Kırmızılarda yok.
58 gün sonra hamile olduğunu öğrenen olmuş umutlar tükenmedi :)
Olmadım daha canım tarlusol bu gün bitti bekliyorum bakalım.akasya ne yaptın canım adet oldun mu?
ben de aynıı şimdide adetin bitmesini bekliyorumOlmadım daha canım tarlusol bu gün bitti bekliyorum bakalım.
Sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?