Gebelik testi ile netleştir.Slm arkadaslar araniza yeni katildim burda okuduklarimdan sonra ovu testi yaptim adetiminde 1.gunu ama adet olmadim test sonucuda soyle sizce hamis miyimEki Görüntüle 1347594
Aktardan mı aldın canım?Narin ve akasya adet döngüleriniz uzun sanırım hayıt otunu denediniz mi ben iki ay üstüste düzensiz oldum ilk defa içmeye başladığım ay normale döndü doğal ostrojen olduğu için zararıda yok denemediyseniz deneyin..
Test yapsana canim cift cizgi cikacak gibi duruyor insallah :) yapinca bizede yaz[/QUOTE][QUOTE="ezll, post: 38474672, member: 61267]Slm arkadaslar araniza yeni katildim burda okuduklarimdan sonra ovu testi yaptim adetiminde 1.gunu ama adet olmadim test sonucuda soyle sizce hamis miyimEki Görüntüle 1347594
Onu duymuştum canım benim ilk kez oldu normalde hep erken olurum galiba yumurta takibinde stres yaptim o da gec catladidnzdnz82, post: 38474582, member: 644931"]Narin ve akasya adet döngüleriniz uzun sanırım hayıt otunu denediniz mi ben iki ay üstüste düzensiz oldum ilk defa içmeye başladığım ay normale döndü doğal ostrojen olduğu için zararıda yok denemediyseniz deneyin..
Daha adetimin 1.gunu oldugu icin test yapmak istemedim cıkmaz diye narin yarinda kontrolum var kan testi mi yapsam o zamndaha iyi sonuc alirim insallah[/QUOTE]Test yapsana canim cift cizgi cikacak gibi duruyor insallah :) yapinca bizede yaz
Gecmis olsun canim ne kadar kaldi ilacin bitmesine banada klomen pek yaramadi kasik agrisi var sag tarafta ayak parmaklarima kadar vuruyor insallah ise yararKızlar 2 gündür acayip midem yanıyor bu tarlusol bana iyi gelmedi
Teşekkür ederim canımAllahımm şu çizgiyi biz de görelim nolurrrrartık kesinleşti gibi bir şey canım hayırlı uğurlu olsun bebişin
Canım gebelik testide yapsana çizgiler gebelik için olumluSlm arkadaslar araniza yeni katildim burda okuduklarimdan sonra ovu testi yaptim adetiminde 1.gunu ama adet olmadim test sonucuda soyle sizce hamis miyimEki Görüntüle 1347594
Evet aktardan aldım ama tohumunu değil kurutulmuş otu ve kesinlikle işe yarıyor zaten bitkinin tarihini okuyunca mantıklı geliyor..dk ceken dengeyi sağlıyor eksik fazla değil bence kullanılabilir sentetik bişey içmiyorsan düzenleyici yada yumurta büyütücü fibi bişeyler..Aktardan mı aldın canım?
3 gün kaldi canim. Sana da geçmiş olsun bu ay ne bitmez çilemiz varmişGecmis olsun canim ne kadar kaldi ilacin bitmesine banada klomen pek yaramadi kasik agrisi var sag tarafta ayak parmaklarima kadar vuruyor insallah ise yarar
yaa sorma canım söz verdim kendime ocakta hiç kendimi dinlemicem nerem ağrıyor diye3 gün kaldi canim. Sana da geçmiş olsun bu ay ne bitmez çilemiz varmiş
haberler sende canım ne zaman yaptıracaksın kan testini çatlattın biziKızlar nasılsınız.Yeni haberler var mı?
Adet günüm ayın 26 sı o zaman yaptırıcamhaberler sende canım ne zaman yaptıracaksın kan testini çatlattın bizi
Duydum canım.Aslında o adaçayı yağı ama halk arasın da elma yağı diye bilinir.Onu Azıcık günlük pedine koyuyorsun.20 Dk sonra ağzında o kokuyu hissediyorsun.Yani o kadar etkili.Bu üşütme varsa rahimde iyi gelir.Kizlaar aci elma yagi yada adacayi yagini duyan var mii aranizda iltihap gideriyomus tikanikliklari aciyomus galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?