Senin belirtin varmı hiç
Keşke aramızda bu işlerden anlayan var mı ki :)Diger topiclerde herkesin bat ini liste halinde yaziyorlar ya oyle yapabilsek keske daha heyecanlı oluyor
Canım benim iki oğlum var ben kızım olur diye üçüncüye niyetlendim.Önceki hamilelik belirtilerimden tek hatırladığım adet olacak gibi ara ara gelip geçen ağrı ve akıntımdıbenim 10 gündür falan süren gögüslerimde ağrım var ama o oluyor bikaç aydır..neden bilmiyoryum..bel ağrım ve kasık ağrım oluyo ara ara...adet belirtisi gibi ama bilemedim
Leke gibi canimNarin senin kırmızılar baya baya adet mi.Yani söküldün mü yoksa lekelenme mi
İnşallah yükselir canım ya umudumuzu kaybetmemeliyiBenim yumurtlama 22 aralık gece saat 10 du canım.Ağrısından anlıyorum ovulasyon testide pozitifti canım.O gece ilişki oldu. Ama kasık ağrılarım o günden beri devam etti.Ayağa kalkınca batmalar da öyle.Ilk defa bu ay göğüslerim 12 gün önce ağrımaya başladı.Ama 4 gün önce dr kontrolüm vardı bhcg alalım dedi 0,1 çıktı.Ama bir ümit yükselir diye bekliyorum çünkü test zamanı adete 8 gün vardı.
Bilmiyorumko varsa cok iyi olur aslindaKeşke aramızda bu işlerden anlayan var mı ki :)
ayy ne güzel allah bağışlasın.benim bebeğim yok henüz çok istiyoruz 8 aydıruğraşıyoruz.bakalım artık.cuma ya kadar beklemeye çalışacağım tabi o zamana kadar edet olmazsamCanım benim iki oğlum var ben kızım olur diye üçüncüye niyetlendim.Önceki hamilelik belirtilerimden tek hatırladığım adet olacak gibi ara ara gelip geçen ağrı ve akıntımdı
Evet canımarkadaşlar, aranızda yeniyim. bazı tabirleri bilmiyorum. bat ne oluyor, adet olacağımız gün mü?
Bat: Beklenen adet tarihiarkadaşlar, aranızda yeniyim. bazı tabirleri bilmiyorum. bat ne oluyor, adet olacağımız gün mü?
Ayy inşallah yerleşme kanaması olsunLeke gibi canim
öyle olsun inşallah canımAyy inşallah yerleşme kanaması olsun
ama benim önceki hamileliğimde 3 ay boyunca bildiğin adet oldum korunduğumuz içinde hiç başka şüphem yoktu çok geç fark ettim yani ama sonu kötü bittiAyy inşallah yerleşme kanaması olsun
Uyutulunca ağrıyı hissetmiyosun diye okumuştum burdaKızlar rahim filmi çektiren var mı? Ağrılı olduğunu söylüyorlar.
Gerçi doktor uyutarak yapacağını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?