Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Arkadaslar bat 9 gun gectı ıdrar teslerımde ıkıncı cızgı yok gıbı sılık ovulasyon testı yaptım yorumlarmısınız lutfen tesekkurler

Eklentiler

• image.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 206
Arkadaslar bat 9 gun gectı ıdrar teslerımde ıkıncı cızgı yok gıbı sılık ovulasyon testı yaptım yorumlarmısınız lutfen tesekkurler
Bu ay geç yumurtlama olmuş ve yumurtan çatlamış Can'ım.Adetine biraz daha var gibi agrı galan var mı

Merhaba arkadaşlar, ben bu ay ovulasyon testi kullandım 15 ve 16 sında koyu çıktı ve sanırım 16sı ovulasyon günümdü, 17 sinde testim tek çizgiye döndü. Bata 6-7 günüm var, bugün tekrar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı, normal midir bu?

Arkadaslar ben adete yakın 4 gun suren kanama yaşadım 1 damla kadar yerlesme kanamasi zannettim değilse kötü bişey mu diye hemen doktora gittim ve yaklaşık 2 aya yaklaştı adetim olmadım doktor bana tarlusal verdi beta hcg 0.100 yani negatif ti adet s okulun gel dedi 5 gün kullandım ama söyle bişey oldu tarlusal in 4 günü ovulasyontesti yaptım ve kop koyu çıktı 2 gun sonra dün silik ti 2. Çizgi yok gibiydi bugunde bi bakayım niye negatif çıkarsa calismayayim dedim ama biraz önce ki teste t ve c aynı koyuluktaydi sizce ben bidaha mi yumurtluyorum

Normal Can'ım .Aynı testten yapmanı tavsiye ederim.Üsttekilerden yani.

Keseyi gördüm bugün şükürler olsun arkadaşlar,kalp atışlarını duymak da nasip olsun hepimize inşallah.

İnşallah Can'ım.İsteyen herkese saglıklı hayırlı evlat sorunsuz gebelikler nasip etsin Rabbim şu cuma günü hürmetine
Amın canım benım gebelık testım de cok sılık cızgı varmı ben mı yanlıs goruyorum bakarmısınız arkadaslar

Eklentiler

• 2AAF8DAB-33F7-48CF-8ECF-24B29423E087.jpeg
    19,1 KB · Görüntüleme: 163
  • 5B1C405E-AA6D-4384-9E4B-B07E441BEDE7.jpeg
    18,5 KB · Görüntüleme: 164
Amın canım benım gebelık testım de cok sılık cızgı varmı ben mı yanlıs goruyorum bakarmısınız arkadaslar
Can'ım sen ordan görürsün 2. Çizgi üstünde pembelik var mı Azcık.Adetine varmış 3 gün sonra yapsan net görürsün şuan sınırlarda çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…