- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 33
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisinde transferden sonra 8. Günüm idrar testi erken diye ovulasyon testi yaptım buna göre siZce varmı
Ovulasyonu bilmiyom ama hcg testim de bu cikti 3 gun var bata yarin sabah tekrar yapicamBenim ovulasyon testim çok silikti 4 gün kala 1 gün sonra koyulaştı aniden.bence bekle gününe daha var
İnşallah canım bakalım bir iki güne yapacağımHamilesin canım. ikinci çizgin ilkine göre koyu bayağı. muhtemelen gebelik testinde pozitif çıkar yap isterseen.
Ovulasyonu bilmiyom ama hcg testim de bu cikti 3 gun var bata yarin sabah tekrar yapicam
2.çizgi vaaaaaarOvulasyonu bilmiyom ama hcg testim de bu cikti 3 gun var bata yarin sabah tekrar yapicam
bunda gebelik var
2.çizgi vaaaaaarhassas bi testte hemen gorünür .Hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah bende ilkini kaybettigim icin suan cok korkuyorum ama bol bol dinlen ayaklarini yukari kaldirip uzanTesekkur ederim insallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnsallah bu sefer saglikla kucagima almak nasip olsun.
Rabbim bize saglikli gebelikler nasip etsin cnmInsallah bende ilkini kaybettigim icin suan cok korkuyorum ama bol bol dinlen ayaklarini yukari kaldirip uzan
Bu ay geç yumurtlama olmuş ve yumurtan çatlamış Can'ım.Adetine biraz daha var gibi agrı galan var mıArkadaslar bat 9 gun gectı ıdrar teslerımde ıkıncı cızgı yok gıbı sılık ovulasyon testı yaptım yorumlarmısınız lutfen tesekkurler
Canım adetım 9 gun gecıktı 20 ekımde kımyasal gebelık gecırdım ustune hıc adet olmadım bılmıyorum ne olacak beklıyorumBu ay geç yumurtlama olmuş ve yumurtan çatlamış Can'ım.Adetine biraz daha var gibi agrı galan var mı
Biraz uzayabiliyor sonraki adet.Ben de geçirdim onu günler şaştı biraz sonraCanım adetım 9 gun gecıktı 20 ekımde kımyasal gebelık gecırdım ustune hıc adet olmadım bılmıyorum ne olacak beklıyorum
Normal Can'ım .Aynı testten yapmanı tavsiye ederim.Üsttekilerden yani.Eki Görüntüle 2071414 Merhaba arkadaşlar, ben bu ay ovulasyon testi kullandım 15 ve 16 sında koyu çıktı ve sanırım 16sı ovulasyon günümdü, 17 sinde testim tek çizgiye döndü. Bata 6-7 günüm var, bugün tekrar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı, normal midir bu?
İnşallah Can'ım.İsteyen herkese saglıklı hayırlı evlat sorunsuz gebelikler nasip etsin Rabbim şu cuma günü hürmetineD
canım allah tamamına erdırsın hayırlısıyla cok sevındım darısı bıze ıns.
Amın canım benım gebelık testım de cok sılık cızgı varmı ben mı yanlıs goruyorum bakarmısınız arkadaslarİnşallah Can'ım.İsteyen herkese saglıklı hayırlı evlat sorunsuz gebelikler nasip etsin Rabbim şu cuma günü hürmetine
Can'ım sen ordan görürsün 2. Çizgi üstünde pembelik var mı Azcık.Adetine varmış 3 gün sonra yapsan net görürsün şuan sınırlarda çünküAmın canım benım gebelık testım de cok sılık cızgı varmı ben mı yanlıs goruyorum bakarmısınız arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?