İlkiyle baya fark oluyor onu bırak adetten 1 gün önce silikken Adetten 2 gün sonra kopkoyu çıktı benim.Hiç umudum yoktu da.Belli olmaz bu işler.Tekrarla gün için de TabikiBu şekilde ıktı ilk idrar. Ben yıne beklıyıp bırde oyle yapıcam
İşişte ben daha önce yaptığım için hiç böyle çıkmamıştı. Yine de belli olmaz ki bakarsın çift yumurtluyorumdur. Gerçi kasıklarımda batma var grip oldum. Göğüslerim şiş.İlkiyle baya fark oluyor onu bırak adetten 1 gün önce silikken Adetten 2 gün sonra kopkoyu çıktı benim.Hiç umudum yoktu da.Belli olmaz bu işler.Tekrarla gün için de Tabiki
Yok Can'ım çift yumurtlama diye birşey.Bir kere yumurtlanılır.2. Ye koyu çıkarsa hamilelik demektir.Ben 3 yıl kullandım bu testi 3 kez hamile oldum hepsinde tekrar koyulaştıgında hamileydim diğer türlü koyulaştı ama yumurtlama günü gibi koyulaşmadı.Belli olmaz yani sen yap yineİşişte ben daha önce yaptığım için hiç böyle çıkmamıştı. Yine de belli olmaz ki bakarsın çift yumurtluyorumdur. Gerçi kasıklarımda batma var grip oldum. Göğüslerim şiş.
Ay gercekten mii çok umutlandım şuan. İnşallahYok Can'ım çift yumurtlama diye birşey.Bir kere yumurtlanılır.2. Ye koyu çıkarsa hamilelik demektir.Ben 3 yıl kullandım bu testi 3 kez hamile oldum hepsinde tekrar koyulaştıgında hamileydim diğer türlü koyulaştı ama yumurtlama günü gibi koyulaşmadı.Belli olmaz yani sen yap yine
Bu testi ilk defa görüyorum nedir acabaAy gercekten mii çok umutlandım şuan. İnşallah
Bırbucuk saat tutabıldım ve sonuc bu. Bata 4 kala sansım yuksek mı sence
Innovata mafkası cnmBu testi ilk defa görüyorum nedir acaba
Tşk ederim canımInnovata mafkası cnm
Benim adet günü koyulaştı bence 2 3 gün sonra bak artık o Zaman belli olur.Şimdi idrara yeni geçer zaten.4 gün varmış hem daha.Ay gercekten mii çok umutlandım şuan. İnşallah
Bırbucuk saat tutabıldım ve sonuc bu. Bata 4 kala sansım yuksek mı sence
Rıca ederımTşk ederim canım
Zaten ıkkı gune hcg de cıkar varsaBenim adet günü koyulaştı bence 2 3 gün sonra bak artık o Zaman belli olur.Şimdi idrara yeni geçer zaten.4 gün varmış hem daha.
Evt bence adet günü bakmak daha mantıklı.Ben kötü tecrübeden dolayı adet günü bile bakmadım.Adeti 3 gün geçti öyle baktım.7 gün geçti şimdi doktora da gitmedim.Kafadan atmak lazımZaten ıkkı gune hcg de cıkar varsa
Aynı şekilde adet günü yaptım gebelik testni negatif çıktı daha da yapmadım normalde 20 sinde olmam gerekiyordu hala olmadımEvt bence adet günü bakmak daha mantıklı.Ben kötü tecrübeden dolayı adet günü bile bakmadım.Adeti 3 gün geçti öyle baktım.7 gün geçti şimdi doktora da gitmedim.Kafadan atmak lazım
Ovulasyon yaptın mı peki?Ben yumurtlama günümü biliyorum o yüzden adet günüm şo gün diyebiliyorum.Eger testle yumurtlama günü saptamadıysan geç yumurtlama olabilir.Aynı şekilde adet günü yaptım gebelik testni negatif çıktı daha da yapmadım normalde 20 sinde olmam gerekiyordu hala olmadım
Normal de takvimden takip ediyordum yumurtlamayı 3ü ve ya 4ü gibi gösteriyordu sonradan ovulasyon testini yaptım hep silik çıktı 20 sinde gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testi yaptım resimde ki gibi çıktı CanımOvulasyon yaptın mı peki?Ben yumurtlama günümü biliyorum o yüzden adet günüm şo gün diyebiliyorum.Eger testle yumurtlama günü saptamadıysan geç yumurtlama olabilir.
Yani şuan yapsan daha koyu çıkar belki bu baya koyu çünkü.Geç döllenme varsa belli olmaz.Benim adetin 3. Günü çok silik çıktı gebelik testi şuan koyu ama.Normal de takvimden takip ediyordum yumurtlamayı 3ü ve ya 4ü gibi gösteriyordu sonradan ovulasyon testini yaptım hep silik çıktı 20 sinde gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testi yaptım resimde ki gibi çıktı Canım
Bugün tekrar gebelik testi almayı düşünüyorum canm ama gebelik olsaydı adet günümde de çıkardı bazı kişiler adet öncesi öğreniyor ben tam adet günümde yaptım negatif çıktı ovulasyonda koyu çıktı hiç anlayamicam bu işiYani şuan yapsan daha koyu çıkar belki bu baya koyu çünkü.Geç döllenme varsa belli olmaz.Benim adetin 3. Günü çok silik çıktı gebelik testi şuan koyu ama.
Gebelik olsaydı adet günüm de çıkardı diyorsun ama adet olmadığına göre o gün de adet günün olmuyor bu durumda öyle degil mi :) Bekle biraz düşünme birşeyBugün tekrar gebelik testi almayı düşünüyorum canm ama gebelik olsaydı adet günümde de çıkardı bazı kişiler adet öncesi öğreniyor ben tam adet günümde yaptım negatif çıktı ovulasyonda koyu çıktı hiç anlayamicam bu işi
Gebelik olsaydı adet günüm de çıkardı diyorsun ama adet olmadığına göre o gün de adet günün olmuyor bu durumda öyle degil mi :) Bekle biraz düşünme birşey
naptın kan işini canım?Evt bence adet günü bakmak daha mantıklı.Ben kötü tecrübeden dolayı adet günü bile bakmadım.Adeti 3 gün geçti öyle baktım.7 gün geçti şimdi doktora da gitmedim.Kafadan atmak lazım
Gerçekten nerdeyse aynı koyulukta benim altı gün önce yaptığım ovilasyon testi gibi bu sonra koyulaştı benim valla ben senden ümitliyimNormal de takvimden takip ediyordum yumurtlamayı 3ü ve ya 4ü gibi gösteriyordu sonradan ovulasyon testini yaptım hep silik çıktı 20 sinde gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testi yaptım resimde ki gibi çıktı Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?