Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Bu şekilde ıktı ilk idrar. Ben yıne beklıyıp bırde oyle yapıcam
İlkiyle baya fark oluyor onu bırak adetten 1 gün önce silikken Adetten 2 gün sonra kopkoyu çıktı benim.Hiç umudum yoktu da.Belli olmaz bu işler.Tekrarla gün için de Tabiki

İlkiyle baya fark oluyor onu bırak adetten 1 gün önce silikken Adetten 2 gün sonra kopkoyu çıktı benim.Hiç umudum yoktu da.Belli olmaz bu işler.Tekrarla gün için de Tabiki
İşişte ben daha önce yaptığım için hiç böyle çıkmamıştı. Yine de belli olmaz ki bakarsın çift yumurtluyorumdur. Gerçi kasıklarımda batma var grip oldum. Göğüslerim şiş.

İşişte ben daha önce yaptığım için hiç böyle çıkmamıştı. Yine de belli olmaz ki bakarsın çift yumurtluyorumdur. Gerçi kasıklarımda batma var grip oldum. Göğüslerim şiş.
Yok Can'ım çift yumurtlama diye birşey.Bir kere yumurtlanılır.2. Ye koyu çıkarsa hamilelik demektir.Ben 3 yıl kullandım bu testi 3 kez hamile oldum hepsinde tekrar koyulaştıgında hamileydim diğer türlü koyulaştı ama yumurtlama günü gibi koyulaşmadı.Belli olmaz yani sen yap yine

Ay gercekten mii çok umutlandım şuan. İnşallah
Bırbucuk saat tutabıldım ve sonuc bu. Bata 4 kala sansım yuksek mı sence

Eklentiler

• image.jpeg
    32,8 KB · Görüntüleme: 137
Ay gercekten mii çok umutlandım şuan. İnşallah
Bırbucuk saat tutabıldım ve sonuc bu. Bata 4 kala sansım yuksek mı sence
Benim adet günü koyulaştı bence 2 3 gün sonra bak artık o Zaman belli olur.Şimdi idrara yeni geçer zaten.4 gün varmış hem daha.

Evt bence adet günü bakmak daha mantıklı.Ben kötü tecrübeden dolayı adet günü bile bakmadım.Adeti 3 gün geçti öyle baktım.7 gün geçti şimdi doktora da gitmedim.Kafadan atmak lazım
Aynı şekilde adet günü yaptım gebelik testni negatif çıktı daha da yapmadım normalde 20 sinde olmam gerekiyordu hala olmadım

Aynı şekilde adet günü yaptım gebelik testni negatif çıktı daha da yapmadım normalde 20 sinde olmam gerekiyordu hala olmadım
Ovulasyon yaptın mı peki?Ben yumurtlama günümü biliyorum o yüzden adet günüm şo gün diyebiliyorum.Eger testle yumurtlama günü saptamadıysan geç yumurtlama olabilir.

Ovulasyon yaptın mı peki?Ben yumurtlama günümü biliyorum o yüzden adet günüm şo gün diyebiliyorum.Eger testle yumurtlama günü saptamadıysan geç yumurtlama olabilir.
Normal de takvimden takip ediyordum yumurtlamayı 3ü ve ya 4ü gibi gösteriyordu sonradan ovulasyon testini yaptım hep silik çıktı 20 sinde gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testi yaptım resimde ki gibi çıktı Canım

Eklentiler

• C709ED4F-D13C-49E9-A775-B527BF073284.jpeg
    19,9 KB · Görüntüleme: 115
Yani şuan yapsan daha koyu çıkar belki bu baya koyu çünkü.Geç döllenme varsa belli olmaz.Benim adetin 3. Günü çok silik çıktı gebelik testi şuan koyu ama.

Yani şuan yapsan daha koyu çıkar belki bu baya koyu çünkü.Geç döllenme varsa belli olmaz.Benim adetin 3. Günü çok silik çıktı gebelik testi şuan koyu ama.
Bugün tekrar gebelik testi almayı düşünüyorum canm ama gebelik olsaydı adet günümde de çıkardı bazı kişiler adet öncesi öğreniyor ben tam adet günümde yaptım negatif çıktı ovulasyonda koyu çıktı hiç anlayamicam bu işi

Gebelik olsaydı adet günüm de çıkardı diyorsun ama adet olmadığına göre o gün de adet günün olmuyor bu durumda öyle degil mi :) Bekle biraz düşünme birşey

Gerçekten nerdeyse aynı koyulukta benim altı gün önce yaptığım ovilasyon testi gibi bu sonra koyulaştı benim valla ben senden ümitliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…