İnşallah canım benimAmin canım inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarız folik asit içiyor musun
1 aydır kullanıyorum bendeİnşallah canım benimEvet ben ilk hamilelikten beri hic birakmadım folik asidi. Kurtaj olcagim zaman bile doktor birakma demisti.3 ay önce başlanması lazım dedi diger hamilelik için devam etmemi söyledi.sen içiyor muydun?
Hoşgeldin öyleyse aramıza :) adete kaç gün varMerhaba hanımlar iyi akşamlar. Uzun bir süredir yazdıklarınızı okuyorum. ilk mesajımı atmak bu topiğe kısmetmiş. Bebek istediğimize karar verdik ve bu ay ilk kez korunmayı bıraktık. İşimi şansa bırakmamak için ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Normalde 30 günde bir adet oluyorum. Bugün 25. günümdeyim ve ovulasyon testimde 2. çizgi silik şekilde belirgin hale geldi. Yazdıklarınızı okuyunca ben de içten içe ümitlendim. Paylaşım yapmak insanı rahatlatıyor :)
Hoşgeldin Canım :) Aynı durumu bende yaşıyorum Canım yumurtlama günümü adet takviminden takip ediyordum telefonumda belirli adet uygulamalrı var onların tahminine göre yumurtlama günlerini değerlendirdim ovulasyon testini sonradan öğrendim akıntım oldu zamanlarda ovulasyon testni yaptım hep silik çıktı dün adet olmam gerekiyordu olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon yaptım aynı resimde ki çıktı ama daha koyu olması gerekiyormuş o yüzden bu ay da gebelik beklemiyorum CanımMerhaba hanımlar iyi akşamlar. Uzun bir süredir yazdıklarınızı okuyorum. ilk mesajımı atmak bu topiğe kısmetmiş. Bebek istediğimize karar verdik ve bu ay ilk kez korunmayı bıraktık. İşimi şansa bırakmamak için ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Normalde 30 günde bir adet oluyorum. Bugün 25. günümdeyim ve ovulasyon testimde 2. çizgi silik şekilde belirgin hale geldi. Yazdıklarınızı okuyunca ben de içten içe ümitlendim. Paylaşım yapmak insanı rahatlatıyor :)
25 yazmışsın zaten pardon benim altı gün varken ovilasyon testi ikiside aynıydı iki gün kala çok daha koyuyduMerhaba hanımlar iyi akşamlar. Uzun bir süredir yazdıklarınızı okuyorum. ilk mesajımı atmak bu topiğe kısmetmiş. Bebek istediğimize karar verdik ve bu ay ilk kez korunmayı bıraktık. İşimi şansa bırakmamak için ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Normalde 30 günde bir adet oluyorum. Bugün 25. günümdeyim ve ovulasyon testimde 2. çizgi silik şekilde belirgin hale geldi. Yazdıklarınızı okuyunca ben de içten içe ümitlendim. Paylaşım yapmak insanı rahatlatıyor :)
Hoşbuldum :) Beklenen adetime 5 gün var. Yani bu haftasonu.Hoşgeldin öyleyse aramıza :) adete kaç gün var
Hoşgeldin Canım :) Aynı durumu bende yaşıyorum Canım yumurtlama günümü adet takviminden takip ediyordum telefonumda belirli adet uygulamalrı var onların tahminine göre yumurtlama günlerini değerlendirdim ovulasyon testini sonradan öğrendim akıntım oldu zamanlarda ovulasyon testni yaptım hep silik çıktı dün adet olmam gerekiyordu olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon yaptım aynı resimde ki çıktı ama daha koyu olması gerekiyormuş o yüzden bu ay da gebelik beklemiyorum Canım
Ben beklenen adet günüm gelmeden gebelik testi yapmamaya niyetliyim :) Üzülmek istemiyorum ama ovulasyon testinin durumu beni iyice meraklandırdı. Her şeyin hayırlısı tabi.25 yazmışsın zaten pardon benim altı gün varken ovilasyon testi ikiside aynıydı iki gün kala çok daha koyuydu
Valla şaşkınlıktan kendime gelemedim bende hala1 aydır kullanıyorum bende
Benim ovulasyon testim 14.gün pozitifti25. Gün ovulasyon testimin durumu bu kızlar. Ne düşünüyorsunuz?
Hep o ovilasyon testi yüzünden oldu zaten iki gün kala tekrar ovilasyon yap bakalım resim atBen beklenen adet günüm gelmeden gebelik testi yapmamaya niyetliyim :) Üzülmek istemiyorum ama ovulasyon testinin durumu beni iyice meraklandırdı. Her şeyin hayırlısı tabi.
Amim canm bnmAllah hepimize tez zamanda hayırlı gebelik nasip etsin canım. Ben de kasık ağrısı dışında hiç bir belirti yok. Üzülmemek için haftasonundan önce gebelik testi yapmamaya niyetliyim :)
Ay ne güzel moral oluyor bunları duymak çok teşekkür ederim. Denek gibi kullanıyorum kendimi her gün test yapmaya devam :) Sonuç olumlu olursa sizinle de gelişmeleri paylaşırım.Benim ovulasyon testim 14.gün pozitifti
24.gün yaptım negatifti ayni seninki gibi çıktı.
Sabah hadi bi gebelik testi yapim dedim aldim internetten nasilsa elimde var diye...şok oldum pozitif cikti
Bide ovulasyon testi deniim dedim oda ikisi hemen hemen ayni renk oldu.1 günden az zamanda koyulmuş ovulasyon.. bence erken seninde bekle olumsuz dusunme
İnşallah senin de hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda canımAy ne güzel moral oluyor bunları duymak çok teşekkür ederim. Denek gibi kullanıyorum kendimi her gün test yapmaya devam :) Sonuç olumlu olursa sizinle de gelişmeleri paylaşırım.
Benim de 25. Gun bugun 29 da adet oluyorum.senin kigibi sabah ilk idrarda testim. Ama şimdibekliyorum 2 saatebır daha yapıcam ılk ıdrardogrusonuc vermez dedıler. Insallah hamıleyızdır.25. Gün ovulasyon testimin durumu bu kızlar. Ne düşünüyorsunuz?
Yine de koyuluk olur Can'ım ordan anlarsın.İlk idrardan sonraki daha iyi olur Tabiki.Benim de 25. Gun bugun 29 da adet oluyorum.senin kigibi sabah ilk idrarda testim. Ama şimdibekliyorum 2 saatebır daha yapıcam ılk ıdrardogrusonuc vermez dedıler. Insallah hamıleyızdır.
Yine de koyuluk olur Can'ım ordan anlarsın.İlk idrardan sonraki daha iyi olur Tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?