Eşim ben seni haftaya götüreyim stres yapma boşuna Kan aldırmakla Dedi.Haftaya pazartesi gidicez inşallah.Sürekli kan aldırmaktan bıktık çünkü öncekilerdenaptın kan işini canım?
En iyisi bende haftaya gideyim doktora diyorum.Eşim ben seni haftaya götüreyim stres yapma boşuna Kan aldırmakla Dedi.Haftaya pazartesi gidicez inşallah.Sürekli kan aldırmaktan bıktık çünkü öncekilerde
Bencede ya stresten başka birşey degil.Boş boş 1 hafta öyle miydi böylemiydi strese sokuyorlar bizi.En güzeli biraz beklemek.En iyisi bende haftaya gideyim doktora diyorum.
Yaaa öle mi diyorsun kuzum valla bende heyecanlandım şimdi test alcak eşim eve gidince ilk işim yapmak olcak hakkımızda hayırlısı neyse imişsin canmGerçekten nerdeyse aynı koyulukta benim altı gün önce yaptığım ovilasyon testi gibi bu sonra koyulaştı benim valla ben senden ümitliyim
Hadi bu akşam da senden gelsin güzel haberYaaa öle mi diyorsun kuzum valla bende heyecanlandım şimdi test alcak eşim eve gidince ilk işim yapmak olcak hakkımızda hayırlısı neyse imişsin canm
İnş. Canm bnm sonucu haber veririmHadi bu akşam da senden gelsin güzel haber
Ben de umutluyum senden Can'ım.İnşallah hayırlısı olurİnş. Canm bnm sonucu haber veririm
İnş. Canm bnm benm için dua edinBen de umutluyum senden Can'ım.İnşallah hayırlısı olur
Insallah senin de hayırlı haberlerini alırız:)İnş. Canm bnm benm için dua edin
Test sonucu negatif KızlarInsallah senin de hayırlı haberlerini alırız:)
Canım sen kan tahlili yaptır ovu testin baya koyu çünkü benim de öyle çıkmıştı yada bi kaç gün daha bekle sabah idrarınla yapTest sonucu negatif Kızlarsanırım geç yumurtlama oldu
Adet olmazsam bi kaç güne bide öle denerim siz hamile misinizCanım sen kan tahlili yaptır ovu testin baya koyu çünkü benim de öyle çıkmıştı yada bi kaç gün daha bekle sabah idrarınla yap
Evet canım nasipse kucağımıza almak sekiz haftalık benm ki deAdet olmazsam bi kaç güne bide öle denerim siz hamile misiniz
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm bnm sen nasıl öğrendin pekiEvet canım nasipse kucağımıza almak sekiz haftalık benm ki de
Anladım canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Ben yumurtlamayı takip etmiyordum hatta bu ay hiç beklemiyorum adetim gecikince şaşırdım insan bi acaba die düşünüyor :) eşim sürekli göreve gidince mağlum düzenli ilişki pek mümkün olmuyor geçen ayda 8 veya 9 gün gün gecikmişti yine öle olacak galibaSaol canım bende pko var yumurtlama günü mü ovu testiyle takip edip gün aşırı değerlendirdik yumurtam catladı günden 13 gün sonra adetim geliyordu hamile olduğum ay adetin gelmeyince ovu testi yaptım aynı yumurtlama günü gibi koyu çıktı akşamına gebelik testi yaptım o şekil ögrendim pek ümidim yoktu. Nasip oldu şükür
Geç yumurtlamış olabılirsin ovu testi de ondan koyu çıkıyordur inşallah biraz daha bekle bizdede aynı sorun vardı eşimin yurt içi yurt dışı seyahatleri çok oluyo nasip canım ya rabbim ol desin yeter ki inşallah güzel haberler alırız senden deAnladım canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Ben yumurtlamayı takip etmiyordum hatta bu ay hiç beklemiyorum adetim gecikince şaşırdım insan bi acaba die düşünüyor :) eşim sürekli göreve gidince mağlum düzenli ilişki pek mümkün olmuyor geçen ayda 8 veya 9 gün gün gecikmişti yine öle olacak galiba
İnş. Canm bnm Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınGeç yumurtlamış olabılirsin ovu testi de ondan koyu çıkıyordur inşallah biraz daha bekle bizdede aynı sorun vardı eşimin yurt içi yurt dışı seyahatleri çok oluyo nasip canım ya rabbim ol desin yeter ki inşallah güzel haberler alırız senden de
Bekleyip görcez artık canmBiraz daha bekle yine test yap bence hiç belli olmaz belki gec dollendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?