Ayyyy çok sevindim ya benim de silik çıkıp koyulaştı sonradan şükür olsun.Saglıkla kucağına al inşallahKızlaaaaaaaaarrr dün negatif çıktı ovulasyon testim bende artik yoktur diye fazladan aldığım gebelik testini yaptiiimmmm sabah..pozitifffff merak edip ovulasyon testinide yaptim 25.günüm bugün..dün negatif olan ovulasyon bugun pozitif:)13.14.gun pozitifti ovulasyon testim 11 gün gecti ovulasyon anca pozitif oldu:) insallah bu sefer Allah kucagima almayi nasip eder:)
Ayyy çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canm bnm :):)Kızlaaaaaaaaarrr dün negatif çıktı ovulasyon testim bende artik yoktur diye fazladan aldığım gebelik testini yaptiiimmmm sabah..pozitifffff merak edip ovulasyon testinide yaptim 25.günüm bugün..dün negatif olan ovulasyon bugun pozitif:)13.14.gun pozitifti ovulasyon testim 11 gün gecti ovulasyon anca pozitif oldu:) insallah bu sefer Allah kucagima almayi nasip eder:)
Adete kaç gün var canımBenimde dünkü yaptığım ovulasyon testim bu arkadaşlar bana gebelik yok gibi geliyor
Yerleşmede olabilir peki test yaptınız mıMerhaba arkadaşlar 6 gün sonra adet olmam gerekiyordu bugün kanama geldi ve öncesindede akıntım vardı acaba yerleşmeyle ilgisi var mıdır
Dün olmam gerekiyordu ama olmadım geçen ay 8 veya 9 gün gecikti bu ay da aynı olur mu diye düşünmekteyim CanımAdete kaç gün var canım
Hamilesin o Zaman var mı belirtiDün olmam gerekiyordu ama olmadım geçen ay 8 veya 9 gün gecikti bu ay da aynı olur mu diye düşünmekteyim Canım
Kasıklarım da ağrı var bazen çekilme gibi bileler oluyor ama geçen ayda hep böle hissettim snra gecikmeyle oldum bu ay heveslenmek istemiyorum Canım çünkü dün gebelik testi yaptım negatif çıktı sonrasında ovulasyon testi yaptım böle çıktıHamilesin o Zaman var mı belirti
Valla koyu çıkmış bu test.Yumurtlama gününü biliyor Musun peki.Testle denk getirdin miKasıklarım da ağrı var bazen çekilme gibi bileler oluyor ama geçen ayda hep böle hissettim snra gecikmeyle oldum bu ay heveslenmek istemiyorum Canım çünkü dün gebelik testi yaptım negatif çıktı sonrasında ovulasyon testi yaptım böle çıktı
Ben testi sonradan keşfettim ama 14. Gün de öncesinde sonrasında falan birliktelik oldu canımValla koyu çıkmış bu test.Yumurtlama gününü biliyor Musun peki.Testle denk getirdin mi
Ovulasyona göre düşünme bence ben dün gebelik testi yapsaydım çıkardı yine
bende dün gebelik testi yaptım negatif çıktı canmOvulasyona göre düşünme bence ben dün gebelik testi yapsaydım çıkardı yine ama ovulasyon negatifti
Hamilelik olabilir erken gebelik testi alsan iyi olur.Bu koyu çıkmış bayaBen testi sonradan keşfettim ama 14. Gün de öncesinde sonrasında falan birliktelik oldu canım
Dün gebelik testi yapmıştım negatif çıktı arkasndan ovulasyon testini yaptım böle çıktı bugn de adet olmazsam yarın Tekrar gebelik testini yapmayı düşünüyorum CanımHamilelik olabilir erken gebelik testi alsan iyi olur.Bu koyu çıkmış baya
Yap çünkü idrara yeni geçiyor belki bilemezsinDün gebelik testi yapmıştım negatif çıktı arkasndan ovulasyon testini yaptım böle çıktı bugn de adet olmazsam yarın Tekrar gebelik testini yapmayı düşünüyorum Canım
Yapmayı düşünüyorum canm bnm inş. ÖyledirYap çünkü idrara yeni geçiyor belki bilemezsin
İnş. Canım bnm Rabbim isteyen herkese versin :)İnşallah senin de hayırlı haberlerini alırız
çok mu içten dua ettik ne hadi inşallah canım güzel haberlerini alırızKızlaaaaaaaaarrr dün negatif çıktı ovulasyon testim bende artik yoktur diye fazladan aldığım gebelik testini yaptiiimmmm sabah..pozitifffff merak edip ovulasyon testinide yaptim 25.günüm bugün..dün negatif olan ovulasyon bugun pozitif:)13.14.gun pozitifti ovulasyon testim 11 gün gecti ovulasyon anca pozitif oldu:) insallah bu sefer Allah kucagima almayi nasip eder:)
Sen hamile misin canım ?Ayyyy çok sevindim ya benim de silik çıkıp koyulaştı sonradan şükür olsun.Saglıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?