Amin canım sanada versin rabbim ilk hamileliğim de neler yaptım bı görsen incir kürü eşime keçi boynuzu kürü şimdi ugrasmayinca eşim bile yoktur diyoHaklısın evde yaparsın insallah olumlu sonuc alırsın:) ben artik ovulasyonda gordugum cift cizgiye bile seviniyorum:))böyle testler görünce de çok hoşuma gidiyo.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim ilki ilk ayda oldu ama keseyi 7. Haftada görduk kanamam vardi kürtaj oldum.kürtajdan sonraki 3. Ayımız bu ama kaybettikten sonra şimdi çabuk olsun istiyorum.eşime keçiboynuzu özü yediriyorum ovulasyonla denediğimiz ilk ay ..daha önce soğan kürü yaptım yok yok yok .hayırlısı diyorum heyecanla bekliyorum:)Amin canım sanada versin rabbim ilk hamileliğim de neler yaptım bı görsen incir kürü eşime keçi boynuzu kürü şimdi ugrasmayinca eşim bile yoktur diyo
Olabiliyor demek ki inşallah en kısa zamanda tekrar yaşarsın o heyecanı, incir kürünude dene bide özü değil de ben kaynatıp iciriyordum canımBenim ilki ilk ayda oldu ama keseyi 7. Haftada görduk kanamam vardi kürtaj oldum.kürtajdan sonraki 3. Ayımız bu ama kaybettikten sonra şimdi çabuk olsun istiyorum.eşime keçiboynuzu özü yediriyorum ovulasyonla denediğimiz ilk ay ..daha önce soğan kürü yaptım yok yok yok .hayırlısı diyorum heyecanla bekliyorum:)
Vakit saat canım stres yapma senBende kaynatılmış değilde soğuk pressin daha etkili oldugunu duyduğum için aldım.yumurtlamam düzenli büyüyüp çatliyo .galiba beklemekten başka bişe yapamıcam:)
Bu akşam bana acayip bir morel verdin sağolasın arkadasimBişey olmaaaaaaz o senden beslenmiyomuş daha bu zamanda diye biliyorum ben
Canım gec yumurtlama olabilir ya da 2.ye yumurtlama..koyuysa sen bugunu de degerlendir.bikac gun ovulasyon yap koyulasiyosa siliklesmiyosa hamilelik diye dusunebiliriz. Okudugum bisuru sayfadan ögrendığım bu yalnızca:)Merhabalar bugn adet olmam gerekiyor ama olmadım geçen ay 9 gün gecikmem oldu. Bu ayda öyle olur mu bilmiorm ama bugn adet olmadığım için gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ovulasyon testi yaptım hemen hemen ikisi de aynı gibi çıktı ikincisi biraz daha silik tabi. Aranızda böle olupta hamile olan var mı
Telefonumda birkaç tane adet takvimi uygulaması var yumurtlama günümü falan tahmin ediyor o uygulamalara göre Birliktelik oldu ben sonradan aldım ovulasyon testini hep aynı silik çıktı bekleyip görcez artık geçen ayda hep kaşıklarımda ağrı oldu bu ayda aynı şekilde normalde hiç adetim gecikmezdi ama neyse insan bi hevesleniyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım gec yumurtlama olabilir ya da 2.ye yumurtlama..koyuysa sen bugunu de degerlendir.bikac gun ovulasyon yap koyulasiyosa siliklesmiyosa hamilelik diye dusunebiliriz. Okudugum bisuru sayfadan ögrendığım bu yalnızca:)
Amin.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ben takvimde kullanıyorum ama ovulasyon testi kullandığımdan beri tutmadığını anladım takvimin.Telefonumda birkaç tane adet takvimi uygulaması var yumurtlama günümü falan tahmin ediyor o uygulamalara göre Birliktelik oldu ben sonradan aldım ovulasyon testini hep aynı silik çıktı bekleyip görcez artık geçen ayda hep kaşıklarımda ağrı oldu bu ayda aynı şekilde normalde hiç adetim gecikmezdi ama neyse insan bi hevesleniyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aminn canım bnm Bencede doğru söylüyorsun Canım. Bu ay gebelik olmazsa değer ay ovulasyon testine göre ilerlicem. Ben o testi yeni keşfettim 3 aylık evliyim yeni yeni öğreniyorumAmin.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ben takvimde kullanıyorum ama ovulasyon testi kullandığımdan beri tutmadığını anladım takvimin.
Valla ben 3 yıllık evliyim 3. Deneme ayımız ilk defa duydum geçen ay başladım kullanmaya.Insallah hemen faydasını görürüzAminn canım bnm Bencede doğru söylüyorsun Canım. Bu ay gebelik olmazsa değer ay ovulasyon testine göre ilerlicem. Ben o testi yeni keşfettim 3 aylık evliyim yeni yeni öğreniyorum
Takvim saçmalıyor ya.Ben onu hiç kullanmadım.Benim mesela yumurtlama sonrası 14 gün Degil 18. Günde sökülüyor.Ben kendimi bildim bileli Ovulasyon testi kullanıyorum.4 veya 5. Ayda hamile kaldım hep.Siz kullanmaya devam edin.Amin.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ben takvimde kullanıyorum ama ovulasyon testi kullandığımdan beri tutmadığını anladım takvimin.
İnş. Canım bnm hayırlı haberlerini duyarız inş. :)Valla ben 3 yıllık evliyim 3. Deneme ayımız ilk defa duydum geçen ay başladım kullanmaya.Insallah hemen faydasını görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?